Şimdi Ara

BİR TANE DÜZGÜN LASTİKÇİ ESNAF YOK MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Ankara'da ikâmet ediyorum, senelerdir yazlık/kışlık lastiklerimi değiştiririm. Ucuzundan pahalısına 10 küsür dükkana gitmişimdir. İşini layığıyla yapan, güler yüzlü, art niyetsiz, nispeten uygun fiyatlı bir yere denk gelemedim.


    Bu seferkinde Google yorumlardan bir yer gözüme kestirip oraya gittim. Aracımızı çok kullanmadığımızdan kışlıkları değiştirmemiştik. Bir lastiğimizde de çivi vardı. Eleman daha lastikleri araçtan söktü, janttan ayırmadan havasını indirirken iki jantın da sibopları çürümüş elimde kaldı dedi. Diğer iki jant çelik sibop zaten. Tamam değiştireceğiz başka çaresi yok dedim.

    Lastik değişim balans taneye 25 tl
    Yama tamiri 40 tl
    Sibopların tanesine 30 tl istendi.

    Dandik 10 liralık siboplara 30'ar lira istenmesine mi sinirleneyim, zannımca sağlam olan siboplarımın kırılmasına mı, yoksa zaten sökük durumda lastiğe sadece bir yama atılmasına 40 tl alınmasına mı? Asık suratlı, sallapati iş yapılması da cabası.


    Düzenleme: Tanıdığınız, memnun kaldığınız bir yer var ise lütfen paylaşınız. Teşeklürler, iyi forumlar dostlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 11 Mayıs 2022; 18:28:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Reisin padişah olduğu ülkede bundan sonra böyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'da Kartal ve civarında ikamet edenler için merkezde Michelin bayi Haskar lastik var. Sadık Usta baş çalışanı. Nezaketi ve muhabbeti ile benim tanıdığım en iyi lastik ustası. Aklınızda olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da yaşıyorum lastikleri başka şehirde değiştiriyorum. İyi esnaf felan yok civar illerin işsizleri yolsuzları zamanında Ankara'ya gecekonduya yerleşip şimdi esnaf olarak Ankara'yı ele geçirmişler olan bu. İyisini tenzih ederim diyeceğim birine de rast gelemedim halen. Paranı alıp malının içine Edip teslim ediyorlar. Daha diyeceğim çok şey var da neyse

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mortalmahluk M kullanıcısına yanıt

    9 yıla yakın Ankara'da yaşamak durumunda kalmış birisi olarak tamamen katılıyorum. Orada esnaftan ziyade oranın (normal insanları tenzih ederim) insanında bi sıkıntı var.


    Benim de lastik basınç sensörünü kırmıştı Etimesgut'ta bir lastikçi. Sonra da yapıştırarak hatasını giderdi güya. Üstüne gitsem kavga gürültü. Bir sonraki kışlık-yazlık değişiminde yapıştırdığı sensörün lastiğin içine düştüğünü gördük. Ankara'da özellikle trafikte tekme tokat kavga etmek an meselesidir.

  • Bilkent center otoparkında tabanwayın yanında lastikçi emin var, ben memnunum. Sadece tork anahtarı kullanmıyor olmamasından rahatsızım ancak konuda yazılanlara bakınca bu o kadar da dert edilecek bir durum değil.

    Shelldeki euromasterda ekipman ve patron olarak iyi ancak ustaları kazıklama derdinde, 4 aylık arabanın supaplarına eskimiş diyince bir daha gitmedim.

  • Geçen kış eniştenin arabaya çıkma lastik lazım oldu 1 adet, adam bana 2006 model lastiği çıkardı takmaya çalıştı. Üzerine övdü bile, kendi aracına 2013 model sıfır lastik almış da kaymak gibiymiş şöyle böyle. Ben takarım falan arkadaş dedi, ben de ona takacaktım az daha.. zar zor 2017 model bir lastik buldum çıktım

  • Sierre34 kullanıcısına yanıt

    +1 sadık usta adamdır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 tane jant alıp kışlıkları ona takıp kendim değiştireceğim bundan sonra. Bu seviyede işçilik ve karaktere sahip insanlar para kazanmasın. Benim de psikolojim bozulmaz, param da cebimde kalır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kurumsal yerle muhatap olmak ve belki küçük dükkanlara kıyasla biraz daha pahalıya ama kaliteli şekilde işinizi gördürmek isterseniz Continental Keskin Oto Lastik Şaşmaz'ı tavsiye ederim. Lastik otel hizmeti de var. Kendileriyle hiçbir ticari bağım olmamakla birlikte yıllardır yaz-kış değişimini kendilerinde yaptırıyorum, bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım.

  • maalesef düzgününü bulmak çok zor. aynı ankarada bir ay önce C segmenti arabamın lastiklerini (otel dahil) 200 liraya değiştirmiştim. bir hafta sonra yeğenim gitti kızcağızdan anlamaz diye 250 lira almışlar. halbuki uyarmıştım dayımdan 200 lira almışsınız bunu söyle diye. söylememiş. o fazladan aldıkları 50 lira haram zıkkım olsun.

  • oto lastik servis · uğur mumcu, 1580. cadde, 06370 yenimahalle/ankara
    Oto Lastik Servis · Uğur Mumcu, 1580. Cadde, 06370 Yenimahalle/Ankara
    https://goo.gl/maps/JsdSkaKdpAL6w2Sv5
  • Şaşmazda Koçak Lastik var. Üniversiteden arkadaşımdır. Selamımı söylerseniz her türlü yardımcı olur. Michelin-Kormoran Bayisi.

  • sana burdaki lastikcileri yazayım biraz olsun için soğusun


    4 lastik değişimi 4 sibop 400 tl


    yer istanbul beylikdüzü

  • Panzerkampfwaagen VI kullanıcısına yanıt

    Ankara Balgat' da aynı fiyat,


    Konuya gelirsek Ankara böyle bir problem var 4 mevsim aldım inşallah 4 sene uğramam lastikçiye.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsufrankwoli -- 13 Mayıs 2022; 9:34:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.