Şimdi Ara

Bir kızla bir erkek arkadaş olabilir mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
3.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: P A N

Erkek hetero kız lezbiyen veya erkek gay kız hetero ise olabilir

Her ikisi de eşcinselse ne oluyor? Evrenin sonu? Kıyamet alameti? Uzaylı İstilası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thisisabook

quote:

Orijinalden alıntı: BlueExorcist

Bal gibide olur usta, ama yaş ilerlemiş ve yeni yeni tanışıyorsanız bu sizin gönlünüze bakar, benim çocukluk arkadaşım var, anne babalarımız sayesinde kendisiyle 2 yaşından beri beraberiz, hatta babam 10 yaşımıza kadar birlikte filan götürdü aşı işlerimize, şimdi 17 yaşındayım halen aralıksız şekilde konuşuruz, geçen sene bodrumda yazlıkta bizde kaldı mesela, aynı odada bile uyuduk.

15 sene arkadaş kalırsanız zaten otomatikman üvey kardeşinize dönüşüyor, yani en azından benim öyle oldu, hiç bir birimize bir şey hissetmedik veya ben hissetmedim, (kız çirkin dir filan diyen olursa kız slav ve yarı makedon, saçları güneşten daha sarı ve katalog mankenliği teklifi bile aldı yani )

Şu ''Erkekler cinsel düşünüyor'' diyen elemanlar gözümde erkek değil, arkadaşın için bile dürtülerini kontrol edemiyorsan bitmişsiniz birader siz.

Hormonların az olabilir mi hocam ya da ufaklığı kontrol ettirdiniz mi hiç?

Şaka bir yana kardeş olduğuna inandırırsan kendini olabilir. Bunun dışında mesela 40 yaşlarında bir kadınla bir erkek yine o yaşlarda bir kadınla evli olduğu halde başbaşa görüşüyorsa(iş görüşmesi dışında) aldatıyor olur. Yanlış mıyım? Siz de o kadar iyi anlaşıyorsanız ileride sevgili bulursa kendine size ilgisi azalır diye üzülmez misiniz? Sevgilisine birlikte uyuduğunu söylerse, sevgilisi çok geniş birisi olmadığı sürece bir daha görüşme onunla diyebilir. O eğer sevgilisine karşı çıkarsa sizi ondan daha çok seviyordur.

Hormonlarım yerinde öçok şükür :) Spor için sağlık kontrolünde görmüştüm :)

Allaha şükür nefsimi kontrol altında tutuyorum.

Sevgilisi veya beni sevgilisinden çok sevmesi ilgilendirmez beni, ben onun öz kardeşi değil arkadaşıyım.

Empatin o kadar saçma olmuşki

Her baş başa görüşmeyi aldatma sanıyorsan sen hergününü malafatül şakşakiye ile geçiriyorsun senaryolara gel

Sevgili konusuna tekrar geleyim, eğer sen arkadaşının mutluluğunu düşünemeyecek kadar katı düşünceliysen eyvallah, ama her türlü ayrıldığında sana geri dönecek ayrıca zaten " bir daha onunla görüşmeyeceksin" tribi ergen sevgililerde oluyor haberin olsun zaten ilişkilerde karşılıklı güven olmalı.

Hadi eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: PeaceDluffy

Nasil orta sondasin o zaman?

9 Kasım 2001'de doğdum, 2006 eylülünde anaokuluna,2008 eylülünde ilkokula,2012 eylülünde ortaokula başladım.şu an orta sona geldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adil Atalay -- 19 Mart 2016; 15:40:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ama yazdigin seye katilmiyorum orta okulda kizlar oyle sacma sapan davranirlar normal

• quote:

Peki ama yazdigin seye katilmiyorum orta okulda kizlar oyle sacma sapan davranirlar normal

Benim bahsettiğim kızları görsen anında miden bulanır ve kusarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adil Atalay -- 19 Mart 2016; 15:42:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil rastgeldi

quote:

Peki ama yazdigin seye katilmiyorum orta okulda kizlar oyle sacma sapan davranirlar normal

Orta okulda yaşadıklarımı anlatsam ağlarsın. Algeorik sekilde orta okul anilarimi anlatsam roman olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adil rastgeldi

quote:

Orta okulda yaşadıklarımı anlatsam ağlarsın. Algeorik sekilde orta okul anilarimi anlatsam roman olur.

