< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 16 Ekim 2022; 19:4:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bitmek bilmeyen 'avmler dolu, park edecek yer yok' geyiği, zeynep ile devam ediyor 🤢

-
-
Eskiden 10 alan insan bir bile almaya calisirken zorlaniyor :)
-
Mantıken geçen seneye göre alışverişin, trafiğin vs azalması gerekiyor ama tam tersi deli gibi alışveriş var. Şahsen eskiden oturduğum gittiğim mekanlara gidemez oturamaz oldum çok pahalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kadından seküler akpli kokusu aldım sanki
-
-
Otomobilden alınan vergi başka yerlere harcanırsa tabii park edecek yer olmaz.
-
Gözümün önünde 30.000 liraya cep telefonu satıldı. Sorsan açım diye ağlar.
-
Geçen gittim AVM'ye. Bir yemek yiyim dedim. Sipariş verdim, önünde yemeğimi beklerken bir çift geldi. Belki de arkadaşlar bilmiyorum. Afişlerdeki menülere baktılar. Bir düşündüler. Kız bir tane alalım yarısını sen ye, yarısını ben yiyim dedi. Oğlan da biraz daha bakalım dedi. Diğer işletmelere doğru yöneldiler. Hâlbuki AVM içindeki en uygun fiyatlı işletmelerden biri olan PİDEM'di. Yani diğer yerlerde 50-55 liraya kolay kolay karinlarini doyuramazlar. Naptilar bilmiyorum. Durumum iyi olsa oğlanın eline sıkıştırırirdim bir şeyler.
Avmler dolu ama nasıl dolu işte. Decathlona falan girdim, bir şey almadan çıktım. Hâlbuki beğendiğim şeyler oldu ama almadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ulan şu profil fotosu bile bas bas bağırıyor ben sahteyim diye. Ben neyini ciddiye alayım bunun?
-
ilk telefonum a1018 olmasi lazim
o zaman 30 milyona almistim
-
avmler dolu bu konuda yalan söyleyemeyiz ama avm'den çıkanların eli hep boş. bunu da değerlendirmek lazım. insanlar sadece geziyor bakıyor ve çıkıyor.
-
Millet yatırım olsun diye iphone bile alıyor. Zam gelecek söylentisi var.
Ayrıca yıllardır anlamadığım birşey var. İçimizde burayı sosyalist ülke gibi herkesin maaşlı veya geliri birbirine yakın insanlardan mı oluştuğunu sanıyorsunuz?
Asgari ücret alanla ayda 100 bin kira geliri olan aynı yerde geziyor.
-
Böyle konuşanlara birşey demiyorum.Kesin bir yerden alacağını alıyordur.Bu nedenle şaşırmamak lazım
Asıl sorun cebinde parası olmadığı ve boğazına kadar borca batmış adamların bu söylemleri ciddiye alıp savunması.Sorsan cebinde parası yoktur,birikmiş parası yoktur ama ''AVM'ler dolu,sokaklar araba kaynıyor,herkesin cebinde milyarlık telefon var'' diyordur.
Bu ülkenin asıl problemi bu tür insanlar...Yahu sokakta teyzeye soruyorlar ''ekonomi nasıl?'' diye teyze 'kötü' diyor.''Peki bunun sorumlusu kim?'' diye soruyorlar verdiği cevap ''Kimin yüzünden tabii ki İmamoğlu yüzünden'' diyor.
Sen şimdi bu teyzeye ve bunun gibilere ne anlatabilirsin?
