Şimdi Ara

BİR KIZ ARKADAŞIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir kız arkadaşım var baş başa kalıyorum 10 dk. falan diyecek söz bulamıyorum yani havadan sudanmı bahsetsem yoksa başka bişeymi lütfen yardımcı olun

• konuşmana gerek yokki ?
  • bütün kızlara karşımı böyle erkeklere karşıdamı böyle yani çok konuşkan biri değilmisin biraz daha açarmısın
    yok bu kızla konuşcak bişey bulamıyorsan bidaha buluşma derim ben
  • hey allam yaww. sen bilmiosan burdaki millet ne bilsin. git kıza sor nie sohbet edemioz die cevabını biliodur belki o.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AtQuaRe

hey allam yaww. sen bilmiosan burdaki millet ne bilsin. git kıza sor nie sohbet edemioz die cevabını biliodur belki o.

dh ye bır terapi uzmanı lazım ...herseyıde soruyorsunuzya ne dıyım..

yakında arkadasımın elını ne zaman tutuyum ne zaman bırakıyım dıyede sorarsınız..

• quote:

Orjinalden alıntı: eleny

quote:

hey allam yaww. sen bilmiosan burdaki millet ne bilsin. git kıza sor nie sohbet edemioz die cevabını biliodur belki o.

yakında arkadasımın elını ne zaman tutuyum ne zaman bırakıyım dıyede sorarsınız..

isterseniz bundan sonra böyle davranmamaya çalışın user'lara...

millet topic açmaya korkuyor böyle davranmanızdan dolayı

• konuşacak bişe bulamıyon essah sen bu kızla niye çıkıyon? yoksa maksat hı ölemi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU KIZDAN GÜZEL KIZ VAR MI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak hata yapmışsın peşinen, hiçbir tane olur mu yedeksiz olamz bu işler, bikaç tane daha bul o zmn açılırsın ztn
  • quote:

Orjinalden alıntı: urfalı

konuşacak bişe bulamıyon essah sen bu kızla niye çıkıyon? yoksa maksat hı ölemi

• quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

quote:

Orjinalden alıntı: eleny

quote:

isterseniz bundan sonra böyle davranmamaya çalışın user'lara...

millet topic açmaya korkuyor böyle davranmanızdan dolayı

iyide bu tip kaç tane konu açıldı biliosundur. açsın okusun bişey yapsın. her önüne gelen kız arkadaş muhabbeti yaparsa.. ohoo

• quote:

konuşacak bişe bulamıyon essah sen bu kızla niye çıkıyon? yoksa maksat hı ölemi

lem urfalı

• bendede Aynı durumn var pek konuşcak bişey bulamıyorum.ama valla bişey aklıma gelmio.tlfondada Öle.ama zaman geçtikçe Konuşcak bişeyler bulurum belki
  • urfalı her yazdıgın olay oluyor kitap cıkartıyonmu kardes biz toptan yarılalım.
  • nasıl konuşmama gerek yok konuşmayınca bişeymi oldu neden konuşmuyon diye soru yağmuruna tutuyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

urfalı her yazdıgın olay oluyor kitap cıkartıyonmu kardes biz toptan yarılalım.

yok gardaş yav sen vede senin gibi bir kaç arkadaş var muhabbetim size güzel sizde bana güzelsiniz

çok içten yazdım herhal
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

urfalı her yazdıgın olay oluyor kitap cıkartıyonmu kardes biz toptan yarılalım.

yok gardaş yav sen vede senin gibi bir kaç arkadaş var muhabbetim size güzel sizde bana güzelsiniz

çok içten yazdım herhal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 21 Mart 2006; 23:58:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: YasiN®

konuşmana gerek yokki ?

karizman yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: maverick192

Arkadaşlar benim bir kız arkadaşım var baş başa kalıyorum 10 dk. falan diyecek söz bulamıyorum yani havadan sudanmı bahsetsem yoksa başka bişeymi lütfen yardımcı olun

dostum konuşmannın bittiği yerde
    dudaklar devreye girer

• quote:

dostum konuşmannın bittiği yerde
    dudaklar devreye girer

Eveet beden dili!!!!!
  • şu lafı söylersen olay biter:

SEN SUS GÖZLERİN KONUŞSUN
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.