Şimdi Ara

Borusan buzdolabını sokağa bırakıp gitti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
5.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Profilonun anlaştığı kişilerde sorun var sanırım. Kayınvalideme Profilo buzdolabı almıştık. 3 ay sonra arıza yaptı. Kompresör ve 2 parça daha değişecek demiş gelen servis. Kayınvalidem beni aradı danışmak için. İade talep etmesini söyledim. İlk 6 ayda arıza çıkarsa ayıplı mal oluyor ve tüketicinin yasal olarak iade talep etme hakkı var. Gelen şer.. servis elemanı abuk subuk konuştu. "Fabrika her arızalı dolabı değiştirirse nasıl kar edecek! İade falan alamam." diye sesini yükselterek konuşmaya başlayınca telefona istedim. "Sen talebi işleme koy, gerisi markanın sorunu. Sen niye yorum yapıyorsun?" diyince "İade talep edecekseniz bu dolabın tamirini yapmadan gidiyorum." dedi. "İçindekiler bozulursa onun için de şikayette bulunurum, sen bilirsin." dedim ve kayınvalidemin şarjı bitti. Sinirli sinirli evi terk edip gitmiş. Profilo merkeze şikayet ettim ve ayrıca şikayetvar.com'a yazdım, ilgili kanun maddesini söyleyerek thh'ye başvuracağımı söyledim. 1 saat içinde özür dileyerek aradılar ve ertesi gün sıfır dolabı getirip kurdular. O şer.. elemanın gelmemesi için özellikle tembihlemiştim ama yine onu göndermişler. Ama bir yandan iyi oldu. Somurta somurta dolabı kurmuş, tek kelime etmeden defolup gitmiş. Sağlam zoruna gitmiş anlaşılan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

    Benim kargoculardan, ambarcılardan yana bir şikayetim yok. İş yüküne iyi dayanıyorlar. Lojistik ise çok daha geniş, kapsayıcı birşey. Benim mesleğim ama ben dolap taşıyan tarafta değilim.

    Dolap taşıyanlara hak veriyorum bu kadar basit. Adama işi yüklüyorlar taşı dur. Sanki müdür, patron dediklerin kata kadar çıkarmadığını bilmiyor mu? Biliyor. Aldığı maaş ortada. O paraya eleman çalıştıramayacaklarını biliyorlar. Bildiğin hamallık ve eleman durmaz. Adam zaten profesyonel olsa asla bu işte çalışmaz. Bilmem kaç kat buzdolabı çıkaranlar sağlam paralar istiyor.


    Sadece kızdığım mesele insanların herşeyi 15-20 sene önceki gibi sanması. Artık böyle beden işleri yapanlar sayıca az ve istedikleri ücretler yüksek. Eskisi gibi 3 kuruşa olmuyor.

  • RaptorFX kullanıcısına yanıt

    Arçelik düşünüyordum zaten, bu dediğinizden sonra artık kesin arçelik alırım hocam. Teşekkürler bilgilendirme için...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    ürünü zaten kargo firması getirmiyor ambar firmaları getiriyor ve ona göre ücret ödeniyor.

    Son zamanlarda sanırsam artık ürünler servislere inmeye başladı servis depolarına indiriyolar ürünleri servis eve getirip kuruyor böylesi daha iyi ve saglıklı

  • codename_lord C kullanıcısına yanıt

    hocam marka olarak bakmayın bulundugunuz bölgenin servisi ile alakalı bi ürünü almadan önce bölgenizdeki servisleri araştırın kimi yerde beko çok iyi olurken bi yerde profilo iyi olabiliyor.marka olarak dusunmeyin

  • Adamlar ürünü sağlam teslim aldığına dair imzalamazsan yukarı çıkarmayız kısmında zaten niyetlerini tamamen belli etmişler.Siz çekinmişsiniz ancak borusan tc ve imzanızı almadan teslimat yapamaz.Şayet aşağıda imza atmasaydınız seve seve yukarı çıkartacaklardı.Hata burda sizde.Gerekli çıkışı yapamamışsınız.Yukarı çıkart bakalım sağlam çıkarttın mı zaten imzayı atarız kaçmıyoruz evimiz yurdumuz belli sen şimdi bunu imza attıktan sonra burda bırakıp gitsen ne yapacağız diyerek sert çıkışacaktın yok illa imza diye mırın kırın ediyorlarsa arkama bakmadan döner eve giderdim.Alsın götürsünler dolabı.Aşağıda bırakırsa da çalınır şikayet edersiniz tcniz yok imzanız yok o çalışanlar nanay olur :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Fikri olmadan zikri olan boş adamlardan olmamak için önce konu hakkında bilginiz olsun ki , işkembeden çıkan ses ile sizden çıkan ses eşdeğer olmasın.


