Şimdi Ara

Bullets Of Revenge - 2009'dan beri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.818
Cevap
2
Favori
39.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam,dönsede,muhtemelen,bu,klana,dönemez.Bizim,ona,kızgınlığımız,klandan,çıktığı,için,değildi.Bizi,psn,listesinden,silmesiydi.

Orijinalden alıntı: ego555

Hocam,dönsede,muhtemelen,bu,klana,dönemez.Bizim,ona,kızgınlığımız,klandan,çıktığı,için,değildi.Bizi,psn,listesinden,silmesiydi.

1.Sen kimsinde dönemez diyorsun
    2.Ben herkesi sildim tekrar ekliyorum.Taşınma olayı olduğundan dolayı ps3`ü fazla açamadım.
    3.Benim klandan niye ayrıldığımı bilen biliyor

Orijinalden alıntı: airTTies

quote:

Hocam,dönsede,muhtemelen,bu,klana,dönemez.Bizim,ona,kızgınlığımız,klandan,çıktığı,için,değildi.Bizi,psn,listesinden,silmesiydi.

2.Ben herkesi sildim tekrar ekliyorum.Taşınma olayı olduğundan dolayı ps3`ü fazla açamadım.

Hayır kimse bilmiyor.Bir mesaj atmak bu kadar mı zor ve hepimizi silmenin mantıklı bir gerekçesi nedir

• Olaya karışmak istemem ama sanırım herkesi listesinden silmiş.Bende ekliydim onda benide silmiş sanırım.

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
  • quote:

quote:

Taşınıyorum,diye,sildim,diyorsun.Arda'ya,peşimden,gelirsiniz,diye,sildim,diyorsun.

Senin,klandan,neden,ayrıldığını,kimse,bilmiyor.Taşındığın,için,silmek,ne,demek?Taşınınca,ps3'ü,bırakırsın,kenara.Silmeyle,ne,alakası,var?

Hadi,oda,tamam,arkadaşlar,taşınıyorum,diye,bir,mesaj,atmak,için,bile,zamanın,mı,olmadı?

• Güncel Olaylar;

- Oyuncu Tablosu güncellendi.

- Turkish Resistance maçının kadrosu belli oldu. (Alper-Alpero-Yiğit-Yunusemredoğan-İlter- Ve 1 Kişiyide maç saatinde seçeceğiz) Ekrem Abi seni kadroya almadık yani sırf bir turnuva için sağlından olma iyileşince senide aramızda görmek isteriz ;)
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • Hadi bakalım alın şu maçı arkadaşlar

Dikkat Bağımlılık Yaratır.
  • Taşınıyorum diye silmedim.Taşınınca sen hariç diğer arkadaşları ekliyecem.Silmemin sebebi seninlen bütün irtibatımı kesmemdi

Taşınıyorum diye silmedim.Taşınınca sen hariç diğer arkadaşları ekliyecem.Silmemin sebebi seninlen bütün irtibatımı kesmemdi

Ben,ne,yaptım,da,benimle,tüm,irtibatını,kesiyorsun?

+

Yukarda,sorduklarımıda,cevaplarsan,sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ego555 -- 26 Ağustos 2010; 15:44:32 >

Bullets Of Revenge
    GT:BoR African
  • Tebrikler,genede.Kaybettiğiniz,ilk,bölüm,hq,mü,demo,mu?
  • İlk olarak Demo. oynandı 2-0 rahat kazandık.Daha sonra HC S&D oynandı çekişmeli bi maç oldu 4-3 kaybettik . HC HQ oynandı ondada 195 e 90 mı tam hatırlamıyorum ama buna yakın birşey di bu skorla kaybettik ama açıkçası paso birbirimizi öldürdük FF nin açık olması bitirdi bizi.

Orijinalden alıntı: ZodiacGt5

İlk olarak Demo. oynandı 2-0 rahat kazandık.Daha sonra HC S&D oynandı çekişmeli bi maç oldu 4-3 kaybettik . HC HQ oynandı ondada 195 e 90 mı tam hatırlamıyorum ama buna yakın birşey di bu skorla kaybettik ama açıkçası paso birbirimizi öldürdük FF nin açık olması bitirdi bizi.

Birbirinizi,mi,öldürdünüzNeyse4-3,SND,iyi,almışsınız,yine.
  • TrRs klanını tebrik ediyorum. Demolition modundaki oyun tempomuzu tüm modlara yayabilseydik kazanma şansımız yüksek olurdu. S&D Modunda 3-1 olmuşken 3-3 skoruna getirdik, ama yinede şansımız yaver gitmedi. Headquarters aslında sevdiğim bir mod ama Hardcore olunca kötü oluyor ben tek FF olarak Alper(Sleight) seni bir kere vurdum onu hatırlıyorum :D

" Önümüzdeki Maçlara Bakıcaz "

Orijinalden alıntı: KamikazeLito_TR

TrRs klanını tebrik ediyorum. Demolition modundaki oyun tempomuzu tüm modlara yayabilseydik kazanma şansımız yüksek olurdu. S&D Modunda 3-1 olmuşken 3-3 skoruna getirdik, ama yinede şansımız yaver gitmedi. Headquarters aslında sevdiğim bir mod ama Hardcore olunca kötü oluyor ben tek FF olarak Alper(Sleight) seni bir kere vurdum onu hatırlıyorum :D

Kimdi o ya içeri aa-12 gibi bir silahla dalıp dost katlıamı yapmıştı .

Bullets Of Revenge
    GT:BoR African

• quote:

Orijinalden alıntı: 1903alper

quote:

Orijinalden alıntı: KamikazeLito_TR

TrRs klanını tebrik ediyorum. Demolition modundaki oyun tempomuzu tüm modlara yayabilseydik kazanma şansımız yüksek olurdu. S&D Modunda 3-1 olmuşken 3-3 skoruna getirdik, ama yinede şansımız yaver gitmedi. Headquarters aslında sevdiğim bir mod ama Hardcore olunca kötü oluyor ben tek FF olarak Alper(Sleight) seni bir kere vurdum onu hatırlıyorum :D

Kimdi o ya içeri aa-12 gibi bir silahla dalıp dost katlıamı yapmıştı .

Olm atma sende beni vurdun galiba Striker veya Diğer Shotgunlardan biri vardı :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.