Şimdi Ara

Eczacılık bitti dedikleri doğru mu? Bence bakkalcılıktan farkı kalmadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
2
Favori
4.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birileri ile konusmamda Mahallede veya ilçede bulunması gereken sayılar var diyo kafana göre açamazsın diyo. Hastane yanına açayım desen de hastanenin temeli atılmadan eczaneyi kimin açacağına çoktan karar veriliyo zaten diyo. Doğru mu. Ya devir alacaksın ya doğuda bikaç yer var orda alcaksın ya da memur olarak veya ilaç şirketlerinde çalışacaksın diyo doğru mu? Fikirlerinizi alalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• tıpı 24 yaşında kazanabilmeyi başarmış birinin eczacılığa laf etmesini kabullenemiyorum. bekara karı boşamak kolay derler siz yıllarınızı o kadar kolay harcamışsınız ki meslekleri de tek kalemde siliyorsunuz her mesleğe saygınız olsun dişçiler eczacılar hemşireler veterinerler acilciler birazcık ahlak ve terbiye ya lütfen lütfen lütfen.
    kafana göre bakkal da açamıyorsun sen.. açtım diyelim her mahallede üçten fazla bakkal var marketler varken çok mu kazanıyorlar.. eczane okumak ve açmak isteyenler devletin verdikleri şartı zaten uygulamak zorunda, başlıktaki kardeşe ithafen şu an
    - ECZACILIK BİTTİ
    - ECZACILAR SÜRÜNÜYOR tarzı yargıların oluşmasının tek sebebi çevrede gördüklerinizden aldığınız duyumlardan kaynaklı, kimse hiçbir mesleğin garantisini de veremez size, yoksa eczacılar kazanamıyor ah vah işsiz kaldılar demek saçmalık, her mesleğin olumsuzluğu var olumlu yanı olduğu kadar ok.
  • Belli kota veriliyor bulunan konumlara göre. Aileden kalma eczane yoksa açmak zor. Eczacı dediğin illa ilaç satacak diye bir şey yok yinede. Bana top okullarda kimya, metalurji falan okumak daha mantıklı geliyor açıkçası ama tercih meselesi gene.

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum hocam

• para varrrrrsa açarsın rahat

• eczacılık bitmedi sadece boyut değiştirdi sen kaliteli eczane açarsan yine iyi ciro yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlsén -- 31 Ağustos 2020; 23:50:4 >
  • Carlsén kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı şu ki eczane acamiyorsun nüfusa göre bi limiti var eczane sayısının. Kafana göre bakkal açar gibi açılmıyor.

• size eczacılık gelmedi mi nerdeyse her yerde kötülemişsiniz bölümü lafı dönüp dolaşıp eczacılık bittiye getiriyosunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mwk kullanıcısına yanıt
    kafana göre bakkal da açamıyorsun sen.. açtım diyelim her mahallede üçten fazla bakkal var marketler varken çok mu kazanıyorlar.. eczane okumak ve açmak isteyenler devletin verdikleri şartı zaten uygulamak zorunda, başlıktaki kardeşe ithafen şu an
    - ECZACILIK BİTTİ
    - ECZACILAR SÜRÜNÜYOR tarzı yargıların oluşmasının tek sebebi çevrede gördüklerinizden aldığınız duyumlardan kaynaklı, kimse hiçbir mesleğin garantisini de veremez size, yoksa eczacılar kazanamıyor ah vah işsiz kaldılar demek saçmalık, her mesleğin olumsuzluğu var olumlu yanı olduğu kadar ok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlsén -- 1 Eylül 2020; 0:27:50 >
  • eatmekaiparker kullanıcısına yanıt
    Nerde kötüledim? 3 tane örneğini çıkar göster bi arkadaşa yanıt verdim ordan akılma geldi. Çıkar göster ss at 3 tane örneğini?

• Carlsén kullanıcısına yanıt
    Konuyu nereye getirmissin ya ben ne yazmışım sen ne yazıyorsun bı de "ok."yazmış...

• kank görüyom ya şimdi yapmadım ss at falan filan coşma

Ben? Ss at inanalım. Çok görüş de yazmam ben ilk mat harici soru da sormam öyle at inanalım?

• senin 1 günde verdiğin ilaçtaki kazancın bakkalın 10 günlük kazancına eşit çoğu ücreti devlet ödüyor eczacıya

bitmedi sadece eczane açmak zorlaştı

ama ilaç sektöründe baya güzel yol var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 1 Eylül 2020; 13:44:15 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tweety1996 -- 1 Eylül 2020; 14:3:15 >

Orijinalden alıntı: Tweety1996

Hep bakkal dükkanıydı zaten. Doktorların yazılarını okumak için 5 sene okuyorlar.
    :) senden bunu duymak, vay be. Şu düşüncede olan insanlar doktor olsa ne olur olmasa ne olur abi :D yazık size
  • Dükkan açma noktasında bence evet ama koca bir fakültenin tek amacı da öğrencileri dükkan açsın değil herhalde hala ihtiyaç duyulan çalışma alanları vardır. Tabi çok fazla mezun var 4-5 sene sonra daha çok olacak büyük şehirlerde iyi eczacılıklarda okuyanlarla doğuda kötü okullarda okuyanlar arasındaki makas da iyice açılır diye tahmin ediyorum. Kimse de buraya gelip abarta abarta eczacılık savunmasın kardeşim %90ınınız tıp ve diş gelmedi diye bu bölümü seçti şimdi bu yoruma da yükselebilirsiniz ama gerçek bu

İşsiz kalican işte aglamasana

• mwk kullanıcısına yanıt
    haha, eczane açarsan şartlara göre açarsın, eczane açtığında da şartlarına uygun kazanırsın bu eczacılığın bittiğini de göstermez aklı olan kazanır olmayan sürünür, konuyu çekici hale getirmekte üstüne yok

• tıpı 24 yaşında kazanabilmeyi başarmış birinin eczacılığa laf etmesini kabullenemiyorum. bekara karı boşamak kolay derler siz yıllarınızı o kadar kolay harcamışsınız ki meslekleri de tek kalemde siliyorsunuz her mesleğe saygınız olsun dişçiler eczacılar hemşireler veterinerler acilciler birazcık ahlak ve terbiye ya lütfen lütfen lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irem E. -- 1 Eylül 2020; 18:42:26 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.