    Bu tür kargolarda daire kapısına kadar teslimat yapılır.

    Az önce profilo canlı destek ile yazıştım, cevabı açık ve net; daire kapısına teslimat yapılır.

    İstisna: Bina içerisinde taşımaya engel bir durum varsa o zaman istesede çıkaramaz zaten.

    Bu istisnayı bahane edip adamlar bina önüne bırakıp gitmeyi huy edinmişler anlaşılan.


    Borusan buzdolabını sokağa bırakıp gitti
  • Kutu açıldıktan sonra dike dike çıkaracaklardı siz o imzayı atmasaydınız, imza atmıyorum ürünü de istemiyorum deseydiniz dibininizden ayrılmazlardı aman abim vinç getiririz bir şekilde çıkarırız diyerek 50 tane seçenek sunarlar.

    Beyaz eşyalarda veya ağır, büyük ürünlede lojistik firma istediğiniz yere koymak zorunda ama siz sokak ortasında teslim aldım diyerek imza atarsanız bırakıp giderler hatta ürünü de alır gider biz teslim ettik derler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • La kardeşim bu kargocunun görevi şoförlük mü? Yani 5 metre el forklifi ile sürükle arabaya yükle sonra indir mi? Böyle salakça iş olur mu? Buzdolabını satan yer onun ağırlığını da göz önüne alarak eve kadar taşıtır ve bu o kadar zor bir iş değildir. Çoğunun asansörü var olmayana da en fazla eski evdir 4 katlı alıcıya desen o da tutar bir ucundan yardım eder ağırsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • narkotik_1989 N kullanıcısına yanıt

    böyle sorunlarda hiç dokunmadan iade etmek tek çözüm


    kendileri kaybeder

  • memur maaslarinin 30 bin oldugu yerde,11 bin lira asgari ucret verirsen.gel kendin tasi derler.adamlar hakli nereye gitseler ayni para.o dolabi yapanda satanda kazanirken.tasiyan kazanmazsa bu oluyor.ben kışa doğru hizmet sektörü ciddi darbe alacagina inaniyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kötü bir tecrübe, iyi niyeti gözeterek hiçbirşey yapmamak lazım, burdan alınacak ders budur, karşılığı da bedava buzdolabı taşımak ve söküp takmak olmuş.Yine iyi şanslısınız.

  • Ckmz17 kullanıcısına yanıt

    Doğru diyorsunuz. Onada dikkat etmek lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Borusan kargoyla Vestel derin dondurucu aldım. Bu konuyu simdi okumamaliydim.

    Ama en azından sokak ortasında teslim aldım diye imza atmamam gerektigini öğrendim.

    Geçmiş olsun hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaptikBirHataKomiserBey -- 8 Ağustos 2023; 22:2:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Ne güzel savunuyorsun hocam.

    Eleman taşıyacağım diye işe giriyor taşımıyor, patron da biliyor işine geldiği için ses etmiyor.

    Müşterinin suçu ne burada? Ürün satın almak mı? Müşteriye kata çıkarmamız için bunu imzalayın dedikten sonra kaçan adamları mı haklı görüyorsun. Otomobil bölümünde galericileri savunan arkadaşlar gibisin.

    Ne olur biliyor musun, müşteri alın götürün bunu der. 1 götürürsün 10 götürürsün geri, sonra taşımazsan çık derler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 8 Ağustos 2023; 8:59:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tam ekşi'lik bir rezalet, bence oraya taşı mevzuyu hocam, ertesi gün gelip dolabı kurarlar bir de üstüne sakso çekerler başlığı sil diye.

  • bjkyener kullanıcısına yanıt

    Bende onur abimiz gibi düşünüp ekran kartını almanyadan aldım türkiyedekiler kazanacağına almanlar kazansın umurumda değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaptorFX kullanıcısına yanıt

    +4 sene garanti teklif ediyorlarsa 7 sene ömrü vardır zaten makinanın

  • berk70 kullanıcısına yanıt

    13. Senesi. Aman nazar değdirmeyelim, yoksa bize değer, malum fiyatlar kol gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.