Şimdi Ara

Bu Dünya'yı hissetmemeye başladım (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
19
Favori
6.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
95 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anı yaşa dediysem extreme spor sloganlarındaki gibi oradan atla, dağa tırman değil ya, sevdiğin şeyleri yapmak kim ne kadar boş bir uğraş olarak görürse görsün onu yaparken zevk alıyorsan böyle şeyleri kafana takmıyorsan anı yaşamış oluyorsun
  • Takma kafaya, olur öyle şeyler, hepsi sırasıyla gibi laflar bazen insanı avutmuyor. Çünkü artık dolup, taşıyorsun. O baskıyı kaldıramıyorsun. Her şeyin temeli bu milletin, ön yargısı, cahilliğidir. Ulan sanane başkasından? İşine bak düzgünce işte. Niye kavga ediyorsun? Niye laf sokuyorsun? Niye şekilden şekile girmeye çalışıyorsun? Niye güzel (yakışıklı) olayım diye her şeyi yapıyorsun? Neden ikide bir fotoğraf çekilip, fame olmaya çalışıyorsun?
  • b.ihtimal sözel zekalısın :D benımde aynı dostum sadece dost dedıgım 1 ınsan var okadar :((

Orijinalden alıntı: alp3446

Takma kafaya, olur öyle şeyler, hepsi sırasıyla gibi laflar bazen insanı avutmuyor. Çünkü artık dolup, taşıyorsun. O baskıyı kaldıramıyorsun. Her şeyin temeli bu milletin, ön yargısı, cahilliğidir. Ulan sanane başkasından? İşine bak düzgünce işte. Niye kavga ediyorsun? Niye laf sokuyorsun? Niye şekilden şekile girmeye çalışıyorsun? Niye güzel (yakışıklı) olayım diye her şeyi yapıyorsun? Neden ikide bir fotoğraf çekilip, fame olmaya çalışıyorsun?

Hah ayneen aynen. Böyle insanlardan da nefret ediyorum. Çevremdeki çoğu arkadaş da böyle olduğu için pek yaklaşmıyorum uzak duruyorum.

Orijinalden alıntı: frkncnu

quote:

Takma kafaya, olur öyle şeyler, hepsi sırasıyla gibi laflar bazen insanı avutmuyor. Çünkü artık dolup, taşıyorsun. O baskıyı kaldıramıyorsun. Her şeyin temeli bu milletin, ön yargısı, cahilliğidir. Ulan sanane başkasından? İşine bak düzgünce işte. Niye kavga ediyorsun? Niye laf sokuyorsun? Niye şekilden şekile girmeye çalışıyorsun? Niye güzel (yakışıklı) olayım diye her şeyi yapıyorsun? Neden ikide bir fotoğraf çekilip, fame olmaya çalışıyorsun?

Hah ayneen aynen. Böyle insanlardan da nefret ediyorum. Çevremdeki çoğu arkadaş da böyle olduğu için pek yaklaşmıyorum uzak duruyorum.

Biz seninle iyi kaynaştık :) Tam benim hayatımı yaşıyorsun. Bu gün hayatımda ilk defa rahat uyuyacağım. Çünkü bu kadar büyük bir dünyada hep, "Acaba benim gibileri var mı?" diye düşünürken sen çıktın. Ve biraz da olsa o üstümde ki yük hissi kalktı. Teşekkürler dostum :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frkncnu

quote:

Biz seninle iyi kaynaştık :) Tam benim hayatımı yaşıyorsun. Bu gün hayatımda ilk defa rahat uyuyacağım. Çünkü bu kadar büyük bir dünyada hep, "Acaba benim gibileri var mı?" diye düşünürken sen çıktın. Ve biraz da olsa o üstümde ki yük hissi kalktı. Teşekkürler dostum :)

Burda böyle rahat rahat konuşabiliyorum gerçekte ağzımı zor açıyorum yok böyle bir şey.

O ünlü olma çabasına giren arkadaşları da görmelisin fotoğrafta başka gezegenden gelmiş mükemmel yaratıklardan biri gibi reelde :FQ:D:QWDQ tahmin et.
    Sende benim hayatımı yaşıyorsun ve hayvan almanı tavsiye ederim. Belki bu psikolojiden kurtulacağım kedimle çünkü kuşumuz hayattayken bana değer veriyordu. Banyoya dahi geliyordu uçarak aramaya çalışıyordu beni. İnsanların göstermediği değeri hayvanlardan görüyorum. Zaten doğrusu da bu olması gerek diye düşünüyorum kendim için. Çünkü insanların sağı solu belli olmuyor. Bir bakıyorsun çok tatlısın diyor(bana demediler tabi ki de) diğer gün yüzüne bakmıyor. Üstelik ben insanlara hiç bir zaman böyle davranmadım. Bu yüzden bende insanlara değer göstermeyeceğim artık

Güncelleme:kuşunun olduğunu yazmıştın galiba. Ona değer ver. Hayvanlar gördüğü değeri karşılıksız bırakmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9411D68E -- 14 Ekim 2014; 0:12:17 >

• Diğer insanların ne düşündüğünü fazla umursamayacaksın. Her insan belirli bir kalıba girerek o şekilde yaşamak zorunda değil. Hayatımız anlattığın kadarıyla benziyor ve aynı ilgi alanlarına sahibiz. Aslında senin gibi olmayan insanlardan hayatı daha dolu dolu yaşıyorsun. Çünkü çoğu insan hayatını ot gibi yaşıyor ve yaşadığını sanıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: İch hab keine lust

Birkaç tahmin yürütmek istiyorum;

- Ailen çok üstüne titriyor ve her yaptığına karışıyor veya artık karışmıyorlar ama çocukken karışıyorlardı

- Tek çocuksun ve fazla akraban yok varsa da görüşmüyorsun

- Az olsun öz olsun mantığıyla senin gibi düşünmeyen insanlarla aranı sıcak tutmuyorsun

- Karşı cins konusunda da ruh eşini arıyorsun, menfaat beklemeyen karşılıksız sevebilecek birini

Hangileri var veya yok cevaplar mısın, bunlar sadece tahmindi.

Beni anlatın hocam. Okuyunca bi hüzünlendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Python Kullanıcı Topluluğu
  • merhaba. nasılsın, turun nasıl geçiyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.