Şimdi Ara

Bullets Of Revenge - 2009'dan beri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.818
Cevap
2
Favori
37.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Bullets Of Revenge - 2009'dan beri

CLAN KURALLARI
     Bullets Of Revenge - 2009'dan beri

1 - Oyuncularımız clan karşılaşmasında karşı takım hakkında kötü söz/küfür kullanmamalıdır. Kullanırsa, kesinlikle uzaklaştırılacaktır.
    2 - Oyuncularımız [BoR] clan tagini sürekli olarak kullanmalıdır.
    3 - Oyuncularımız mazeret bildirmediği taktirde en az 3 gün boyunca clanla ilgisi olmazsa, gereken yapılır.
    4 - Oyuncularımız onlara ulaşabileceğimiz bir telefon ya da bir sosyal hizmet alanı adresi bırakmalıdır.
    5 - Oyuncularımız GameBattles'a üye olmak zorundadır.

Takım Kadrosu :
    İSİM PSN KULLANICI ADI
    Alper------BoR_AlperBjkTR
    Arda------BlaNk_PreDaToR
    Cem------Tr-MarksMan-Cem
    Erhan-----RevengerRyan-
    Esat-----esatcan93
    Kaan------kaan636
    Karahan------Yengec_1907
    Yiğit------Khalejra-
    Mahmut------burina
    Özgür-------TR-Ozgur
    Alper-------Alp3Roo

CLAN KARŞILAŞMALARI

BoR 2-0 xFA (WIN)
    BoR 0-2 AoA (LOSE)
    BoR 2-0 WesT (WIN)
    BoR 2-0 xFA (WIN)
    BoR 2-0 D!Rt (WIN)
    BoR 2-0 D!Rt (WIN)
    BoR 2-1 Mb0y (WIN)
    BoR 2-0 4FuN (WIN)
    BoR 3-0 ToT (WIN)
    BoR 0-2 SoA (LOSE)
    BoR 2-0 xFA (WIN)
    BoR 2-0 SuB* (WIN)
    BoR 2-1 TurX (WIN)
    BoR 1-2 AoA(LOSE)
    BoR 2-0 xFA (WIN)
    BoR 2-1 TurX (WIN)
    BoR 2-1 xFa (WIN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAVID GILMOUR -- 27 Mayıs 2012; 13:39:52 >

• Evet dostlar artık F4D ismi altında oynamayacağız çeşitli sorunlar dolayısıyla , yeni ismimiz hayırlı olsun .
  • Hayırlı olsun arkadaşlar
  • Sen de clanda değil miydin ?
  • Hepimize hayirli olsun arkadaslar.Yalniz ligden silindik mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1903alper

Sen de clanda değil miydin ?

Ben pek ps açamıyorum çıktığım mesajını yazmıştım geçenlerde dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: khalejra1

Hepimize hayirli olsun arkadaslar.Yalniz ligden silindik mi?

Yok silinmedik Yiğit bu isimle devam ediyoruz fakat bugün de maç olmadı ne olacak orasını bilmiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAVID GILMOUR -- 11 Haziran 2011; 18:00:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Noluyor yahu Bi klan kapanmış yenisi açılmış benim şimdi haberim oldu Olaylar olmuş , diğer klan başlığında okudum detayları. Neyse bu yeni oluşumda bu konuyu devam ettirmeyelim ne oldu şimdi lig ? Atıldık mı devam mı ediyoruz ?
  • Lig devam ediyor . Fkat dün onlar maça gelmedi , bugün biz gelmedik . Acaba ne olacak merak ediyorum . Clanın ismi ve kurucusu değişti sadece . Sende varsın Eko yani bir problem yok .
  • Tamamdır. Ben şu sıralar dayımın ps3 ünü aldım onunla devam ediyorum benimki gümledi önceki başlıkta duyurmuştum. ekrem-alici hesabımında şifresini bulamadım yeni hesap aldım level kasıyorum. Maç kadrosunda bunuda göze alın. Şu an bazı silahlar ve bazı perk lerin pro ları kapalı.

Lig de hangi mod lar oynanıyor. Mesela bugün bir klan ile maçımız var tek bir mod mu yoksa 2 farklı mod tamı oynuyoruz
  • 3 mod var , sd hq ve demolition . Level sorun değil . Kadroyu toplayaylım

Zafer için silah değil yürek gerekir askerlerrrr !
  • Hayirli olsun.Hayirlisiyla yarin PS3u yaptiriyorum.Cuma aranizdayim
  • 2 günde level 50 ye geldim zaten. Challenge ları yaptım hep 15 er bin 20 bin xp bugün 70 e dayarım gibime geliyor. Hangi silahı kullanıcağıma bir türlü karar veremiyorum. Klan maçlarında ağır silah almak mantıklı değil l86 , aug h bar felan. UMP + Stoping power da süper oluyor , SleightOfHand yapıncada dahada bi güzel oluyor , red dot koymayıncada zor hedef alıyorum ump de. Scar ve ump arasında kaldım.

Bu arada ps3 lerinizi açtığınızda beni ekleyin dostlar.

MR-EKOOO
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

2 günde level 50 ye geldim zaten. Challenge ları yaptım hep 15 er bin 20 bin xp bugün 70 e dayarım gibime geliyor. Hangi silahı kullanıcağıma bir türlü karar veremiyorum. Klan maçlarında ağır silah almak mantıklı değil l86 , aug h bar felan. UMP + Stoping power da süper oluyor , SleightOfHand yapıncada dahada bi güzel oluyor , red dot koymayıncada zor hedef alıyorum ump de. Scar ve ump arasında kaldım.

Bu arada ps3 lerinizi açtığınızda beni ekleyin dostlar.

MR-EKOOO

Cümletten günaydın arkadaslar klanın dağılmamış olmasına çok sevindim maça üst üste 2 defa gelmeyen klan diskalifiye oluyor.Tüm kuralları sitemizde bulabilirsiniz.Ekran inanki ağır silahları arayacaksın sen yinede iki çift ağır makinalı silahı hazırda tut.

• yeni klan hayırlı olsun arkadaşlar,

turnuva ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz, lütfen tüm klan üyeleri sitemize üye olsun ve açılan anketlerde görüş ve fikirlerini bizimle paylaşsın, maksimum etkileşimli bir lig düzenliyoruz, bir sonraki lig için açılan öneri sayfasında da görüşlerinizi belirtin, bu lig biter bitmez zaman kaybetmeden diğerine geçeceğiz..
  • Tüm Arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Turnuvada ilerlemek ve zevkli oyunlar geçirmek istiyoruz :)

Ekrem abi bu arada sevindim aramıza dönebildiğine :) Challange bol kasarsan level atlaman kolaylaşacaktır ki sende zaten öyle yapmışsın :)

Konu yenilenmiştir + Olarak Klana gerçekten iyi bir oyuncu olduğuna inandığım ProZodiac35 adlı arkadaşı dahil ettim. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KmKz_Lito -- 23 Ağustos 2010; 11:52:26 >
  • Maclara adam ciksin da diskalifiye olmayalim
  • Akşam giremicek olan varmı ? 6 kişi çıkartabiliyomuyuz ? Yeni bir arkadaş klana dahil olmuş onada hoşgeldin diyorum
  • Yeni klan,hayırlı,olsun.Başarılar
  • Hayırlı olsun klanın dağılmamış olmasına sevindim.Perşembe sizinle maçımız var umarım bir aksaklık olmadan maçlarımızı oynarız.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.