Şimdi Ara

Bullets Of Revenge - 2009'dan beri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.818
Cevap
2
Favori
37.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekostros

Akşam giremicek olan varmı ? 6 kişi çıkartabiliyomuyuz ? Yeni bir arkadaş klana dahil olmuş onada hoşgeldin diyorum

Ertelenen karşılaşma bugün mü?
  • Merhaba arkadaşlar ProZodiac35 benim aslında Mw2 bırakmıştım ama İlter kardeşimin bi clana girdiğini duyunca geldim hatta bir kaçınızla bir kaç el oynadık da. Bugünde klanını durumunu öğrendim ve adama da ihtiyacınız varmış.Bende bu lig için klana dahil oldum. Hoşbulduk diyorum eğer kadro seçimi veya clana alım için test edecekseniz buradan söylerseniz PS ' ye geçebilirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZodiacGt5

Merhaba arkadaşlar ProZodiac35 benim aslında Mw2 bırakmıştım ama İlter kardeşimin bi clana girdiğini duyunca geldim hatta bir kaçınızla bir kaç el oynadık da. Bugünde klanını durumunu öğrendim ve adama da ihtiyacınız varmış.Bende bu lig için klana dahil oldum. Hoşbulduk diyorum eğer kadro seçimi veya clana alım için test edecekseniz buradan söylerseniz PS ' ye geçebilirim .

Klanda düzenli olarak takip ettiğim ve sürekli online olarak gördüğüm 7 Kişi vardı bunların minimum ikisi maça gelemeyeceğini söylese ısrarda edemeyiz. Bu yüzden alternatif bir oyuncuya (Alınma kanka sen beni hala yenersin bu şartlarda) ihtiyacımız vardı.

Bu Arada TrRs klanı maça 3 gün olmasına rağmen herhangi bir aksaklık olmaması açısından klanımızın hangi saatte uygun olduğunu sordular sizden cevap bekliyorum.?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sitedeki avatar boyutları küçük elimden geleni yapmaya çalıştım :) Ben avatarıma koyamadım belki siz koymayı biliyorsunuz diye paylaştım konuda isteyen kullanabilir =)

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KmKz_Lito -- 23 Ağustos 2010; 21:49:36 >

• Benim icin saat farketmez istediginiz zaman gelirim ama gece vakti olursa iyi olur.
  • Kaptan son durum nedir ? Lig ne oldu ? Kaç maç kaçırdık ? Kaçırdığımız maçları ne zaman oynicaz veya oynicaz mı ? Yeni psn e ekliyorum hepinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KamikazeLito_TR

Klanda düzenli olarak takip ettiğim ve sürekli online olarak gördüğüm 7 Kişi vardı bunların minimum ikisi maça gelemeyeceğini söylese ısrarda edemeyiz. Bu yüzden alternatif bir oyuncuya (Alınma kanka sen beni hala yenersin bu şartlarda) ihtiyacımız vardı.

Bu Arada TrRs klanı maça 3 gün olmasına rağmen herhangi bir aksaklık olmaması açısından klanımızın hangi saatte uygun olduğunu sordular sizden cevap bekliyorum.?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sitedeki avatar boyutları küçük elimden geleni yapmaya çalıştım :) Ben avatarıma koyamadım belki siz koymayı biliyorsunuz diye paylaştım konuda isteyen kullanabilir =)

/>

Ya zaten sırf bu lig döneminde size yardımcı olmak istediğimden dolayı teklifini kabul ettim biliyosun.
    Ayrıca artık o konudada bi iddiam kalmadı eşit gibiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiacGt5 -- 24 Ağustos 2010; 11:44:50 >

• quote:

Kaptan son durum nedir ? Lig ne oldu ? Kaç maç kaçırdık ? Kaçırdığımız maçları ne zaman oynicaz veya oynicaz mı ? Yeni psn e ekliyorum hepinizi

Ekrem abi son durum olarak ligde 30 puanımız var. Bugün Alper (Sleight) ve ben saat on sularında baktık. Adamlar online olmalarına rağmen bize cevap vermediler. Maç gerçekleşmedi.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Ben hiç maç yapmadık diye biliyordum Kimi yendik kaça kaç yendik
  • 26 sında Turkish Resistance clanı ile maç yapacağız . Kafamdaki kadro :

İlter
    Ben
    Alper
    Yiğit
    Eko
    Arda

gelemiyecek olan varsa soylerse baska birini bulalım . Maç saat 22:00 'da olacak .
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1903alper

26 sında Turkish Resistance clanı ile maç yapacağız . Kafamdaki kadro :

İlter
    Ben
    Alper
    Yiğit
    Eko
    Arda

gelemiyecek olan varsa soylerse baska birini bulalım . Maç saat 22:00 'da olacak .

