4.5 derecelik keo kal arıyorum
piyasada bu üründe bulamadım yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim
laptop thunderbolttan görüntü alamıyorum
asus rog strix g16 laptobum var. paugge type c to displayport kablo alıp monitörüme bağlamaya çalışıyorum. laptopun hdmı ı ile monitörü kullanabiliyordum ama thunderbolttan görüntü alamıyorum. driverını indirdim yine olmad. yardımcı olabilir misiniz
yurtdışından bu ölçekte hiç alışveriş yapmadım. bir problem oluyor mu?
11.11 indirimlerinde hepsiburada satıcısından philips çekirdek öğütücülü filtre kahve makinesi satın aldım. makinenin özellikle öğütücü kanallarında çekilmiş kahve kalıntıları var?!?? fabrikada deneme mi yapılıyor yoksa bana iade ürünü temizlemeden sattılar mı anlayamadım. cihazın paketlemesinç açarken bir şüphe duymadım açıkcası bu konuda allert olarak incelemedim. fikriniz neler? cihazın problemi yok bu arada
çocukken izlediğim filmi bulamıyorum
yqrdımcı olurmusunuz kafayı takmış durumdayım. filmin baş karakterleri bir çocuk ve sarı bir arabaydı. arba vosvosa benziyordu ve kolları vardı ve canlıydı ruhu vardı. olqylar dönüyordu filmin sonında araba ölüyordu sonra tekrar canlwnıyordu ve mutlu son
hatırlayan var mı
Lpg şehir içinde 5.50 oldu yuh!!
samsunda yaşıyorum. fiyatlar ilçeler arası yollarda 4.50 tlye şehirdeki opette 5.50ye çıktı.
dolarla mı maaş alıyorsunuz
dolarla borcunuz mu var
dolarla işiniz mi var
ya arkadaş ayağımızı yerden kessinciyim. 96 model arabaya biniyorum. ama bu sürekli artışları karşılayamayacak hale geldim artık. kmde 60krş falan yakıyorumdur herhalde artık
elektrikli scooterlar uzun süre kullanılabiliyor mu?
selam arkadaşlar. trafikten ve park yeri sorunundan kaçmak için bisiklet yoluna kadar arabayla sonra bisiklet yolunda scooter ile dershaneye gidip gelmek istiyorum 1 yıl. arabaya sığacak boyutta ya scooter alacağım ya da katlanır bisiklet.
scooter çok daha portatif ve zevkli. ancak 6 7000 km sorunsuz götürebilecek dayanıklılığı var mı acaba? bilgisi olanlardan tecrübeli olanlardan gerçek yorumlara ihtiyacım var.
Dynamic S2 Voit vs Xiaomi mi Pro 2 hangisini alayım
kendi forumunda da sordum ölü orası.
sıfır scooter almak istiyorum bu iki modele baktım biraz. xiaomiyi sürdüm ama bozuk yollarda çekilecek alet değil. dynamicin ön arka süspansiyonu varmış ama deneme şansım olmadı. bilgi sahibi olan var mıdır?
9500gt b450 anakartta çalışır mı
baktoğım kadarıyla pcı e uyumlu ama çalışor mı emin olamadım
kazıklanmadan ucuz yollu bir kılıf seti almak istiyorum. sanayiye gidemiyorum kapanmadan dolayı
bu ürün pişman eder mi mesela ince yırtılır diyenler olmuş
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.716
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 22.257 (Bu ay: 324)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.507 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar