Şimdi Ara

Şüpheleniyorum bu kızın derdi ne niye bana taktı kafayı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çözemedim neden bende ısrar ediyor örgüt felan olmasın lan bunlar gideyim mi sizce görüşmeye ankara iş ilanı sayfasında iş arıyorum diye paylaşmıştım ordan görüp mesaj atmış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 4 Mayıs 2016; 19:26:25 >

• By by de engelle gitsin ne uğraşıyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertkaya34

By by de engelle gitsin ne uğraşıyosun.
    up
  • Takar niye takmasın
  • Muhtemelen şu saadet zinciri gibisinden şeyler

Git buluş bir şey olmaz, ama dediklerine hiç inanma. Fena insan düdüklüyor bunlar.
  • 6 da ben orada olurun senin yerine
  • Terrible Certainty kullanıcısına yanıt
    Saadet zinciri gibisinden şeyler derken biraz açarmısınız hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BENİM KUŞUN KAFASI NEDEN BÖYLE?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birader sen da ama yani,

şunları bir erkek yazsa direk sallarsın ama kızı görünce kaptırmışsın kendini, kız kıvama getirmiş bile seni.

https://eksisozluk.com/saadet-zinciri--47658

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terrible Certainty -- 4 Mayıs 2016; 18:44:56 >
  • Terrible Certainty kullanıcısına yanıt
    Yani yoksa o kadar sallamama geç cevap vermeme vs. rağmen hala aradan 1-2 hafta geçiyor görüşecektik ne oldu diyor yani normal şartlarda bu kadar kovalamaz sanıyordum ondan şüpheleniyorum zaten.
  • Oo mega holding vol 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Saadet zinciri gibisinden şeyler derken biraz açarmısınız hocam?

Ben sakıp forexten sakıp
  • Pardon yanlış grup de engelle hocam ya da git görüş
  • Hocam bugün kafayı takan yarın kelebeği takar aman diyim
  • Bence de git görüş, nasıl bir iş olduğunu öğren. Baktın dediğimiz gibi çıktı tamam ben düşüneyim falan de çık git. Sonra engelle kızı falan.
  • Bunları anladım şimdi site gibi bişey veriyorlar sen bunu parayla alıyorsun daha sonra sende aynı onların sana sattığı gibi sende başkalarına satıyorsun ve sözde ordan kâr ediyorsun,ne kadar satış o kadar para demek tabi inanma böyle bişey tamamıyla saçmalık,bizim bir arkadaşta bu işe girmişti benide çağirdi anlattı işte zengin filan olacağiz bende yaw he he dedim gittim,genelde simit sarayı ve cafede buluşurlar.
  • Öyle birşeyse hiç 40 km yol yapıp gitmeye değmez onun için kararsız kaldım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 4 Mayıs 2016; 18:54:11 >
  • quote:

Yani yoksa o kadar sallamama geç cevap vermeme vs. rağmen hala aradan 1-2 hafta geçiyor görüşecektik ne oldu diyor yani normal şartlarda bu kadar kovalamaz sanıyordum ondan şüpheleniyorum zaten.

Hocam saadet zinciri mega Holding gibi bir şey bu olay altına eleman arıyor kız belli ki. Altına ne kadar eleman aldın mı kazancın o kadar artıyor tabi. Bana kalırsa hiç görüşmeye gitme 15 liralık saati 1000 lira karşılığı verirler eline git bunu sat derler 1500den. Sen de satmazsın olan parana olur. Bir de bu kişiler çok iyi konuşur inanırsın. Biraz saf biriysen sakın gitme derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

quote:

Hocam saadet zinciri mega Holding gibi bir şey bu olay altına eleman arıyor kız belli ki. Altına ne kadar eleman aldın mı kazancın o kadar artıyor tabi. Bana kalırsa hiç görüşmeye gitme 15 liralık saati 1000 lira karşılığı verirler eline git bunu sat derler 1500den. Sen de satmazsın olan parana olur. Bir de bu kişiler çok iyi konuşur inanırsın. Biraz saf biriysen sakın gitme derim

Alıntıları Göster
    Çok uzun özeti ne,

• TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    En iyisi gitmemek 40 km yol gitmeye değmez hem vakit kaybı sağol bilgi için bencede böyle bir şey herhalde işin detaylarını bilerek vermiyor vazgeçerim diye bu konularda gayet uyanığım yaş tahtaya basmam başka biri olsa çoktan gitmişti görüşmeye.
  • quote:

En iyisi gitmemek 40 km yol gitmeye değmez hem vakit kaybı sağol bilgi için bencede böyle bir şey herhalde işin detaylarını bilerek vermiyor vazgeçerim diye bu konularda gayet uyanığım yaş tahtaya basmam başka biri olsa çoktan gitmişti görüşmeye.

Bizim arkadaş 1000 lirasını kaptırdı. Başka arkadaş zengin oldu baya iyi iş yaptı ama bir süre o da battı borca girdi. Bunların hepsinin sonu aynı.
    Artık Slayt + kafede buluşma ikilisini duydukları an yanaşmazlar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.