< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
:) senden bunu duymak, vay be. Şu düşüncede olan insanlar doktor olsa ne olur olmasa ne olur abi :D yazık size
|
senin 1 günde verdiğin ilaçtaki kazancın bakkalın 10 günlük kazancına eşit çoğu ücreti devlet ödüyor eczacıya
bitmedi sadece eczane açmak zorlaştı ama ilaç sektöründe baya güzel yol var |
Hep bakkal dükkanıydı zaten. Doktorların yazılarını okumak için 5 sene okuyorlar.
|
tıpı 24 yaşında kazanabilmeyi başarmış birinin eczacılığa laf etmesini kabullenemiyorum. bekara karı boşamak kolay derler siz yıllarınızı o kadar kolay harcamışsınız ki meslekleri de tek kalemde siliyorsunuz her mesleğe saygınız olsun dişçiler eczacılar hemşireler veterinerler acilciler birazcık ahlak ve terbiye ya lütfen lütfen lütfen.
|
Direkt bana cevap yazsaydın ya :D Benim yaşımın bu konuyla ne ilgisi var? 18 yaşında olsam bunu diyebilmeye hakkım var ama 24 olunca yok mu :D Ayrıca ben üni felan bıraktım az bilgi edinmişsin hakkımda. Biraz daha kurcala başka linç edeceğin malzemeler de bulursun,hadi kolay gelsin.
|
Belli kota veriliyor bulunan konumlara göre. Aileden kalma eczane yoksa açmak zor. Eczacı dediğin illa ilaç satacak diye bir şey yok yinede. Bana top okullarda kimya, metalurji falan okumak daha mantıklı geliyor açıkçası ama tercih meselesi gene.
|
kafana göre bakkal da açamıyorsun sen.. açtım diyelim her mahallede üçten fazla bakkal var marketler varken çok mu kazanıyorlar.. eczane okumak ve açmak isteyenler devletin verdikleri şartı zaten uygulamak zorunda, başlıktaki kardeşe ithafen şu an
- ECZACILIK BİTTİ - ECZACILAR SÜRÜNÜYOR tarzı yargıların oluşmasının tek sebebi çevrede gördüklerinizden aldığınız duyumlardan kaynaklı, kimse hiçbir mesleğin garantisini de veremez size, yoksa eczacılar kazanamıyor ah vah işsiz kaldılar demek saçmalık, her mesleğin olumsuzluğu var olumlu yanı olduğu kadar ok. |
.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlsén -- 31 Ağustos 2020; 23:50:4 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlsén -- 1 Eylül 2020; 0:27:50 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 1 Eylül 2020; 13:44:15 > |
_____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tweety1996 -- 1 Eylül 2020; 14:3:15 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irem E. -- 1 Eylül 2020; 18:42:26 > |
_____________________________ |