Şimdi Ara

Çok net soru Türk Telekomda Sağlam tandığı olan ya da kendisi TT'de sağlam olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

belki 7 belki 10 senedir evime internet çektirmeye uğraşıyorum. Türk Telekomda aşındırmadığım kapı kalmadı, 10 sene önce en yakın hat ADSL ve 1 km uzağımdaydı şimdi 200 metreme kadar fiber geldi ama yine evime çekilmedi. Bölge müstakil evlerden ve villa sitelerinden oluşuyor ve bahane hazır -Maliyet kurtarmıyor- Maliyetin kurtarmayacağını hepimiz biliyoruz 10 tane evde yapılsa senin maliyetini kurtarmayacak bölge müstakil çünkü. Ama yani arkası sağlam olanların evine tak diye çekilirken bize gelince maliyetleri bölüşelim gelip çekelim diye terbiyesizce teklifte bulunuyorlar. En son gittiğimde 200 metre diyorsunuz ama oranın ruhsat bedeli bile 100bin lira diye fatura gösterdi yetkili abimiz. Yani kısacası sizin evinize altyapı kolay kolay gelmez ya masrafları bölüşecez ya da yukardan tanıdık olursa dediler. 4 yıl olacak magnet kullanıyorum. Altyapı çekmiyorsunuz bari magnet verin dedim adresime tanımladılar ama o da 20 nisandan beri baz istasyonu kapatıldığı için hizmet vermiyor kafayı yiycez 15 gündür internet sağlayamıyorlar. CİMER'den şikayette bulundum BTK ya yönlendiriyor BTK dan şikayetinizi yaparsanız değerlendirilecek diyor, BTK ya yazıyorum turk telekoma direkt mesajımı iletiyor internet hizmetimizden yararlanamazsınız diye otomatik cevap veriyor. Açıkkapıya yazdım aynı CEO ya yazdım hemen arandım onda da reddedilme hızım o kadar hızlıydıki öğlen yetkililer bölgenizde incelemeye başladı projesi çizilip onaya sunulcak dedi akşam 18 de üzgünüz reddedildi diye geri dönüş yapıldı. Bana yardımcı olacak birileri veya yol gösterecek arkadaşlarımdan yanıt bekliyorum. Teşekkür ederim, bu arada Ankara Gölbaşında oturmaktayım.

• Masrafları kendiniz karşılamanız halinde 1-2 hafta da internet çektirebilirsiniz. Onun dışında tanıdık yoksa ki siz de farkındasınız kısa sürede çektirmeniz mümkün değil maalesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.