Şimdi Ara

Bir kızla bir erkek arkadaş olabilir mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üzülürsün kardeş aklından bile geçirme.tecrübeyle sabit.

Kız çirkinse bile dahil.

Seneler geçtikçe kendini ona daha yakın hissedersin bir gün gelir alışırsın ona. daha ileride ise sevmek gibi bir duygu vardır ama o duygu aldatır insanı, sevmek değildir o.4-5 sene sonra üzülürsün yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 19 Mart 2016; 23:28:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala bu soruyu soranlar var mı cidden? Bunlar hep yokluk, sonucunda da karşı cinsi cinsel obje olarak görmek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olur arkadaşım benim çok var şahsen olmaz diyenlerde içgüdülerine söz geçiremeyen tipler
  • Çok da güzel olur. Normal kız arkadaşlarım var ve potansiyel sevgili olarak da görmüyorum onları. Birçoğunuzun şuanki sorunu ve benim eskiden sorunum olan olay azcık muhabbet kuran her kızı potansiyel sevgili olarak görmektir, bunu aştığınız zaman çok rahatlayacaksınız.

• Gayetde olabilir.Ama böyle berkecanlık yapmadan sınırlarını bilince hiçbir sorun olmuyor.
  • Olmaz hata genelde bizden kaynaklanır karşı taraf da aniden bitirir ilişkiyi arkadaşlık dostluk falan kız erkek olayına gelmeden zaten zor şeyler
  • 18-19 yaşıma kadar bende olamaz diyodum çünkü sürekli aklına geliyo işte engel olamıyosun ama kafan artık başka şeylerede yönelince olabilir diyosun
  • 6-7 yıldır görmediğim o zamanlar ki yakın kız arkadaşımdan hala hoşlanıyor olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: P A N

quote:

Orijinalden alıntı: tired of waiting

Kimse kimseyi kandirmasin. Bir erkek ile bir kiz arkadas olamaz. Bir kizi gorunce ilk akliniza gelen seyleri hepimiz biliyoruz.

Bir kiz ile bir erkegin arkadas kalabilmesi icin gönül kapilarinin iki tarafinda komple kapatmasi lazim ki bu genelde olmaz. Bir taraf hep o pencereden bakar ve o pencereden bakan her zaman erkeklerdir.

Kızlar gayleri çok seviyor kendimden biliyorum

Bu forumda kız olmadığına göre...

• İki taraftan biri çirkinse olur.
    İki taraf da çirkinse sevgili olurlar.
  • En iyi arkadaş sevgilin olur zaten boşver başka kız arkadaşı arkadaş olarak illaki herkesin olur çevresinde ama kızdan dost olmaz.
    Gözlemlediğim kadarıyla kızlar kızlara güvenmezken senmi bı kızla dost olacaksın.
  • Bu toplumun yapısı baya bi bozulmuş arkdaşlar biz okulda ve iş haytında kız arkadaşlarımızla buluşur gezerdik hiçte öyle kötü gözle bakmazdık okuldan fabrikadan 20 karma çıkar muhabet ederdil sorun olmazdı sevglisyle olan olmuyan vardı ama gevşeklik yoktu güzel günlerdi şimdiki ergenler gibi değildi herkez bi seviyeliydi şimdi bakıyorum kızlar çocukların içine düşücek istanbul için geçerli bu söylediklerim
  • Thisisabook kullanıcısına yanıt
    yani belli bir sınırlara kadar olabilirsiniz ama tamamen bir erkekle aynısı olamaz zaten öyle muhabbetiki kızlara biz artık kız demiyoruz :) ama lise hayatımda 2 tane kardeşim gibi kız arkadaşım vardı gayette mutlu mesut okuduk birisi abisinden sonra en çok beni sayardı diğeri tek çocuktu kardeşim olmasını istemiyorum ama sen benim kardeşimsin diyodu.

edit:konuyu okudumda baya arkadaşlar kendilerine hakim olamayanlarmış hormonlar tavan bunu fark ettim her uçana kaçana yazmaya baya alışmıssınız diyorum biraz kimiside sevgilisi falan olunca ne olcak diyo ulan kızla sevgili olmuyosunuzki :) senin sevgilin olunca erkek arkadaşlarında yanındamı geziyosunuz napıyosunuz anlamıyorum.

benim sınırım bel altı muhabbetlerdi okadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuff2 -- 20 Mart 2016; 3:24:13 >
  • Sevgili yapınca dost most dinlemeyip postalıyorlar

Hiç bulaşmayın derim

• Zor o iş olmaz olsada sonu iyi bitmeyebilir

• Olmaz diyenlerin hepsi sapık örümcek beyinli.

Olur ama erkek arkadaşların kadar çok olmaz bends var 1-2 tane cidden arkadaşım.ne olursa olsun kötü gözle bakmam içki de içeriz yemekte yeriz dolaşırızda her zaman arkadaşım kalıcaklar illa bişi olucak değil

• Görünürde evet ama erkeğin aklında

• Benim bu hayattaki en yakın iki arkadaşım kız ve hiçbir zaman onlara karşı erkeklik duygularimla ve hormonlarimla hareket etmedim. Onlara çok değer veririm, severim. Ama aşık olduğum kız başkadır.

• Ben oldum ve bencede olmaz.
    Erkeklerle arkadaş olan kızlar normal kızlar değillerdir zaten.başlarda anlamazsiniz zaten kizdaki problemi. Sonra farkedersinizki o kız bencil ve depresif bir kız olduğu için diğer kızlarla takilmiyor erkeklerle takılıyor. Her bide baslarda kizin sizden hoşlandığını sanarsiniz ama bi bakarsanız ki kız önüne gelen her erkeğe kanki diyor.dizinde morali niz bozuluyor tabii ama kizin ne mal olduğunu öğrendikten sonra arkadaş olmak daha kolay.çünkü para verseler be o kızla çıkmam diyorsunuz...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.