Teğmen
07 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 91 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Uzun zamandır foruma uğrayamadım. 2013ten beri bu nickteyim. Hayat iş güç derken koptum gittim buradan da. Aklıma geldi bir uğrayayım dedim. Kim var eskilerden? Ortam baya değişmiş gibi. Ziyaretçi de azalmış. 

Evet benim bu. Çok güzel misilleme oldu. İlk başlarda oralı olan olmamıştı ama sonraları farkına varanlar olmaya başladı. Bazıları fena bozuluyor, bir tanesi çaktırmadan koltuk altlarını koklama başlayınca gülmek için kafamı öbür tarafa çevirdim. Bir baktım orda da kız oturuyormuş ben de kalkıp metronun kapısına gittim 

.

Hadi görüşüz bye

Sometimes I wonder if he’s got any sense at all!
Teknosada iki TV arasında kaldım. Bütçem maks 5000 TL. Ne tavsiye edersiniz?

Lgnin görüntüsü soluk gibi biraz. Ayarlardan kurcalamama da izin vermiyorlar. Sanırım pahalı TVlere yönelsinler diye ekran ayarlarını düşürmüşler. Ne dersiniz ne yapayım?
Nerdesin abi özledim seni
Dün sevgilimle cafe de kahve içip sohbet ederken masanın üstündeki telefonuma tinder bildirimi geldiğini fatketti. Görmemiş gibi davrandı ve bozuntuya vermedi. Bende yedim sanki Daha sonra kafe çıkışı telefonumdan arama yapma bahanesiyle telefonumu kurcalamış ve 2gün önce tanıştığım bir çocukla buluşup alkol aldığımı daha sonra ilişkiye girdiğimi ögrenmiş bu çocukla 3 yıldır ilişkim var ve 6. sevgilimdi resmen dünyasını başına yıktım. Nasılda güvenmişti oysa. Kensimden nefret ediyorum ama napayım hergün aynı kişiyle de olmuyor farklı şeyler arıyorum. Bir an pişman oldum. Sürekli mesaj atıyorum ve arıyorum ancak cevap vermiyor. Köpek gibi pişmanım dedim yine ikna edemedim. Napayım siz söyleyin.
öyle bir hal hatır sorayım dedim

İşte karşınızda enjektör memesi
Hakkında
Forum İmzası:
♦ Kimsenin bardağına kaşık olmayın şeker eridiğinde sizin de işiniz biter.
Hakkımda:
♦ Ve anlarsın ki; bu dünyada en çok neyi istersen, o senin imtihanındır.
♦ Şans osuruk gibidir, fazla zorlarsan altına mıçarsın.
♦ Gerçeği bedava yapmışlar kimse almamış.
♦ Uçamazsan koş, koşamazsan yürü, yürüyemezsen sürün, ama ne yaparsan yap ilerlemek zorundasın.

♦ Ve anlarsın ki; bu dünyada en çok neyi istersen, o senin imtihanındır.
♦ Şans osuruk gibidir, fazla zorlarsan altına mıçarsın.
♦ Birgün duygularınız aklınızla ters düşerse aklınızı seçin.
♦ Uçamazsan koş, koşamazsan yürü, yürüyemezsen sürün, ama ne yaparsan yap ilerlemek zorundasın.
aa886b2803ef29f0cbb4ec078385bb90_cropped_64.jpg
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.536
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 19.960 (Bu ay: 360)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.459 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.