< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi körüklüotobüs -- 7 Haziran 2021; 22:35:23 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi körüklüotobüs -- 7 Haziran 2021; 22:35:23 > |
burası sıcak fırsattan cok bısıklet bolumu gıbı kullanılıyor. muhabbetınızı bısıklet bolumunde yapar mısınız lutfen. her seferınden acaba sıcak fırsat mı dustu dıye bakıyorum ama yuzum dusuyor
|
kimse sıcak bisiklet tavsiyesi vermiyor, herkez bana şu lazım bu lazım diyor, sıcak fırsat varmı diye baktık boş muhabbet var.
|
yeniden bisiklete başladım yakında yeşillenir buralar takipte kalın. |
arkadaşlar bu tarz elektirikli bisikletlerin hiçbirini almayın yorumlarda pilleri ölü yazıyor alanlar özellikle marketler ölmek üzere olan pilleri indirim ile satıyor volta bu işte tam bir para tuzağı firma servisi arıyorsun 20 kişi hatta bağlansan bile yedek parça tedariği bile yok pil fiyatlarıda 7 ile 10 bin tl arası en son cıkan ürünü almaya çalışın ben 1 ay kullandım çöp oldu piller skoter de
|
Şimdi ülkemizde üretilen vites kolu attırıcı vb yok varsa da bı Shimano kadar kaliteli değil ancak Bianchi ve birçok firmaya kadro üreten corelli kendi markasını kurarak kendi bisikletini üretmeye başladı ben polemiğe girmeden sadece inceleme işi tavsiye ettim herhangi birşey sattigimda yok buradaki arkadaşlara sadece incelemenizi tavsiye ettim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatrros -- 10 Haziran 2013; 20:43:29 > |
|
|
|
|