Şimdi Ara

vodka önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 35 lira bütçem var önericeğiniz vodka var mı? birde sek içmeyi mi tavsiye edersiniz meyve suyu vs?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vodka Hakkında Bilgilendirme

Vodka, tahıl, patates veya diğer fermente maddelerin damıtılması yoluyla elde edilen renksiz, kokusuz bir alkollü içkidir. Dünya genelinde en popüler alkollü içkiler arasında yer alır.

Vodka, birçok farklı kullanım alanına sahiptir. Tek başına shot olarak içilebileceği gibi, kokteyllerin temel bileşeni olarak da kullanılabilir. Ayrıca yemek pişirmede soslar ve marinelerde aroma verici olarak kullanılır.

En İyi Vodka Markaları

Piyasada çok çeşitli vodka markaları bulunmaktadır. En iyi vodka markaları, yüksek kaliteli malzemeler kullanmaları, titiz damıtma süreçlerini benimsemeleri ve pürüzsüz bir tat sunmalarıyla bilinirler.

En iyi vodka markalarından bazıları şunlardır:

• Grey Goose
    • Belvedere
    • Stolichnaya
    • Absolut
    • Smirnoff

Bu markalar, dünyanın dört bir yanındaki barlarda, restoranlarda ve likör mağazalarında yaygın olarak bulunur.

Vodka seçerken, damak zevkinize ve bütçenize uygun bir marka seçmeniz önemlidir. Ayrıca, kokteyl yapıyorsanız, belirli bir kokteyle uygun olarak tasarlanmış bir vodka seçmek isteyebilirsiniz.

Vodka ölçülü tüketildiğinde keyifli bir içecek olabilir. Ancak, aşırı alkol tüketiminin sağlık sorunlarına yol açabileceğini unutmamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Luksusowa o fiyatlarda olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuz olsun diyorsan bazooka al, istanblue deneme bile. absolute falan olsa sek içilir de bunların tadı ispirto gibi elmalı meyve suyuyla iyi gider
  • 35 lira mı :(

• yada alternatif olarak 3 tane efes ekstra alıcam normalde 3den azı kesmiyor, vodkanın etkisi az mı olur fazla mı?
  • promise899 P kullanıcısına yanıt
    Seni çarpmasını mı istiyorsun ? Sek vodka dayanabiliceksen buyur :)

• fazla olmasını istiyorum ben ama geçen jak daniels aldım sek içiyim diye bardağa biraz buz koydum 2 parmak daniels koydum hiçbir zevki yok, birada en azından birşeyler içiyorsun, yanında çerez yiyorsun vs. jack daniels 2 yudumda bitiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Çay tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: promise899

yada alternatif olarak 3 tane efes ekstra alıcam normalde 3den azı kesmiyor, vodkanın etkisi az mı olur fazla mı?

keyfi içiyorsan 4-5 normal bira 1 paket sigara güzel gider. çabuk etkilesin diyorsan vodkayı shotlayarak iç
  • Tekel vodkasını önermezler ama gercekten üzerine tanımam ben. İstanblue bazooka bilmem ne diyolar ama zevkli ve keyifli bi icimi var tekelin. Git al

• promise899 P kullanıcısına yanıt
    Söylemeyi unutmuşum alkol kesinlikle haramdır ve içmemelisin. İkinci olarak yabancı dizilerden görme gibi gelicek ama shot oynu oynayabilirsiniz veya tad için bilen arkadaşın varsa kokteyl hazırlayabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: T Swiftiee

Seni çarpmasını mı istiyorsun ? Sek vodka dayanabiliceksen buyur :)

çarpmasını da istiyorum ama dediğim gibi shot yapıpda kusmak midemi bozmakta istemiyorum. viskiyi kolaya koysan tuzlu kötü bir tat yapıyor meyve suyuna koydum aynı şekilde içilmiyor. yani biradan bir türlü uzaklaşamadım oda aşırı kilo aldırıyor.
  • Beyler f,p votka önerecek var mı.Fiyat 50 tlye kadar

• 2 tane vodka icmisimdir bugune kadar istanblue ve absolutdur
    Size bi tarif vereyim:Soda visne suyu limon suyu ve tabi ki buz
    Oncelikle vodkamiz buyik su bardagina koyulur yarisindan biraz az olcak sonra az soda ve visne suyu koycaz sonra sıkıcakta sıktığımız limon suyumuzu ekliyecegiz
    Soda sade olmali

• quote:

Orijinalden alıntı: Omega

2 tane vodka icmisimdir bugune kadar istanblue ve absolutdur
    Oncelikle vodkamiz buyik su bardagina koyulur yarisindan biraz az olcak sonra az soda ve visne suyu koycaz sonra sıkıcakta sıktığımız limon suyumuzu ekliyecegiz
    Soda sade olmali

güzel tarif ama bunları nepsini almak her vodka içiceğinde bulmak zor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: promise899

quote:

Orijinalden alıntı: Omega

2 tane vodka icmisimdir bugune kadar istanblue ve absolutdur
    Soda sade olmali

güzel tarif ama bunları nepsini almak her vodka içiceğinde bulmak zor..

soda limon visne suyu absolut/istanblue bulmak zor degil bence hocam
    +enerji katmaktan daha saglikli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALO -- 22 Temmuz 2015; 23:35:25 >
  • Red label al

• Valla dün 3 sek atmışım aga kfa bi milyon yeee

• Stan Marsh kullanıcısına yanıt
    Ne atıyon en sevmediğim karakter. Kyle bile senden iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: T Swiftiee

Ne atıyon en sevmediğim karakter. Kyle bile senden iyidir

Absolute'un fiyatı iyidir ve güzeldir. Istanbluedan cidden bişey anlamıyorsun.

• Smirnoff

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.