Bildirim
Bu prizi kullanmak zararlı mıdır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İntahar etme prizi gibi geldi bana -
Kaçak akım rolesi varsa bile,bu prizle işlevini yapmaz
Topraklı priz kullanmalısın
Selam ve dua ile
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sus
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu prize düşük akım çeken yazıcı, hoparlör tarzı cihazlar kullanılabilir. Bahsettiğiniz cihazlar yüksek akım çeken vede güvenlik için topraklama ihtiyacı olan cihazlar bu yüzden topraklı priz kullanmalısınız. -
Klima, fırın gibi şeyler bağlama. Erimeye başlıyor fiş yapışıyor. -
benim bir arkadaş kullanıyordu bu prizden. şu an helvasını yiyorum -
Bende kullanıyordum ama ses ve fişi takarken bir ateş gibi birşey çıkıyordu çıkardım tavsiye etmem.
sakın topraklama ihtiyacı olan şeyler için kullanma. kürekle bile ayıramazlar seni. yine aynı şekilde yüksek voltaj çeken şeyler için aman diyim. buzdolabı ve kettle da onu kullanmak resmen ölüme davet. (internetten topraklama priz ve önemi diye araştır, bu kadar düz mantık olmayın olum. azcık bakın )
telefon şarj ya da basit şarj aletleri için kullanabilirsin.
bide topraklama nedir bilmiyorsan bi araştır. bu tür prizlerde kullanmayın gerekmedikçe. topraklaması olan halk arasında 3 lü prizlerden kullan.
şakası yoktur elektriğin. pikaçu değilsen silker atar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yorumunuza çok güldüm ama dedikleriniz doğru bende prizlerden korkuyorum açıkçası bir şeyler takınca aradan elektrik çıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takacaginiz fis toprakliysa bununla kullanamazsiniz .
Topraklama deyip duruyorsunuz ama çoğu tesisatta aslında topraklama yok. Topraklamalı prizleri nötre bağlamışlar. Faz nötr al götür.quote:
Orijinalden alıntı: aykut12344
sakın topraklama ihtiyacı olan şeyler için kullanma. kürekle bile ayıramazlar seni. yine aynı şekilde yüksek voltaj çeken şeyler için aman diyim. buzdolabı ve kettle da onu kullanmak resmen ölüme davet. (internetten topraklama priz ve önemi diye araştır, bu kadar düz mantık olmayın olum. azcık bakın )
telefon şarj ya da basit şarj aletleri için kullanabilirsin.
bide topraklama nedir bilmiyorsan bi araştır. bu tür prizlerde kullanmayın gerekmedikçe. topraklaması olan halk arasında 3 lü prizlerden kullan.
şakası yoktur elektriğin. pikaçu değilsen silker atar. -
Yanina yangin sondurucu de veriyorlarsa bununla kullanabilirsin. Bir de yanmaz battaniyelerden al ki evden cikarken 1. derece yaniklar olmasin vucudunda. -
o prize saydığın aletlerden sadece biri bile tek başına takılmamalı.
kettle yüksek akım çeker buzdolabı da öyle.
hatta şöyle söyleyeyim ikisini aynı uzatmaya bile takmaman lazım. ideali duvardaki prize doğrudan takmak.
eğer illa uzatma kullanacaksan uzatma için kesit alanı büyük bir kablo kullanman lazım. en az 1.5mm2 olmalı.
tabi topraklama da yapılmalı. topraklama yoksa sıfırlama da yapılabilir ama bilgin yoksa uğraşma.elektikçi çağır.
elektrikle şaka olmaz.
edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41A5AE05 -- 5 Eylül 2019; 12:44:26 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kisa prizler icin donsuturucu zaten
Tek cihaz takmak gerek. Ya da cok dusuk guc ceken cihazlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
İntahar etme prizi gibi geldi bana
|
Bu prize düşük akım çeken yazıcı, hoparlör tarzı cihazlar kullanılabilir. Bahsettiğiniz cihazlar yüksek akım çeken vede güvenlik için topraklama ihtiyacı olan cihazlar bu yüzden topraklı priz kullanmalısınız.
|
benim bir arkadaş kullanıyordu bu prizden. şu an helvasını yiyorum
|
telefon şarj ya da basit şarj aletleri için kullanabilirsin. bide topraklama nedir bilmiyorsan bi araştır. bu tür prizlerde kullanmayın gerekmedikçe. topraklaması olan halk arasında 3 lü prizlerden kullan. şakası yoktur elektriğin. pikaçu değilsen silker atar. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X