Şimdi Ara

O kız beni hayata bağlayan tek şeydi, sanırım artık o da olmayacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün arkadaşı bankta oturuyordu. Günaydın gelsene bir dakika konuşalım dedim. Hani senin arkadaşın vardı beraber konuştuğumuz dedim, ona bir şey soracaktım da bayadır göremiyorum ölmedi dimi dedim. O da yok yok ölmedi ben de bayadır görmedim evde ders çalışıyordur dedi. Biliyorum kıza gidip onu sormam yanlış bir şeydi ama öğrenmem lazımdı. Sizce kıza söylediğinde kız benim için “oha abazana bak yolumu gözlemiş kaç hafta” diye mi düşünür “şapşik beni özlemiş” diye mi yoksa “ahahaha eziq aşık olmuş bana” diye mi?

Buraya defalarca konusunu açtığım kız vardı. Kızı konuştuğumuz günden (8 mart) beri göremedim. 1.5 ay önce ödev teslim günü uzaktan gördüm sadece. Zaten okula pek uğradığım yok salı ve perşembe gidiyorum sadece. Bazen haftada 1 gün gidiyorum. 8 marttan önce salı ve perşembe hep görürdüm. O beni bu boş bölüme, vasıfsız hayatıma bağlayan tek şeydi. Toplu taşıma denen eziyete katlanırken onu düşünerek mutlu oluyordum. Başka tutunacak dalım yok. Onunla bir ömür geçirmek isterdim.

3 hafta sonra finaller başlıyor. O sıra konuşsak da olacağı varsa da istemez zaten. Sonra araya 3 ay giriyor. Var olduğumu bile unutur.

Aralık ayının son haftası fakülte banklarında yanıma alt dönem 3 kız oturmuş bilmeden. Aynı sınava girecektik not istedim verdiler. Ben pek ilgilenmedim notlara bakıyordum ama onlar bir şeyler anlatınca konuştum ben de. Bir tanesini beğeniyordum. Konuşunca hafiften etkilendim.
    O günden sonra 2 ay görmedim. Yıllık dönemlik farkı var büt vize final tarihi farklı hem de okula pek uğramıyorum neden gideyim zaten vasıfsızım.
    Okula tekrar gittiğim hafta 2 gün gördüm. Sırada kafamı koymuştum o da yanımdan geçti konuşmadık.
    Sonraki hafta gaza geldim konuşacaktım. Sabah çantamı montumu koydum sıraya arkamı döndüm o geliyordu onu izlemeye başladım tam günaydın diyecektim diyemedim önünden geçti gitti o da bana bakıyordu şaşırmış gibiydi.
    2 gün sonra o 3 kızdan biri yanıma geldi günaydın dedi. Biz konuşurken orda olan 2 kızın adını söyledi. Hoşlandığım kız da yanımıza geldi adımı duydum geldim diye bana da günaydın dedi. Yarım saat sohbet ettik. Hoşlandığım kızın en yakın arkadaşı biz konuşurken kıza gel kantine gidelim sonra dışarı çıkarız dedi, hoşlandığım kız da yok sen git dedi. Bu sohbetiminden sıkılmadığını gösterir dimi? Bu 2 kızla pek yakın değil sanırım, sürekli kantine gidelim diyen kızla. 3 kız var demiştim ya o 3.kız sonradan geldi, o da biraz konuştu sonra hoşlandığım kızla 2 adım geri çekilip sessizce konuşuyorlardı. Arada bir dönüp bana bakıyorlardı. Sonra diğer kız da iyi dersler deyip gitti ben de kalktım hoşlandığım kıza iyi dersler dedim. 5 adım attım hoşlandığım kız daha adını bilmiyorum dedi diğer 2 kıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39573EE72 -- 4 Mayıs 2018; 18:42:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav yeter abi icraate geçemiyorsun aynı şeyleri yazıp yazıp duruyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39573EE72

Nasıl icraate geçeyim kızı göremiyorum? Yanına mı ışınlanayım?
    Burada tüm foruma söz ver. Bir gaha gördüğünde ne olursa olsun konuş kızla. ''Nerelerdeydin ya özlettin kendini'' filan de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Konuşsam ne olacak ki, dönem bitiyor ayarlayamam bu saatten sonra.
    İşin uzmanı abilerim şu abiye yardım edin. Ben tavsiye verebilecek biri değilim. Ben de hep reddediliyorum da umarım senin iş hallolur.

Git başımdan tombik döner.
    Halbuki ben sana arkadaşça bir soru sormuştum, özlemiştim seni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

O kız kadar güzel ve tatlı bir kız bana dönüp bakmaz bile. Bu kız en azından benimle konuşuyor. Ayrıca konuşması da hoşuma gidiyor boş biri değil. Onun gibisini bulamam.
    Hocam bunlari herkes soyler de bulunur yav 3.5 milyar kadın var dunyada insanlari gozunde cok büyütme

Benim bir arkadaşım var senden daha beter abartiyor her bulduğu kizi soyle super boyle inanilmaz cok ozel bilmem ne sonra bir red yiyor ardindan baska kiz bulup ayni terane devam :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

O kız kadar güzel ve tatlı bir kız bana dönüp bakmaz bile. Bu kız en azından benimle konuşuyor. Ayrıca konuşması da hoşuma gidiyor boş biri değil. Onun gibisini bulamam.
    Sana bakmayan ölsün.

Üzülme. Seviyorsan git konuş bence.

Ben olumsuz mutlağım, hiçliğin cisimleşmiş haliyim. Asla elde edilemeden arzulanan, var olamayacağı için düşlenen şey.
    Bu benim hiçlik krallığım ve bana verilmeyen taht bu. Ben, bütün görevlerin unutuluşu, tüm niyetlerdeki tereddütüm.

• Zaitan kullanıcısına yanıt
    Dalga geçme.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.