Alper sende müsait isen Maçı yarın 21 ila 23 arasına almayı planlıyoruz ne diyorsun? (Turkish Resistance klanı kaptanı açtı konuyu)

Benim kafamdaki kadro;

Sen
    Alper
    Ekrem
    Yiğit

geri kalan 2 kişiyi ortak seçeriz.

Not: Arda Bodrum'a gitmesi sebebiyle karşılaşmada yer alamayacağını söyledi.
  • quote:

quote:

İlter
    Ben
    Alper
    Yiğit
    Eko
    Arda

Alper sende müsait isen Maçı yarın 21 ila 23 arasına almayı planlıyoruz ne diyorsun? (Turkish Resistance klanı kaptanı açtı konuyu)

Benim kafamdaki kadro;

Sen
    Alper
    Ekrem
    Yiğit

Geri kalan 2 kişiden biri sensin. 6 . kişi kim olur emin değilim. Bu 5 kişi dışında bir tek Yunus u biliyorum baya iyi bir oyuncudur diğer arkadaslar ları tanımıyorum. Belki bende yeni arkadaslardan daha iyi degilimdir onada kaptan karar verir. Memnuniyetle yerimi veririm , ayıp olur felan diye şey yapmayın yani :)

• padiye sordum işteyim dedi elburkoya soralım olmadı yunus oynar
  • quote:

quote:

quote:

İlter
    Ben
    Alper
    Yiğit
    Eko
    Arda

Benim kafamdaki kadro;

Sen
    Alper
    Ekrem
    Yiğit

Geri kalan 2 kişiden biri sensin. 6 . kişi kim olur emin değilim. Bu 5 kişi dışında bir tek Yunus u biliyorum baya iyi bir oyuncudur diğer arkadaslar ları tanımıyorum. Belki bende yeni arkadaslardan daha iyi degilimdir onada kaptan karar verir. Memnuniyetle yerimi veririm , ayıp olur felan diye şey yapmayın yani :)

Ya illede ben oynucam diye bi olay yok. Biz belirleriz yarına alper ile.

• hayırlı olsun ilter
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViяTuË

hayırlı olsun ilter

Abi sorma ya apar topar bir seyahat planı çıktı ortaya :) Zaten arkadaşlarda farkında bayağıdır online değildim.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maç tarihi 25 Ağustos tarihine ertelenirse Alper-Yiğit-Ben-Batuhan tahminen Sleight'da gelir en kötü 5 kişiyiz. Ekrem abi sen falanda gelirsin yani çıkarız gibi yarına ama tam emin olmadım birşeyler demeyelim.
  • Ben bugün evdeyim sabah nasıl olduysa grip olarak kalktım. Ağustosta grip olduk iyimi burnumun içi yanıyo,boğazım da öyle. Klima çarptı herhalde. Maç olursa kanımca oynayabilirim.
  • quote:

Ben bugün evdeyim sabah nasıl olduysa grip olarak kalktım. Ağustosta grip olduk iyimi burnumun içi yanıyo,boğazım da öyle. Klima çarptı herhalde. Maç olursa kanımca oynayabilirim.

Bende Alper'in Online olmasını bekliyorum neticede kararı verecek kişi o.
  • Ben olmadan 6 kişilik bir kadro çıkıyorsa daha iyi olur gibime geliyor. Ciddi derecede çökmüş vaziyetteyim. Eğer 6 kişi çıkmıyorsa gelir oynarım
  • Klanınız hayırlı olsun egemenin ayrılmasına uzuldum cidden.Bu arada sizin ilk kaptan firari sefa onceki konuya iseyler yazmıs geri mi dönüyo ne
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.