KABLONET MODEM WAN AYARI 12 saatte bir net gidiyor
icralar sonrası k.k ve kredi hk soru
Merhaba,
2018 de kredilerimi ödemeden yurt dışında yerleştim ve icralık oldum 2022 - 11. AYDA de tüm borçlar kapattım ve tekrar dönüş yaptım. Şimdi 7 aydır çalışıyorum fakat bankalardan ne kredi kartı, ne kredi alabiliyorum. Kuveyttürk blokeli kredi kartı ile puanımı yükseltirsem ne kadar sürede normale dönerim ? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirm. Maaş müşterisi olduğum garantibankası da k.k ve kredi vermiyor. Karalisteden nasıl çıkarım.?
yardım! andorid sabit hat isim gösterme hatası
Arkadaşlar selamlar,
Çalıştığım firmada 444 lü kullandığımız hattı için müşteri dönüş aramalarında sadece android 11-12-13-14 lerde gelen arama numara + Türk TELEKOM araması olarak görünüyor yani numara çıkıyor daha sonra Türk Telekom dan arama geliyormuş gibi görünüyor. Dolayısıyla müşterilere ulaşamıyoruz. Sorunu çözemedim konu hakkında bilgisi olan varmı acaba? Türk telekom ile görüştüğümde sorun bizden kaynaklı değildir diyor. İphone ve düşük android sürümlerde bu sorun yok.
Yardım ! Sabit Hat isim hatası sorunu
Arkadaşlar selamlar,
Çalıştığım firmada 444 lü kullandığımız hattı için müşteri dönüş aramalarında sadece android 11-12-13-14 lerde gelen arama numara + Türk TELEKOM araması olarak görünüyor yani numara çıkıyor daha sonra Türk Telekom dan arama geliyormuş gibi görünüyor. Dolayısıyla müşterilere ulaşamıyoruz. Sorunu çözemedim konu hakkında bilgisi olan varmı acaba? Türk telekom ile görüştüğümde sorun bizden kaynaklı değildir diyor. İphone ve düşük android sürümlerde bu sorun yok.
|
Yırtık para değiştirme :) (köpeğim 100tl yedi)
29 ekim 2018 endonezya uçak kazası
|
Forumda yemek kartı dolandırılma hikayem gelin :)
|
Sabit gece çalışanlar gelsin
|
Acid Arab - Stil
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.495
İkinci El Bölümü Mesajları: 72
Konularının görüntülenme sayısı: 82.810 (Bu ay: 2.030)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.188 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic