< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool_ice45 -- 11 Eylül 2019; 16:37:2 > |
|

4 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool_ice45 -- 11 Eylül 2019; 16:37:2 > |
|
|
|
Teorik olarak her ne kadar aracın su eksiltmemesi gerektiği söylense de (buna katılıyorum) pratikte genelde hep eksiltirler.
0 araçlar ve yeni araçlarda pek eksiltme olmaz. Ancak zamanla araçların aksamlarında olan eskime ve değişimlerle genelde eksiltme oluyor. Çok eksiltiyorsa bu ciddi bir sıkıntıdır ancak sizi dediğiniz miktar çok gelmedi bana. Yaz günü olması ve yoğun trafik vsde kullanmak da bunu tetikliyor olabilir. Kısaca 2. el arabalarda genelde araç su ve bir miktar yağ eksiltir en azından ben daha eksiltmeyenine denk gelmedim. Abartıya kaçmadığı sürece bu eksiltmeler normal karşılanabilir |
Arabanın Çok Az Su Eksiltmesi Normal mi?
Arabanın az miktarda su eksiltmesi, özellikle yaz aylarında normal kabul edilebilir. Bunun birkaç nedeni vardır:
Normal Su Eksiltme Oranı Nedir?
Genel olarak, iki yağ değişimi arasında bir litreye kadar su eksilmesi normal kabul edilir. Ancak, aşağıdaki durumlarda aracını daha yakından incelemelisin:
Arabanın Su Eksiltmesi Nedenlerine Yönelik Potansiyel Çözümler
Arabanın su eksiltmesiyle ilgili endişelerin varsa, aracını en kısa sürede kalifiye bir tamirciye götürmeni öneririz. Erken teşhis ve onarım, daha maliyetli sorunların önlenmesine yardımcı olabilir.
|
|
|
DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
|
|
|
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black // _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|