AVM'ler doluysa ben neden her AVM'ye gittiğimde elim boş çıkıyorum?Geçen LCW'ya girdim kazak alayım diye.En ucuz kazaklar 250-300 TL arası değişiyor.Yahu LCW'dan bahsediyorum ha..Eskiden dar gelirlinin üstünü başını giydiği mağaza değil miydi burası?Şimdi ise aynı mağazadan ala ala bir tane kazak alabildim çıktım.Dolabımda 6-7 yıllık kazaklarla kışı atlatmaya çalışıyorum.Ayağımdaki 'Cat' marka botlarıda taa 2017 yılında almıştım.2017 yılından beri aynı botları giyiyorum.Botlar botluktan çıktı ama umarım bu seneyide atlatırım diye kıvranıyorum.En ucuz işe yarar botların fiyatı olmuş 700-800 lira..Benim aldığım Cat marka botun bugünkü fiyatı ise olmuş 1.500 lira..Halbuki 2017 yılında bu botları 250 TL'ye alabilmiştim.Bot aynı bot,marka aynı marka ama alamıyorsun işte..Şimdi 'Asgari ücrete şu kadar zam geldi neden konuşmuyorsun?'' diyenler olacaktı.Evet,asgari ücrete zam geldi ama aynı zamanda herşeye zam geldi.Yahu aynı evde üç kişi kalıyoruz gelen elektrik faturası bu ay 500 TL olmuş.Ödediğimiz aidat 1000 TL idi artan doğal gaz ve elektrik zamlarından ötürü site yönetimi aidatlarda günceleme yaparak 1.500'e çıkardı..Üstelik bir zamda Ocak 2023'te yapacaklar.Kiradan bahsetmiyorum bile..Maaşlara zam yapıldı yapılmasına ama alım gücü diye birşey kalmadı.
Yahu hala daha Samsung S4 telefon kullanıyorum.Telefonun ömrü bitti,tükendi ama ben boşa masraf olmasın diye değiştiremiyorum bile.Gerçi artık şu pahalılıkta en dandik telefonlar bile minimum 2.500'den başlıyor.Nasıl değiştireceğim bilmiyorum...Bu gidişle dayıların hayalini kurduğu gibi tuşlu telefonlara geçiş yapacağım .Ama kazara benim antika Samsung S4 telefonu görseler ''Cebinde milyarlık delefon var ne gonuşuyon'' derler.Gerçi böyle bir tiple karşılaşsam o sinirle o telefonu artık bir yerlerine so...Neyse..
-
Eğer İstanbul için söylüyorsa Mülteciler ve Turistler kalabalık yaratıyordur. Türkler ise AVM'yi yürüyüş yolu diye kullanır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
e mıllet mal olmus tek hobisi pazar gunu avmye gitmek bir tur atıp gelmek. Eskıden pikniğe gidilir mangal yapılırdı şimdi et fiyatları benzın fıyatları derken yakındakı avmye gitmek daha mantıklı olmaya basladı. Git bir tavuk durum ayran ye saga sola gir vitrinlere bak cık olan bu avmlerde. Veletelr bile okul bhacesı gibi avmde takılıyor sureklı
-
bende bu gün 2 avm ye gittim tıklım tıklımdı ama bir kaç kişi hariç kimsenin elinde mağaza poşeti göremedim.her halde çok alışveriş yapınca ceplerine koyuyorlar
-
-
Bitmiyor gerçekten bu tür yorumlar. Bin kere konu açıldı burada, 1000 kere cevaplar verildi, havanda su dövüyoruz.
ya arkadaş, insanların ihtiyaçları olamaz mı?
Farklı alternatiflere bakamaz mı?
en uygun fiyatı belki orada bulacak, belki düşünüyor taşınıyor satın almak için indirim, kampanya kovalıyor.
Bu nedir ya
-
Sadece avmler değil ki restoranlar da full dolu. Bu yorumlara katılıyorum. Ayrıca herkes mazot 28 lira olmasına rağmen keyfine düşkünlüğünden arabayı bırakamıyor. O zaman bu lafları çekeceksiniz kardeşim. Siz tepki koyamayıp, düzeni değiştirmeye çalışmıyorsanız o düzenin parçası oluyorsanız çekeceksiniz. Az bile diyorlar. Gitme restorana, gitme avmye. Ekonomi çok kötü de ama gerekli duruşu bile sergileme sonra bu laflar gelince şikayet etmeye başla. Yok öyle yağma
Şimdi tepki gelir ama gidin bakın et döner restoranları bile full çekiyor artık geçtim et ızgara restoranlarını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 17 Ekim 2022; 16:27:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Benzer içerikler
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- topçu kışlası
- kaç milletvekili istifa ederse erken seçim olur
- gerçek atatürk kimdir
- atık su bedeli nedir
- togg t10f ne zaman satışta
- yurt dışı telefon
- togg sıfır fiyatı
- gemlik togg
- drone uçurmak yasak mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X