B

Binbaşı
05 Nisan 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 39 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta geçen aracı babama almayı düşünüyoruz. 2013 model ile 2014 model arasında bariz bir donanım farkı var mı? Alırken şu konulara özellikle dikkat edin diyeceğiniz şeyler var mı? Bilgi olan arkadaşlar benimle paylaşırsa sevinirim.
2 GB HARİCİ EKRAN KARTLI, İ7 3770 3,4 GHZ İŞLEMCİLİ 4 GB DDR3 RAMİ VE 500 GB HDD Sİ OLAN BİLGİSAYAR EN KÖTÜ KAÇ LİRA EDER ARKADAŞLAR. HIZLI BİR ŞEKİLDE KONUYU AÇTIM. KUSURUM VARSA KUSURA BAKMAYIN. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Merhaba arkadaşlar. Eşime 15.000-20.000 aralığında bir araç almayı düşünüyorum. Bir yanım piyasa aracı al ileride değiştirirsen zarar etmezsin diyor. Diğer yanım 2. elini düşünme kafana göre bir araç al diyor. Aklımdan geçenler colt ya da swift 4*4. Ya da diğer yandan palio vs. gibi araçlar. Kullanan arkadaşlar bana tavsiyelerde bulunursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Babamın kullandığı araç geçirdiği kaza sonucu muhtemelen perte çıkacak. 2010 model mondeo selective 2.0 tdci araca 50 küsür bin masraf çıktı. Çok şükür kazada ciddi bir yaralanma ya da ölüm olmadı.
Araç kaskoluydu yani 2-2,5 ay sonra inşallah aracın parasını alacağız. Bütçe 60.000 TL ile 100.000 TL arasında değişebilir. Vergiden tasarruf için eğer superb ya da passat olursa tercih 1600 cc dizel motor olacak. Mercedes söz konusu olduğunda babamın vergiyi düşüneceğini sanmıyorum. Yakıt, performans vs gibi konularda bu araçları kullananlar yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Edit: Makyajlı kasa w211'lere bakmaya başladık. Baktığım ilanlarda donanıma sahip olmamasına rağmen çoğu kişi e2 paket demiş. Bu paketleri nasıl ayırabiliriz? Uçuk fiyatlar geziyor. Sizce 2007-2008 model bir w211 kaç lira olmalı?

Edit: 13.08.2014 itibariyle 2007 model E200 K. için kapora verdik arkadaşlar. Cuma günü bir terslik olmazsa aracı almaya gideceğiz. Yardım eden herkese çok teşekkür ederim.

Edit: Çok şükür bir terslik olmadan aracı aldık ve evimize döndük. Resimlerini ekliyorum.
Ani bir kararla araç almaya karar vermiştik. Geniş az yakar vs. gibi sebeplerle fiat doblo alalım dedik. 2012 model 1.6 mjet premiolara bakmaya başladık. Biraz araştırma sonucunda 2 tane seçeneğimiz vardı. Araçlardan birincisi kendi bulunduğumuz ilde diğeri doğudaydı. Aralarında ciddi fiyat farkı olduğu için doğudaki araçta karar kıldık. Doğudan araç alınır mı diyeceksiniz biliyorum ama araştırmasını yapmıştık. Adam güvenilir çıktı. Araç resmi servis bakımlıydı. Dün aracın satışını aldık. Eve dönüş yolunda kader bu ya domuza vurduk. Şimdi servisin çıkaracağı onarım masrafını yani aracın perte çıkıp çıkmayacağını bekliyoruz. Allah'tan canımıza bir şey olmadı. Bunda da vardır bir hayır diyorum.

Edit: Geç oldu ama resimleri yükledim.

HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR. HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR. HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR. HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR.
Arkadaşlar Note 2 kullanıyorum. Costum rom yükledikten sonra şarjım çok hızlı bitmeye başladı. Düzelmesi için tekrar stock rom yükledim ama sorun hala devam ediyor. Bunun bir çözümü var mıdır?
S.a arkadaşlar öncelikle kurban bayramınız mübarek olsun. Babamın aracını satmayı planlıyoruz. Adil bir fiyat belirlemek için tecrübesi olanlara başvurmak üzere bu konuyu açmayı uygun gördüm.
Araç 2010 model ford mondeo selective 2.0 tdci. 50.000 km de. Aracın ilk sahibiyiz. Kazası belası yok. Selective donanım yani araç alınırken tek opsiyonel seçenek metalik renkti. Geriye kalan tüm donanımlar mevcut. Sunroof, ısıtmalı koltuklar, bluetooth telefon bağlantısı, otomatik vites vs. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar ürünün özellikleri aşağıda. Bu marka ve bu model alınır mı? İş yerinde kullanılacak. Oyun vs oynanmayacak.

Model OPTIPLEX 3010 MT CORE i5
İşlemci Intel Core i5-3470 Processor (Quad Core, 3.20GHz Turbo, 6MB
Monitör -
Chipset Intel® H61 Express Chipset
İşletim Sistemi Windows 8 Professional Türkçe 64Bit
Bellek 4GB (1X4GB) 1600 MHz DDR3 Non-ECC
Slot Sayısı 2- Maksimum 8GB 1600 MHz bellek
Sabit Disk 500GB 3.5inch Serial ATA III (7.200 Rpm)
Ekran Kartı Tümleşik Intel®HD Graphics 2500
Optik 16X DVD+/-RW Drive
Ses Entegre High Definition Audio
Ethernet-Wireless Tümleşik Realtek Ethernet LAN 10/100/1000
Portlar 8 External USB 2.0 ports (2 front, 6 rear) and 2 Internal USB 2.0; 1 RJ-45; 1 VGA; 1 HDMI (optional DVI dongle); Front Panel:
Mic-in, Headphone out; Back Panel: Mic-in/Line-in, Line-out; optional Parallel/Serial PCIe card (MT); optional Parallel PCIe
card (DT & SFF); optional PS2/Serial dongle; optional USB 3.0 PCIe card
Power Supply 265W PSU Aktif PFC
Genişleme Yuvaları 1*tam yükseklikte PCIe x16 , 3*tam yükseklikte PCIe x1
Klavye-Mouse Türkçe (QWERTY) Dell Quietkey USB Klavye Siyah ,Dell Optik Scroll USB (3 tuş scroll) Siyah Mouse
Arkadaşlar 2005 model passat highline2 180.000 km'de. Sadece 1 parça yüzeysel boya var. Araç kaç liraya alınabilir? Piyasası nedir?

Edit: Kusura bakmayın arkadaşlar aceleden fazla detay yazmamışım. Araç B6 kasa. 2.0 TDI. Motoru iyi durumda. Manuel vites.
Arkadaşlar Turkcell'den alınma Note 2 kullanıyorum. Geçen gün deneme amaçlı root yapıp kernel ve costum rom yükledim. Telefon çalışıyordu herhangi bir sıkıntı yoktu. Sonra vazgeçip Türkiye için olan stock romu yükledim. Bu işlemden sonra telefonumdan arama yaparken ağda kayıtlı değil hatasıyla karşılaştım. İnternette biraz araştırma yaptım bu sorun genelde yurtdışı kayıtlı cihazlarda olmuş. Ben imei numaramı kontrol ettiğimde değiştiğini fark ettim. İmei sorgulattığımda da klonlanmış gibi bir yazı çıktı. Ben eski ime numaramı tekrar nasıl yükleyebilirim? Kimi pasaporta kaydettireceksin diyor ama Türkiye garantili telefonu nasıl pasaporta işleticem. Başka çareler var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hakkında
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.269
İkinci El Bölümü Mesajları: 35
Konularının görüntülenme sayısı: 21.363 (Bu ay: 702)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 62 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.