Yüzbaşı
10 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
37 üye
Görüntülenme
Toplam: 210 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Evet başlıktaki soruyu araştırıp sizin için buldum ve foruma yazıyorum.

Sokrates adam mıdır?

Kıymetli fikirlerinizi istirham ederim forumdaşlarım
Merhaba hocalarım. aynı konu tekrar tekrar açılıyormuş gibi olacak ama 18 veya 24 btu marka model önerisine ihtiyacım var f/p ürünü olarak.
Eski konulara modellere vs baktım ama fiyatlar aşırı değişmiş. 2016 yılında 2700 piyasası olan model şimdi 3812 buldum en uygun olarak mesela
2.5.2 sürümü süper olmuş. Dün gece guncelledigimden beri bildirimler düzgünce anlık olarak geliyor, tıklar tıklamaz açılıyor. Cevap metni yazıp göndere basınca anında gidiyor falan, kısacası elinize sağlık :)
Not: sanırım çikizen işten atıldı bir kişi ekmeğinden oldu herhalde ama bunca kişinin düzgün kullanımı için değer
Beşinci boyuttaki silah ama taş atan silah olacak mermi değil. Onunla gelen mermiye ateş etsek durdurur. Hadi iyisiniz yeni bilgi öğrendiniz bugün
Gelsin baksın bakalım. Gitar Hiro oynayacağız yer tarif edebilir misiniz. Dağdan indim ben İstanbul'a, yol bilmem yurt bilmem
Konuyu açan ve cevap verenlerin tamamının çizildiği bir konu varmı?
Veya cevap yazan herkesin eksi aldığı bir konu
Herhangi bir bölümde herhangi bir konuya girip herhangi bir mesajı yanıtla dediğim zaman durduruldu hatası alıyorum. Uygulamayı tamamen arkaplandan kapatmazsam hiçbirşey yüklenmiyor. Bu durum yaklaşık bir haftadır var.
Foto yükleme ve konu açma butonunun da çalışmadığına dair konular açılmış zaten, detaya gerek yok.
Cihaz discovery Android 4.4.2
Hocamlarım Japonya'da yaşayan bir arkadaş vardı soruları alan ve rehber konusu açan. Linkini bulamıyorum bi yardımcı olabilir mısınız? Yakında uzun süreli yaşamak için gideceğim bazı sorular sormam lazım
Edit: Japonya'da yasayan veya yaşamış olan varsa onlarla da iletişime geçmek isterim, bilgi istemek için
3 mart 22:00 ve 6 mart 20:00 arasında PC ve Xbox one live Gold kullanıcıları için geçerli. Multiplayer ve singleeplayer farketmiyor. Kalıcı bir beleslik değil belirlenen tarihlerde arası için geçerli. PC oyuncuları origin üzerinden, Xbox kullanıcıları ise ea üzerinden alabilecekler oyunu.
https://www.battlefield.com/news/article/free-trial-battlefield-1-this-weekend
Hakkında
Meslek: VFX Editor
İlgi Alanları: Anime, PC, Sinema, Kısa Film, Özel Efekt, Video Edit
Forum İmzası:
<Silginin yolla buluştuğu yer>
Forum İkinci El İmzası:
forumdan alışveriş yapmıyorum mümkün olduğunca. hızlı iletişim için watsap yazınız: 554 6663070
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Şahin SLX
Otomobil
Ayaklarım
Mobil cihaz
Xiaomi
Operatör
Vodafone
ISS
TurkNet
Takım
Ekmekspor
Ses Sistemi
Logitech
Tablet
Lenovo TB-3
Notebook
Dell
Kulaklık - Amfi
Philips
İşlemci
Intel
Anakart
Intel
Sabit Disk
SanDisk
Modem
Asus
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.614
İkinci El Bölümü Mesajları: 42
Konularının görüntülenme sayısı: 11.970 (Bu ay: 309)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.979 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.