Şimdi Ara

Ne Yapmalıyım Bu Hayatta ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce de yazmıştım gene yazıyorum. Ben 2 sene Mezuna kalıp taşrada bir tıp kazandım. İstanbul'da yaşıyorum. Ben bugüne kadar içine kapanık sosyal beceriksizliği olan biriyim bunda dış görünüşümün de etkisi var. Genel olarak dışlanan biriyim liseden görüştüğüm 2 arkadaşım var. Şuan 2.sınıfım. Spora falan gidip rahatlamaya çalışıyorum. Dersler gene sıkıcı geliyor keşke mat fizik dersleri olsa diyorum. Bir de sosyal ve kültürel gelişim olarak taşraya giderek gerilediğimi hissediyorum. Belki daha sosyal olabilecekken belki daha iyi bireylerle karsilacakken Türkiye'nin küçük sehirlerinden gelen insanlar var ve baya baya mutsuzum evdeyken en azından daha kolaydı her şey. Ailemle konuştuğumda yaşın da ilerledi dediler ve geri dönüş yapmama da izin yok. Hayatım iyice dibe gidiyor gibi hissediyorum. Arkadaşım da yok burada. Ne yapacağımı bilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Eğer tıpı sevmiyorsan ileride doktorluk yapamayacağını düşünüyorsan merkezi geçişle donem başında geçseydin keşke bilgisayar mühendisliklerinden birine.

  • Hocam taşrada tıp okumak çok mü kötü sizce

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onceden aldıgın puan ile yatay gecis yapabiliyorsun ya keske bunu yapsaydın gercekten de, eger mutlu degilsen devam etmeye hic gerek yok. gittikce dibe coktugunu hissetme duygusu kadar kotu bir sey yok cunku, yasın falan da ilerlememistir eminim. en fazla kac olabilir ki, asıl bu yasların karar verme yasları olması lazım. herkes ilk senesinde 17 18'inde okumaya baslayacak diye bir sey de asla yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam her şey sizin mutluluğunuzda bitiyor. İçinizde istemediğinize dair bir his varsa, o his bitmek bilmiyor, zamana bıraksanız da çözüme kavuşmuyorsa en güzeli okulu bırakmak, yatay geçiş yapmak. Ayrıca şu an 22 olduğunuzu hesap ediyorum. Ya da 23. Henüz yaşınız ilerlemiş değil. Kalburüstü ünilerde iyi bir mühendislik okumak belki sizi rahata erdirir.

    İstanbul’da okumak bir tercih olabilir, hem kalacak yer sıkıntınız olmaz. Ayrıca sizden değerli mi hocam nasıl istiyorsanız öyle yapın ya

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaç yaşındasın ki yaş muhabbetine giriyorsun. Daha önünde kocaman bir hayat var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendine yatırım yap dil öğrenmeye çalış kitap oku hobi edin çok sosyalleşmek istiyorsan lösev vb. derneklerde gönüllü çalış ve birazda sen girişken olmaya çalış özgüvenini yerine getir biriyle sohbet açmak utanılacak bir şey değil su akar yolunu bulur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkes sevdiği işi yapmak zorunda değil ve yapmıyor da zaten muhtemelen siz ne yapmak istediğinizi zaten bilmiyorsunuz ve garanti yol olarak tıp yazdınız geçiş yapsanız da acaba tıpta kalsam ne olacaktı diyeceksiniz tıp fakültesi bir çok alternatif sunuyor hiç hasta görmeden veya aile hekimi gibi daha rahat şartlarda çalışabilirsiniz bunları değerlendirin derim.
    Eğer kafanızda net bir meslek varsa da durmayın geçiş yapın aileniz sizin mutlu olmadığınızı ve kararınızda net olduğunuzu görürse izin verecektir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.