Şimdi Ara

Böyle şerefsize ne yapmalıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 ay önce 1.5 yıllık sevdiğim kadın ile sözlendim nişan gibi oldu.
    1 ay sonra kasımda askere gidicem 12 ay. Bunun benden önceki çocuk aynı mahalledeki karaktersiz şerefsiz, söz günü mahalle başına gelmiş uzaktan bakmış. eve gitmiş orasını burasını kesmiş.
    Resmen kıza ulaşmak için askere gitmemi bekliyor. olurda askerde zarar verirse ilk çarşı izninde ilk uçakla döner kafasına sıkarım... çünkü hayatım bitti dediğimde hayatıma girip herşeyim oldu bu kız.. yaşama sebebim. Bana bir yol gösterin şuan bile gidip boğazını sıkmamak için zor duruyorum.
    Önce gidicem buralardan dedi sonra inadına kalıcam demiş. Kafayı yiycem.

• Bence gurur ve minnet duygusu sadece özgüven ve IQ eksikliği yaşayan bireylerde bulunur. Gerçekten akıllı ve ne yapacağını bilen bir insan kendisine neyin fayda ve zarar vereceğini bilir ve ona göre hareket eder.
  • Sen olsan askere gitsen ve bi telefon gelse, nişanlının eski sevgilisi karşısına çıkmış zarar verdi felan dese ne yaparsın mesela **?
  • Askere gitmeden önce isini saglama al kafan rahat olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • modern ol biraz
  • Kız istemesse hiçbirşey olmaz kafanı yorma.. Hayırlı tezkereler..
  • Kıza mesaj falan atıyo mu? Ümit besen şarkısı dinlemiş gelmiş..şimdi gitsen ne yapacan adama..ortada bişey yok..kendini kesmiş salak sadece..fevri iş yapma..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bugün ne kötülük yapsam
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam kendinin orasi burasini mi kesmis?

Isini garantiye al gitmeden once kiz nisanlina soyle hicbir turlu konusmasin yazmasin.kiza zaten zarar veremez (sen yoksan babasi var)

Ama is nisanlinda bitiyor bence

• Git ve bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle

• Gizlice suikast duzenle askere gitmeden 1 gece once ve sonra cek git
    Bu dedigimi kesinlikle yap yoksa cok basin ağrir

• Boş ver.

• Bilemiyorum şuan kafam çok karışık. Şuan birşey yapmamayı düşünüyorum.
    Ama gerikafalı biri değilim sonuçta.
    Olurda askerde birşey derlerse bana böyle böyle oldu diye. İlk çarşı izninde ilk uçakla gelir kafasına sıkar giderim. 1 sn bile düşünmem yani.
  • Sık sık süper devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraderim bak şimdi napıyosun biliyo musun? 33 liraya kendine güzel bi silah alıyosun. Çocuğu korkutuyosun bir güzel. Sonra bi gece de yolunu kesip dövüyosunuz silahı çıkarıp alnına dayıyosun bak burası çok önemli ama. Silahı tam alnına dayaman lazım. Bu dediklerimi yap sonra istediğin kızı alır rahata kavuşursun.

• plan ; Gece yarısı yanına 2 tane sağlam adam alıp sıkıştırıyorsun önce güzelce hırpalanır. Ardından silah başına dayanarak herhangi bir hatasında bu tetiğin düşeceği bilgisi verilir. Baktı artistlik yapıyor Baldır kısmı dış tarafına bir ateş atış yapılır yakın mesafeden bu onun korkmasına olanacak sağlıcaktır. Dikkat çevrede kamera vs olmasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

plan ; Gece yarısı yanına 2 tane sağlam adam alıp sıkıştırıyorsun önce güzelce hırpalanır. Ardından silah başına dayanarak herhangi bir hatasında bu tetiğin düşeceği bilgisi verilir. Baktı artistlik yapıyor Baldır kısmı dış tarafına bir ateş atış yapılır yakın mesafeden bu onun korkmasına olanacak sağlıcaktır. Dikkat çevrede kamera vs olmasın..

kurtlar vadisi detected fazla televizyon felan izlemeyin boyle olursunuz sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: back2back

quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

plan ; Gece yarısı yanına 2 tane sağlam adam alıp sıkıştırıyorsun önce güzelce hırpalanır. Ardından silah başına dayanarak herhangi bir hatasında bu tetiğin düşeceği bilgisi verilir. Baktı artistlik yapıyor Baldır kısmı dış tarafına bir ateş atış yapılır yakın mesafeden bu onun korkmasına olanacak sağlıcaktır. Dikkat çevrede kamera vs olmasın..

kurtlar vadisi detected fazla televizyon felan izlemeyin boyle olursunuz sonra

Yoo bunlar gerçek
  • laftan anlayacak tipe benzemiyor bu kafayla askerlikte yapamazsınız dayanamazsınız askerliği yakarsınız daha kötü olur şafağınız bitmez

anlayacağı dilden hareket etmek en mantıklısı zatı tanıyorsanız işiniz daha kolay
  • Orasını burasını kestigini nerden biliyorsun Peki?

• 20 yaşında çocuğun konuştuğu laflara bak..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.