Şimdi Ara

Bmw x5 yolda değil , Denizde Kaldı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Burası türkiye arkadaşlar http://www.youtube.com/watch?v=YDaHA39EwhQ&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 4 Kasım 2011; 20:48:51 >

&amp;amp;amp;amp;quot;Benim için müzik uykularımdaki rüyalarım gibidir, sadece ben görürüm, hissederim, yaşarım, unuturum, hatırladıklarımı aktarırım, yorumlarım... bazı rüyalar da gerçek olur. müzik iyi yada kötüdür, bir tercih yapmak ise hayattır.&amp;amp;amp;amp;quot; Erkan Oğur...
  • Çıkamaması normal..
    Asıl enteresan olan onu araya kim hangi akıl ile sokmuş
    İnci akü 82 amper -- Boss 3,5 farad kapasitör -- 2x 4 AWG Power cable -- Pionner DEH-X7550SD -- M acoustic msx 465 -- M Acoustic MSX 1000.1 Mono -- Kicker Comp 38 -- Pioneer TS-A 6995 S -- Pionner ts s20 --JBL GTO 6508C 16cm Mid
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

Çıkamaması normal..
    Asıl enteresan olan onu araya kim hangi akıl ile sokmuş

Başlıgı yanlış anladınız sanırım. Bende çıkamamasını normal buluyorum. Elbette çıkamaz. Bende sizin dediginiz gibi onu oraya hangi salagın soktugunu vurgulamak istedim.
    &amp;amp;amp;amp;quot;Benim için müzik uykularımdaki rüyalarım gibidir, sadece ben görürüm, hissederim, yaşarım, unuturum, hatırladıklarımı aktarırım, yorumlarım... bazı rüyalar da gerçek olur. müzik iyi yada kötüdür, bir tercih yapmak ise hayattır.&amp;amp;amp;amp;quot; Erkan Oğur...
  • güzel ülke!
    Alayının kafatası dolu gübre
    İzle ve küfret, bu da bana külfet.
    Server Uraz
  • Burası Antalya Büyük Çaltıcak. Hangi kafayla oraya kadar gitti bilinmez.

Kendi yıldızını takip et.
  • bayat haber..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • memelekette salakdan bol ne var
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • jipim var,havam var tripleri ve sonuç
    2009 Opel Insignia Turbo Cosmo 180 Hp Navigation+Sunroof+Leather
    2010 Ford Focus Titanium TDCI 109 Ps
    2010 Ford Fiesta Trend TDCI 68 PS
    1995 Opel Calibra Turbo 4x4 C20let Getrag 297 HP Dyno (chip+filtre+turbo+katalizör iptali...)

• en sevmediğim insan modeli

jipim var para bende güç bende heryeri gezer tozar dağ bayır DENİZ dinlemez
    Diesel Power
    TDI
  • En az 2 yıllık video bu belki daha fazla

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Arabadan inen dayıda yaşını başını almış adam Allah akıl fikir versin...

• eskiden hayretle izlemiştim
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.