Şimdi Ara

Bu Dünya'yı hissetmemeye başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
19
Favori
6.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ölsem mezarıma gelecek kişiler sadece ailem böyle özetleyeyim.
    Görünmezliğin vücut bulmuş haliyim.
    Yanında oturduğum kişiler konuşuyor ve ben sadece önüme bakıyorum benimle ilgili bir şey yok. Kimsenin umursadığı yok, hiçbir şey hissetmiyorum.
    Çoğu şeye bilimsel bakıyorum. En basitinden tatlı bir şey yerken ağzımda nasıl eridiğini dahi düşünüyorum.
    Komik olan yani diğer insanların güldüğü fakat gülmediğim, üzücü olan fakat gülümsediğim şeyler var. Nedenini ben de bilemiyorum.
    Çok monoton bir hayatım var. Okul, dersane gibi şeyler dışında dışarı çıkmıyorum.
    Telefonumun şarjı 3 günde bitiyor.(yalnızlığın belki de son boyutlarından)
    Hayvanları, konsol oyunlarını, müzik ve gitarımı kendime gerçekten insanlardan daha yakın görüyorum.
    Zararlı alışkanlığım yok. Sağlıklı yaşamaya özen gösteriyorum.
    Dinine göre yaşamaya çalışan biriyim.
    Sevdiğim insanlardan değer görmüyorum.
    Hiç kız arkadaşım olmadı. Erkek arkadaşım da yok dışarı çıkıp gezebildiğim.
    ve artık uygulamaya biraz da olsa başladığım şey; değer gördüğün kadar değer ver.
    Eklemeyi unutmuşum jelibon yiyince ister istemez mutlu oluyorum.

Muhtemelen bu sevdiğim turuncu site dahi iplemeyecek ama olsun yazmış oldum

Guncelleme: gercekten yardimci oldunuz benim icin. Cok tesekkur ediyorum ilgilenen herkese. Benim gibi olan arkadaslara da yardimci oldunuz. Siz olmasaniz baska konusabilecegim insanlar yok gercekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9411D68E -- 12 Ekim 2014; 0:07:24 >

• "eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. bu anlamsız yazıda okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. yapacak başka işlerin yok mu? hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? okuman gereken her şeyi okur musun? düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? apartmanından dışarı çık. karşı cinsten biriyle tanış. lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. işinden ayrıl. bir kavga başlat. yaşadığını kanıtla. eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalıcaksın. artık uyarıldın."
    Birkaç tahmin yürütmek istiyorum;

- Ailen çok üstüne titriyor ve her yaptığına karışıyor veya artık karışmıyorlar ama çocukken karışıyorlardı

- Tek çocuksun ve fazla akraban yok varsa da görüşmüyorsun

- Az olsun öz olsun mantığıyla senin gibi düşünmeyen insanlarla aranı sıcak tutmuyorsun

- Karşı cins konusunda da ruh eşini arıyorsun, menfaat beklemeyen karşılıksız sevebilecek birini

Hangileri var veya yok cevaplar mısın, bunlar sadece tahmindi.
  • Okumayın CSB.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. bu anlamsız yazıda okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. yapacak başka işlerin yok mu? hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? okuman gereken her şeyi okur musun? düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? apartmanından dışarı çık. karşı cinsten biriyle tanış. lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. işinden ayrıl. bir kavga başlat. yaşadığını kanıtla. eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalıcaksın. artık uyarıldın."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redese

Okumayın CSB.

Yapmayın hocam ne csbsi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkncnu

quote:

Okumayın CSB.

Napçan dövcenmi ?

Hocam espiri yaptım Csb değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

"eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. bu anlamsız yazıda okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. yapacak başka işlerin yok mu? hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? okuman gereken her şeyi okur musun? düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? apartmanından dışarı çık. karşı cinsten biriyle tanış. lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. işinden ayrıl. bir kavga başlat. yaşadığını kanıtla. eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalıcaksın. artık uyarıldın."

Kavgayı da hem kendime hemde karşıdakine zarar geleceği için etik bulmuyorum.
    Gerçekten boş biriyim.
    Çevremdeki insanlar anılarını filan anlatırken ben hiç bir şey yaşamadığım için anlatabileceğim bir şey olmuyor.
    Sosyal fobim var bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9411D68E -- 12 Ekim 2014; 1:31:13 >

• Muhtemelen tipsizsin...Yapacakların:

Vucut kasıcan, kilona dikkat edicen, olabildiğinin en iyisi olacan yani.

Okuluna bak ve güzel bir yeri kazanmaya çalış. Ve de rahat ol, gerilme, kimseye birşey ispatlamak zorunda değilsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frkncnu

quote:

Okumayın CSB.

Napçan dövcenmi ?

Hocam espiri yaptım Csb değil.

Örneğin mutlu olmadığın halde fotoğraf çekilirken gülümsemek daha doğrusu gülümsemeye çalışmak nasıl bir duyguysa o kadar kötü bir haldeyim.
  • ovv çok havalısın
  • Kimse okumaz ki bunu

• Arkadaş bul ve değer verme. Bu kadar basit.

• Sanarsın forumun yarısı bu durumda, sevgili edinemeyen bakış açım değişti diye konu açıyor

• Sanki arkadas istemiyor, kendi halinde takilan bir tip gibisin.bence sorun o.biraz sosyallesmeye calis gerisi gelir zaten.

• Demin attigim cevabu burayada yaziyimhttp://inci.sozlukspot.com/w/hayat%C4%B1n%C4%B1z%C4%B1-k%C3%B6kten-de%C4%9Fi%C5%9Fterecek-olan-%C5%9Fey/@351986/4/ basligi okuyunca konsol oyunlarını, müzik ve gitarımı kendime .gerçekten insanlardan daha yakın görüyorum Zararlı alışkanlığım yok. Buradaki zararli aliskanligim yok ifadesini kaldiricaksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: LasciateSperanza

Muhtemelen tipsizsin...Yapacakların:

Vucut kasıcan, kilona dikkat edicen, olabildiğinin en iyisi olacan yani.

Okuluna bak ve güzel bir yeri kazanmaya çalış. Ve de rahat ol, gerilme, kimseye birşey ispatlamak zorunda değilsin.

Tipsizliğim şu şekilde; şu anda saçlarım 3 numara ve kısa saç yakışmıyor burun kemerli olduğu için ön plana çıktı fakat 2016'da estetik olmaya karar verdim. Hem nefes alamıyorum hem de şekil bozukluğu mevcut. Saçlarımı kestirme hikayem ise; kıştan beri kulaklarıma kadar uzattığım saçlarımı hocaların zoruyla kestirdim fakat bu sefer ki uzatışımda mebin yönetmeliğini göstereceğim çünkü orda serbest yazıyor. Önceden haberim olsaydı kestirmezdim.

Vücudum ise boy 1.76 kilo 55 filan. Şekil olarak üçgen vücut kıvamında birşey. Her gün yumurta yediğim içinde orta seviyede kas var.

Okulumda berbat derecede kötü. 3 erkek 28 kız filan olması lazım. Malum hemşirelik ve bu arkadaşlarla ne dışarda görüşüyorum ne de okulda.
    Rahatlığımda pek yok. Yemekhane gibi kalabalık yerlerde zor duruyorum. Kantine filan aynı şekilde zor iniyorum.

• git dota oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Injustice

Sanarsın forumun yarısı bu durumda, sevgili edinemeyen bakış açım değişti diye konu açıyor

İnanın kız arkadaşım olsun diye hiç bir insanla konuşmadım şu güne kadar ve bu konuyu açma nedenimde gerçekten bazı şeylerden uzaklaşmaya başlamamdan dolayıdır. Gökyüzüne bakınca böyle ufkum genişliyor. O kadar evrenin içinde neden bu küçücük Dünya'ya geldiğimi ve yanlış zamanda geldiğimi düşünüyorum. Son cümlede anlam kargaşası olabilir.

Düzenleme:imladan dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9411D68E -- 11 Ekim 2014; 20:05:56 >
  • komik olan bi mevzuya gülmemeni anlarımda üzücü bir olaya nasıl gülersin bro.

Bu arada kendini fark ettirmek ben burdayım diyebilmek senin elinde silik biriysen kimse umursamaz umursamak istemez .

• +1000
    Sen beni anlatmışssın iki arkadaşım var onlarlada bsadece oyun , dizi ve hayatın mokluğunu konuşuyoruz.
    Sevgilim hiç olmadı zaten
    Hergün onca yol minibüste eziyet çekiyorum.
    Yaşamasam da aynı şey . Hayatım yabancı dizilerle geçiyor sağlıklıda beslenmiyorum.
    Sınıfta 1 i hapşırıyo hoca dahil hemen herkes çok yaşa diyor
    Ben hapşırıyorum yemin ederim daha kimse birşey demedi.
    Hocaların bile farkında değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Sanki arkadas istemiyor, kendi halinde takilan bir tip gibisin.bence sorun o.biraz sosyallesmeye calis gerisi gelir zaten.

Aynen biraz da öyleyim. Çünkü çevremdeki herkesin zararlı alışkanlıkları var(sigara, alkol), karşı cinsle çok ilgileniyorlar. Hiç oyun oynayan, metal-rock türevi müzik dinleyen, bilimle ilgilenen insanla karşılaşmadım. Örneğin; stajdaydık cuma günü. İşlem için kullanılan bilgisayar var. Gel donanımhaberde takılalım dedim "O ne lan?" dedi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.