Benim ortaokulda şu ana kadar yaşadıklarımdan en az 1000 sayılık çizgi roman olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adil Atalay -- 19 Mart 2016; 15:45:42 >

• Eğer arkadaş olduğunuz yakın olduğunuz bir kızla bile öyle şeyler aklınıza geliyorsa o sizin sorununuz, anormalliğiniz.

• BlueExorcist kullanıcısına yanıt
    Empati değil toplumun genel olarak düşüncesini söylemiştim orada. Ayrıca 17 yaşında ergenlikten çıkmışsın o dediklerin sadece ergen ilişkilerinde olur diyorsun. Helal olsun sana olgun çocuk. Yaşına göre örnek verdim, ergenlikte olur diyerek bütün teoriyi çürüttün valla :d

Bu arada sadece ergenlikte olmuyor.
    Bil istedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Baytarım

geçmişte bir sürü kız arkadaşı olmuş biri olarak söyleyebileceğim tek şey: OLMAZ

akrabalık bağı dışında ve dünya ahret bacımsın mantığıyla kardeş yerine koymak dışında karşı cinsten sevgiliden başka birşey olmaz. Kızlara arkadaş olmak zordur. Bir kere hiç başka gözle bakmayacaksınız bu erkek için imkansız birşey. illa gözler malum yerlere kayar. Sadece erkek için söylemiyorum kızlar için de geçerli bu. İkincisi ona bakan bir erkek olduğunda gıcık olacaksınız, o erkek kıza yaklaşmak istediğinde ilk çatıştığı siz olacaksınız, diyelimki sevgili oldular size yol göründü demektir. Üçüncü toplum asla sizi normal karşılamayacaktır. Genel inanışa yenik düşeceksiniz. Daha duruma göre çeşitlenebilecek bir sürü neden var. Bu kadar neden varken erkeğin hala bir kızla arkadaş olmaya çalışması kendine zulm etmesi demektir. Lütfen fıtratınıza uygun davranışlar sergileyiniz. En iyi arkadaşlık karşılıklı olarak birbirini sevip sevgili olan kızla erkek arasında olur.

süper yorum :D +1

• olur neden olmasın
    ama çok yakın olmamak şartı ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 19 Mart 2016; 16:56:29 >
  • Niye olmasın ki. Adı üstünde arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E8240D3D -- 19 Mart 2016; 17:27:14 >
  • Fasmodey kullanıcısına yanıt
    Öylede olur

• Hiçbir zaman arkadaş olamazlar . O yüzden biliriz hangi niyetle yaklaşıldığını .
  • quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

quote:

Orijinalden alıntı: hedefilk4k

quote:

Orijinalden alıntı: tired of waiting

Kimse kimseyi kandirmasin. Bir erkek ile bir kiz arkadas olamaz. Bir kizi gorunce ilk akliniza gelen seyleri hepimiz biliyoruz.

Bir kiz ile bir erkegin arkadas kalabilmesi icin gönül kapilarinin iki tarafinda komple kapatmasi lazim ki bu genelde olmaz. Bir taraf hep o pencereden bakar ve o pencereden bakan her zaman erkeklerdir.

Toplumun geneli için doğru ama benim için yanlış bir düşünce belirtmişsiniz. Ben mi anormalim bilmiyorum ama bir kız gördüğümde aklıma ilk acaba bu kız konuşabileceğim kadar kültürlü mü sorusu geliyor.

Dostum seni tebrik ediyorum. Gerçekten Ancak şöyle manken gibi 90-60-90 bir kız gördüğündede aynı şeyi düşünüyorsan iyi Playboy çıkar senden

Vücuda dikkat etmedim şimdiye kadar ama belki karşıma çıkmış olabilir. Aseksüelim galiba.

• 7 kız arkadaşım var 3 ü ile samimiyim.Ortada ne aşk ne azabanlık var.O sizde bitiyor olmaz diyorsanız.

• Çekilin Ben Baytarım kullanıcısına yanıt
    +1

Ayrıca kızlar bizim kadar önem vermez arkadaşlığa bir erkek arkadaş bulduklarında anında seninle konuşmayı keserler.

• Olabilir tabiki neden olmasın konudakilerin yarısından fazlası kadınları sadece sex objesi olarak görüyor herkesin derdi sevişmek ne kadar zihniyeti bozuk sapık insanlarsınız kadınlar bu toplumun değerli bir ferdidir onlara karşı bu bakış açısını değiştirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan12311 -- 19 Mart 2016; 18:44:23 >
  • Kızın ya da erkegin sevgili bulmasiyla son bulacak arkadaşlık olur en fazla.
    Tecrübeyle sabit.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.