C

Yüzbaşı
10 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 77 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Yazık valla üzülüyorum halinize gelsenize cennet vatanımıza
https://www.youtube.com/watch?v=WwLyu0nhAmY&feature=youtu.be
Evime yıllardır internet bağlatamıyorum. Hemen karşımızdaki binada altyapı görünüyor ama bizim binada yok. Altyapı gerektirmeyen uydu çanak anteni gibi farklı alternatifleride değerlendirdim ama fiyatlar çok uçuk Defalarca TTNeti arayıp kayıtta oluşturdum ama gelen giden yok. Altyapıyı getirtmek için ne yapmamı nereye gitmemi tavsiye edersiniz ?
Şu tripod hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyim ?

https://www.vatanbilgisayar.com/manfrotto-national-geographic-tripod.html

Video çekimi için kullanacağım. Çok profesyonel birşeye ihtiyacım yok. Birde telefonla çekim yapacağım. Acaba buna telefon tutucu aparat takabilirmiyimki ?
Yarım yük opsiyonunun mantığı tam olarak nedir ? sadece zamanımı kısaltıyor yoksa hem zaman hemde su kullanımını etkileyen bişeymi ? Mesela makineyi tam doldursam yarım yük etkin olarak yıkamış olsam işimi görürmü ?
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi buzdolabının derin dondurucu bölmesinin devre dışı kalma imkanı var mı ? Evimde zaten derin dondurucu var ve buzdolabımın o bölümü boş yere çalışıyor. Eğer öyle bi imkan varsa belki biraz tasarruflu olur diye düşünüyorum.
Not : Buzdolambımın markası Beko...
Arkadaşlar makinemiz çamaşırları hep kirli çıkarıyor. Ne yaptıysam olmadı. Makineye format attım, eşime farklı deterjanlar aldım kullandık, çamaşır atmadan boş vaziyette de çalıştırdım temizleniyomuymuş neymiş. garantisi bitmeden defalarca servis çağırdım ama nafile. Zaten servis elemanlarıda ya format attılar yada giderini temizlediler. Konuda uzman arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Yok mu bunun bi çaresi ?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Lenovo
Otomobil
Fiat
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Türk Telekom
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 486
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 20.356 (Bu ay: 189)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 326 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.