|
Merhabalar Konu dışı bir post olacak ama düşüncelerimde yalnız olup olmadığımı, forumda vakit geçiren insanların neler hissettiğini merak ettiğim için aklımdan geçenleri yazıya dökmek istedim. Umarım yazımı okumaya zaman ayırabilirsiniz. Sıcak Fırsatlar forumuyla tanıştığım ilk zamanlarda bir ürünü indirimli alabilmek o kadar zevk veriyordu ki bunun cazibesine kapıldım ve zamanla Sıcak Fırsatlar forumunda aktif üyelerden birisi oldum. 1,5 yılda Sıcak Fırsatlar forumunda 3600 mesaja nasıl ulaştım, zaman nasıl bu kadar çabuk geçebildi inanın farkedemedim. Farkedememin sebebi ise bu zaman zarfında hayatım o kadar monotonlaştı ki önceki günlerde neler yaptığımı bile hatırlayamamaya başladım. Çünkü uyanık kaldığım 16 saatin 8'i Sıcak Fırsatlar'da geçiriyorum ve bunu her gün uyguluyorum. Bu kadar fazla zaman geçirmemin arkaplanında ise Sıcak Fırsatlar forumunun bana kazandırdığı psikolojik hastalık yatıyor. Ülkenin malum ekonomi gündemi ve alışveriş hastalığı beni bu foruma tamamen bağımlı yaptı. Eskiden kitap okuma, film/dizi izleme, oyun oynama gibi hobilerim vardı. Şimdi ise fırsatları kaçıracağım diye bu aktiviteleri yaparken odaklanamıyorum. Hobileri bırakın artık işime bile doğru düzgün odaklanamamaya başladım. Ayrıca bazen durduk yere ihtiyacım olmayan ürünleri sırf ucuz diye alıp masraf yapıyorum. Evet, ürünleri olduğu fiyatından daha düşüğe almak keyifli ama bunun getirisi mi daha fazla yoksa hem maddi hem mental sağlığımızdan götürdükleri mi emin olamıyorum. Bu konu belki de Sıcak Fırsatlar forumunun gereksiz konusu, belki konu şikayet edilip rafa kaldırılacak ama diğer yandan insanların bu duyguları bilinçaltında mı saklanıyor yoksa durumun farkındalar mı merak ediyorum. Bu tekrar foruma dönmeyeceğim anlamına gelmese de psikolojimi düzeltmek adına kendimi forumdan uzaklaştıracağım. Forumda her zaman iyi niyetli, yardımsever biri olmaya çalıştım. Forumdaki agresif tepkilere karşı hep alttan almaya gayret gösterdim. Sonuçta birbirimizi görmediğimiz platformda kalp kırmanın lüzmu yok, değil mi? Kalbini kırdığım, gücendirdiğim birisi olduysa ve değerli vaktinizi çaldıysam tüm içtenliğimle özür diliyorum. Kendinize iyi bakın, iyi geceler. |
|

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

ama benim izlenimlerim bu şekilde..