Şimdi Ara

Bullets Of Revenge - 2009'dan beri (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.818
Cevap
2
Favori
37.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TR-Kratos

quote:

Orijinalden alıntı: 1903alper

Hayirli olsun ozgur , umarim televizyon sesinden kurtuluruz .

Sağol.Büyük ihtimal kurtulduk.Bi şey sorcaktım Alper fişi amerikan fiş olarak gelicek onun için adaptör almaya gerek var mı(direk voltajdan yakmıyalım) yoksa çevirici yeter mi ? Zaten ps3 için kullanıyorum.Bide saçma olcak ama her televizyonda çalışıyo dimi ?

Bildigim kadariyla tritton icin harici adaptor gerekmiyor . Benim kulaklik gucunu USB'den aliyor . Eger adaptor gerektiriyorsa cevirici yeterli olur saniyorum. Her televizyonda sorunsuz calisir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAVID GILMOUR -- 15 Haziran 2012; 22:45:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hayirli olsun ozgur , umarim televizyon sesinden kurtuluruz .

Sağol.Büyük ihtimal kurtulduk.Bi şey sorcaktım Alper fişi amerikan fiş olarak gelicek onun için adaptör almaya gerek var mı(direk voltajdan yakmıyalım) yoksa çevirici yeter mi ? Zaten ps3 için kullanıyorum.Bide saçma olcak ama her televizyonda çalışıyo dimi ?

Bildigim kadariyla tritton icin harici adaptor gerekmiyor . Benim kulaklik gucunu USB'den aliyor . Eger adaptor gerektiriyorsa cevirici yeterli olur saniyorum. Her televizyonda sorunsuz calisir .

Youtube dan videolarına felan baktımda.Prize fiş felan takıyodu adam .Riske girip dönüştürücü mü denesem yoksa kesin sonuç almak için adaptör mü alsam ?Biraz daha bakıniyim

• Kazasiz belasiz gelsinde Ozgur :D sende bende kurtulalim :D

• sinavi da atlattik sonunda ne oynuyorsunuz beyler oyun almaya gidecegim ogleden sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

sinavi da atlattik sonunda ne oynuyorsunuz beyler oyun almaya gidecegim ogleden sonra

Geçmiş olsunTabiki mw3 ve ayrıca bf3 .Bu arada psn:TR-Ozgur
  • fifa ve mw3 alacagim var mi oynadiginiz farkli tarz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

fifa ve mw3 alacagim var mi oynadiginiz farkli tarz ?

Reyiz sen MW3 al o yeter.

• Alper şu siteye bi göz atsana bi ara işe yarayabilir.

http://www.fraggednation.com/index.php?mode=1&gameID=239
  • Kulaklık ve Rage oyunum gümrükten sonunda geçti.Bf3 ünde online kode işini hallettim.Benden keyiflisi yok
  • Kulaklık sonunda geldi.Ses gayet iyi duyuluyor.Fakat konuşma modunu bi ayarlayamadım konuşma sesinii duyuyorum fakat konuşamıyorum(Kulaklıgı o konuda aktifleştiremedim).Yardım edebilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IOzguur -- 29 Haziran 2012; 21:06:01 >
  • quote:

Kulaklık sonunda geldi.Ses gayet iyi duyuluyor.Fakat konuşma modunu bi ayarlayamadım konuşma sesinii duyuyorum fakat konuşamıyorum(Kulaklıgı o konuda aktifleştiremedim).Yardım edebilecek

Hayirli olsun ozgur onla son ses izle ve farki gor

• quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

quote:

Kulaklık sonunda geldi.Ses gayet iyi duyuluyor.Fakat konuşma modunu bi ayarlayamadım konuşma sesinii duyuyorum fakat konuşamıyorum(Kulaklıgı o konuda aktifleştiremedim).Yardım edebilecek

Ulan Karahan sırf senin için o kulaklıkla denicem .Sende Azis Hop u bi kulaklıkla seyret

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

quote:

Ulan Karahan sırf senin için o kulaklıkla denicem .Sende Azis Hop u bi kulaklıkla seyret

İlik herif

• Merhaba beyler.Psn den yazdığım gibi tatile çıktım.Şu an avea jet ile bağlanıyorum.En kısa sürede görüşmek üzere

Karahan yine ne fındık kırdında 30 gün yedin
  • Lan nerelerdesiniz xboxa gittiniz yoksunuz burali biraktiniz özledik lan

• Hort yapayım. Napıyonuz gençler. Pc'yi karıştırırken 2009'da klan için yaptığım bazı resimleri buldum aklıma geldi. Klanda gerçi eski kadrodan 1 kişi kalmış sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 24 Ağustos 2013; 14:08:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Hort yapayım. Napıyonuz gençler. Pc'yi karıştırırken 2009'da klan için yaptığım bazı resimleri buldum aklıma geldi. Klanda gerçi eski kadrodan 1 kişi kalmış sanırım

http://i41.tinypic.com/21oo77q.jpg
    http://i44.tinypic.com/31431h4.gif

İyiyiz abi sağolasın, sen nasılsın? Eski günler aklıma geldi , eski kadrodan Yiğit, Erhan, Kaan, Arda ve ben xbox'da devam ediyoruz klan maçlarına, PS4'le geri döneceğiz PSN'e, sen de oradaysan görüşürüz.

• gözümde canlanır koskoca mazi  

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.