Şimdi Ara

Bu devlette hiç mi insaf kalmadı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
3
Favori
6.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün öylesine araç fiyatlarına bakarken land rover'da bu manzarayı gördüm. nedir bu vergi kepazeliği beyler. aracın fiyatından fazla vergi ödüyoruz. nereye kadar gidecek bu böyle? abd'de, avrupa'da milletin burun kıvırdığı arabalara vergiler yüzünden lüks muamelesi yapıyoruz. aslında bu araçlar bu kadar pahalı değil ama devletimiz bize bu fiyatları çekiyor. ne zaman makûl vergiler göreceğiz?

• Dostum nüfusun 80milyon kaçakçılık hatsafhada okuyan ogrenci 20milyon kitap masrafları sağlık hizmetleri yol masrafları bunlar hep vergiyle oluyor. Almak zorunda demekki. Doğuda elektrik parasini devlet bu vergilerle ödüyor. Hala ağlıyoruz. Olmuyo abi demekki. Yani niye bukadar büyütüyoruz alisin artık yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Pooodolski

arkadaşlar dün öylesine araç fiyatlarına bakarken land rover'da bu manzarayı gördüm. nedir bu vergi kepazeliği beyler. aracın fiyatından fazla vergi ödüyoruz. nereye kadar gidecek bu böyle? abd'de, avrupa'da milletin burun kıvırdığı arabalara vergiler yüzünden lüks muamelesi yapıyoruz. aslında bu araçlar bu kadar pahalı değil ama devletimiz bize bu fiyatları çekiyor. ne zaman makûl vergiler göreceğiz?

Devlet vergi adaletsizliği kavramını çözmeye başladığı zaman göreceksin.
    Onun için de ortalama 20 yılımız var tahminimce.

• Hocam siz yine iyisine bakmışsınız alt tarafta 3.0 lık discovery var onun vergisi araç fiyatından fazla

Wesley Snipes'ı vergi kaçırdı diye hapse attı ABD. Adam yeni çıktı. Türkiye'de o çapta bi oyuncuyu bırak hapse atmak, vergi kaçırarak aldığı grey market arabayı altından alsan bile kendisini haklı görüp ağlamaya başlıyor. Alın buradan yakın.

95.000 euro'luk araç vergilerle 265.000 euro oluyor hey maşallah

şaka biyana hakikaten zoruma gidiyor. almış olduğum astra classic 3 ün fiyatı 21 bin tl. bana maliyeti vergiler dahil 36 bin tl.
    burdan bizi yönetenlere kocaman bir

Orijinalden alıntı: guguras

Dostum nüfusun 80milyon kaçakçılık hatsafhada okuyan ogrenci 20milyon kitap masrafları sağlık hizmetleri yol masrafları bunlar hep vergiyle oluyor. Almak zorunda demekki. Doğuda elektrik parasini devlet bu vergilerle ödüyor. Hala ağlıyoruz. Olmuyo abi demekki. Yani niye bukadar büyütüyoruz alisin artık yav

Senin kafanda 5.000.000 adam eksilse bu ülkeden bu ülke düzelir.Dünya'nın hiç bir ülkesinde yok dimi bu hizmetler.Birtek bizde var o yüzden bu kadar çok vergi.Kaçakçılığı engelleyemiyorsan bunun acısını benden çıkaramazsın.
  • Doğudaki adamlar elektrik ödemesin vergi vermesin bizden çıkar. Kaçakçılık yapan adamları öldür sonra 125.000 tl para öner. O kadar üniversite okuyan var torpilin yoksa bise olamazsın :) sınavda şifre var dendi açık ve net belliydi hemen ört bas oldu ?

Hangi işi kurarsan kur böyle para kazanamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomassee -- 10 Mart 2013; 16:10:28 >

Orijinalden alıntı: cihanair

Audi a8 6.2 tfsi motora bir bak

Kepazelik rezillik gor

Emine erdoganin ipekten basortusunu gecen mtv oderken ben aldim

RTE ucaga nasil binsin altin cilek nasil yesin biz olmasak

Bizim vergiler ile ayakta duran bir ulke tamamen disa bagimli

Uretim yok sadece tuketim var

Ulan 5 lira benzin olmus neredeyse

1.6 motor arabanin yillik mtv'si 800 lira olmus

%130 otv nedir ya hicmi allah korkusu yok bu adamlarda

Yok tabi hüküm-et mantığı ile herşeye hükmetmeye çalışıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PriMe -- 10 Mart 2013; 16:10:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: guguras

Dostum nüfusun 80milyon kaçakçılık hatsafhada okuyan ogrenci 20milyon kitap masrafları sağlık hizmetleri yol masrafları bunlar hep vergiyle oluyor. Almak zorunda demekki. Doğuda elektrik parasini devlet bu vergilerle ödüyor. Hala ağlıyoruz. Olmuyo abi demekki. Yani niye bukadar büyütüyoruz alisin artık yav

Zaten bütün olay doğudaki kaçak elektrik, başka derdimiz yoktu...
  • Günaydın bu senelerdir böyle..1.5 ay önce budapaşteye üni arkadaşlarımın yanına gittim hem ziyarete hemde makara tukaraya..arkadaşım facelift 3.35ci çift kavramalı şanzıman hemde ve cabrio dekato deride dahil tv nav bluetoth iç dış aydınlatma full+full 35.bin euroya almış oturdum ağladım...

Karşılıklı oynan her oyunda,her zaman bir rakip birde kurban vardır.Mesele ilki olabilmek için ne zaman ikincisi olduğunuzu bilmektir..
  • Arkadaşın almamış, sponsoru almıştır.
  • Maliye büyük mükelleflerin birikmiş vergi borcu için pazarlığa oturuyor, borcu "kısmen" alabilmek için kırk takla atıyor.. Avrupada var mı böyle bir şey?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: dost acı söyler

Turkiyede vergiler dusuk gidin cok begendiginiz avrupayla kiyaslayin sonra konusun.istisnasiz tum siniflarda 0-2000 cc hacimlerde %70 2000 cc uzeri en az %300 otv olmali adam istanbulun gobeginde 12 silindirli 6000 cc arabaya biniyo allahin ayisi .distrubitor kitleyince oh devlet kitleyince of.bakin chevrolet nasil 2000 cc araci 46000 liraya verebiliyor ama bi alt sinif diger cogu galerici arabasi markalari 50000 den asagi yok nereye gidiyo aradaki fark distrubutore .neden tatli geliyor.akiliniz sira prestije para veriyorsunuz kurnazsiniz ya . Devlet arac alirken degil ama yillik mtv isinde yanlis yapiyor 0-2000 cc ve uzeri vergilendirme yapmali

Ne diyosun liseli ? İroni falan mı yapıyon ?

http://www.autoscout24.com.tr/Details.aspx?id=224794427&cd=634900395860000000&asrc=st|fs

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Devlet vergi adaletsizliği kavramını çözmeye başladığı zaman göreceksin.
    Onun için de ortalama 20 yılımız var tahminimce.

20 yıl içinde nasıl tedbirler öngörüyorsun?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.