Bi işin içinden çıkamadığınız da….
|
Ünlü olmak
|
Apple Yetkili servisinde çalışıyorum
|
Köpek ısırması
Şok market kasiyeri
|
Hamile köpek
|
yorumları alayım
|
Bıktım lan !
İnsanlardan da forumdan da ülkeden de internetten de kendimden de parasızlıktan da karısızlıktan da mutsuzluktan da hayattan da şarkılardan da filmerden de herşeyden bıktım muğaagoyiğğm yeter lan bi dick te doğru gitsin artık.. bi şeyde istediğim gibi olsun be neymiş arkadaş bu ya herkes kendini bi b@k sanıyor. 1 kitap yazan prof dr hocada kendini bi b@k sanıyor 1 şarkı çıkartıp g@tunu başını sallayanda kendini bi b@k sanıyor baba parası yiyende kendini bi b@k sanıyor iki tane aç erkeğin baktığı kadın da kendini bi b@k sanıyor insanlar kendilerini hep bi b@k sanıyor kendini bi b@k sananların en kısa sürede ölmesi dileğiyle.. nerde kalmış bu mütevazilik nerde kalmış bu saygı nerde kalmış anlayış ve hoşgörü.. Kimse kimsenin hayatını diğerininkini etkilemediği sürece eleştiremez a@k bu hayatında bi sonu var lan.. yeter lan ne olursa olsun insanların kalbini kırmaya değmez lan herşey düğüm oldu kim çözecek bu düğümü he! he! he! bütün insanlığın hakettiği tek şey var oda ölmek... Neyse bana bi 70 lik göndersin biriside kısa süreliğine unutayım bişeyleri
Work and Travel
Evet dostlar. Bu konu hakkında bilgi almak için burdayım. İnternetten araştırma yaptım. Sonra düşündüm de belki bizim forumumuzda bu konuya hakim bireyler, bunu deneyimlemiş kişiler vardır. En başından bu konu hakkında bilgisi olanlar bilgilendirme yapabilirler mi ? Maliyetleri hakkında yada bilinen bilinmeyen tarafları hakkında bilgilenmek istiyorum. Lisans öğrencisiyim, son sınıfım. Dil ve edebiyat bölümündeyim.
Analog sayaç bağlama
https://www.kalyoncutarimmarket.com/urun/balya-sayaci-saat-compass merhaba arkadaşlar, bunu balya makineme bağlamak istiyorum. Bağlantısı nasıl yapılır anlatabilirmisiniz ?
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.847
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 48.927 (Bu ay: 1.192)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.982 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic