Şimdi Ara

Bir kızla bir erkek arkadaş olabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
1
Favori
3.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DT Swiss kullanıcısına yanıt
    Olmaz niye olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belki olabilir. Her insan aynı değildir.
  • Olur aga neden olmasin? Onlar da insan

• fuckbuddy olabilir

• geçmişte bir sürü kız arkadaşı olmuş biri olarak söyleyebileceğim tek şey: OLMAZ

akrabalık bağı dışında ve dünya ahret bacımsın mantığıyla kardeş yerine koymak dışında karşı cinsten sevgiliden başka birşey olmaz. Kızlara arkadaş olmak zordur. Bir kere hiç başka gözle bakmayacaksınız bu erkek için imkansız birşey. illa gözler malum yerlere kayar. Sadece erkek için söylemiyorum kızlar için de geçerli bu. İkincisi ona bakan bir erkek olduğunda gıcık olacaksınız, o erkek kıza yaklaşmak istediğinde ilk çatıştığı siz olacaksınız, diyelimki sevgili oldular size yol göründü demektir. Üçüncü toplum asla sizi normal karşılamayacaktır. Genel inanışa yenik düşeceksiniz. Daha duruma göre çeşitlenebilecek bir sürü neden var. Bu kadar neden varken erkeğin hala bir kızla arkadaş olmaya çalışması kendine zulm etmesi demektir. Lütfen fıtratınıza uygun davranışlar sergileyiniz. En iyi arkadaşlık karşılıklı olarak birbirini sevip sevgili olan kızla erkek arasında olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Baytarım -- 19 Mart 2016; 6:36:51 >

• bir erkekten daha yakın bir arkadaslık kurabilirsin sevgili vs olayını demiyorum bi erkege gidip sarılıp ağlayamazsın ama kıza yapabilrisin
  • Kardesim gibi sevdigim en yakin iki arkadasim da kiz. Cirkin falan da degiller gayet alimli insanlar. Yani olur.

• İmkansız kesinlikle imkansız.Olur diyenlere inanma.Ancak erkek gay ise olabilir bu dediğin
  • Hayır olamaz zamanla mutlaka yakınlaşma olacaktır "arkadaşlık" kavramı yıkılacak ve adı konmamış bir ilişki ortaya çıkacak çünkü hormonlar bunu gerektiriyor önüne geçemiyorsun boşuna demiyoruz kanka ayağı ... ayağı diye ayrıca günümüzde erkeklerin arkadaşlığı ne için yaptığıda gayet açık olur diyen arkadaşlar sevgilisinin ağzı laf yapan çip bir erkek ile arkadaş olmasına izin versin bakalım kaç hafta sonra tekmeyi yiyiyor ben max2 diyorum

• İlk önce arkadaş olursunuz sonra evlenirsiniz anlayan anladı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız şişman ve çirkinse bal gibi olur

• Olur ama iki taraftan biri mutlaka cinsel düşünüyo.

• quote:

Forumun geneli, manken gibi kadınlarla birlikte olmuş ve artık huzur arayan erkeklerden oluşuyor.

Foruma ilk defa giren birinin aklından geçecek durum.
  • Yok hacı olmaz o iş. Olur diyenlere bakma. İnsanoğlunun yaratılışında var bu. Bir kız ile bir erkek ne kadar zaman geçirir aynı ortamda bulunursa en sonunda ne kadar zorlasan da bu iş aşık olmaya gider. Yani sen onu sahiplenme duygusu ile hareket edeceksin, oda sana o mantıkla bakacak. Tabi bakmaz ise gider başka biriyle ilişki yaşar sanada kapı görünür hacı. Yani bu iş olmaz sil at kafandan. Yani bak olayı sadece cinsellik üzerinden anlama. Kız dünyalar güzeli olmasa da bir erkeğe ilgi alaka gösterdiği zaman, birazcık gülümsediği zaman otomatikmen erkek ona karşı ilgi beslemeye başlıyor. Uzak dur yani sıkıntılı durumdur. :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşüncende yalnız değilsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

Kız şişman ve çirkinse bal gibi olur

Adam haklı beyler

• Bak kardeşim sana bu olayla ilgili yaşadığım durumu anlatacağım:şu an orta sondayım.ben bu seneki okuluma ilk geldiğimde kız erkek herkese iyi davranayım demiştim.Tabi erkekler ve kızlar bu niyetimi kötüye kullanmaya başladılar.Okula gelirgelmez birtane hiperaktif,çirkin,edepsiz,küfürbaz ve kötü kalpli bir kız bana asılmaya başladı.Bende ilk başta "belki arkadaş olmak istiyor asılması imkansız"diye düşündüm.Kızın her geçen gün bana asılmaya başladığına dair şüphem arttı.Tabi 1 ay önce kız bana "tatlım" deyince kızın bana asıldığını anladım(zaten çoktandır anlamıştım tabi) ve o kıza sinirimden kötü davranmaya başladım.Kızda baktı "adil beni sevmiyor.Çözüm başka biri ile sevgili olmak dedi " ve gidip kendisine sevgili buldu,Bende Allah'a şükür ettim .Şimdide bizim sınıfın en yaramaz 2 kızı bana "ben iyi kalpli olduğum için ve babamı zengin buldukları için asılıyorlar,"Tabi ben onları umursamıyorum bile .Yani arkadaşım kısaca kızlara bırak arkadaşlığı,kalem silgi ödünç versen bile sana asılırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adil Atalay -- 19 Mart 2016; 11:04:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tecrübeyler sabittir olmaz, ayrıca evrenin kurallarından birisidir, ayrıca eğer müslüman isen kadınlarla yakınlaşma konusundan yola çıkarak dinin kurallarından da birisidir diyebiliriz.

Ya sen ona aşık olursun. Zor bir ihtimal ama ya da kız sana aşık olur. - ki 1. cümle yani senin kıza aşık olma ihtimalin çok daha fazla.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.