Şimdi Ara

Birden fazla abonelik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben ttnet yalın internet kullanıyorum ve tek modem ile 3 farklı masaüstü bilgisayara internet çekiyorum fakat bilirsiniz her bilgisayarın portları farklı fakat aynı modem ve abonelikten olduğu için ip adresleri aynı şöyleki örnek veriyorum metin2de ip ban yediğim zaman tüm bilgsaiayardaki çarlarım ban yemiş oluyor yani bunu önlemek istiyorum çok araştırdım fakat bulamadım son çare ttneti arayıp aynı eve yeni bir abonelik almak istedim en azından 1 pc farklı modemde kullanmak için fakat alt yapımın müsait olmadığını söylediler işim gereği ben 3 bilgisayarı farklı iplerde(modemlerde-aboneliklerde) kullanmak istiyorum swtich falan bahsetmiyorum zaten modemim 4 farklı giriş bulunuyor her bilgisayarı farklı ipde kullanmak istiyorum birçok proxsy programı denedim olmuyor abonelik aynı olduğu için (adsl) her makinada aynı ip mevcut wınn alıp denedim ne yazıkki verdiği performans 3gün yetmiyor ne yapabilirim bir türlü çare bulamadım 3 makinam var ve işim gereği hepsini farklı internet sağlayıcılarından bağlanmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• sadfasdfas23412asdfasdf S kullanıcısına yanıt
    Tek hat üzerinden tek abonelik yapabilirsiniz, her abonelik için ayrı hat çekilmesi lazım
    İşyeri paketlerini seçerek bir eve birden fazla abonelik çekebilirsiniz ancak. Bireyselde birden fazla hat alamazsınız.
    Ayrıca oynadığınız oyunu en son 4 yaşındaki yiğenim oynuyordu, sonra bıraktı galiba oynamayı. O grafikleri gördüğümde bende gülmüştüm epey.
    Bir aralar ben lisedeyken yeni yeni ünlü oluyordu bu oyun, o vakitler bintl ye bile hesap satan adamlar vardı, birde bunları alanlar vardı. :)
    Online oyunlar bana her zaman gülünç gelmiştir, çünkü tamamı beyinleri uyuşturmak için üretiliyor, bunu fark edenlerse uzak kaçıyor her türlü.
    Size daha faydalı işler yapmanızı tavsiye ederim. Mesela bilimle uğraşmak, internetten belgeselleri takip etmek gibi hoş ve faideli şeyler.
    Bu mesajımı size karışıyor olarak değil, bir tavsiye gibi alın lütfen.

İyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 28 Ocak 2015; 12:45:13 >
    Ha bu işin ticaret boyutu var birde. Vay anasını be. Biz çok safız galiba ki.

Dediğim dibi, işyeri paketlerini seçin birden fazla bağlantı alabilirsiniz böylelikle.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadfasdfas23412asdfasdf

işyerim için sanırım işyeri belgesi falan gerekli peki vpn satın alsam nasıl olur ?

Vpn daha hesaplıya gelir ancak vpn ile girişe oyun izin verir mi orası önemli.

Biz 4 yil once bu doluyu 250 liradan satmıştık. Oyunda para varmi? Botlarin durumu nasil?

Bu dolu türkistanda tekti
     Birden fazla abonelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 28 Ocak 2015; 14:53:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki vpn için programmı kullanmalıyım ve nerden satın alabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netten ipvanish diye bir vpn programı buldum aylık 8dolara satın aldım deniyorum şuan en yakın sunucuya bağlam bile neti gerçekten çok etkiliyor
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.