Şimdi Ara

Hiç bir kız size aşık oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
5
Favori
3.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim başıma bir kez geldi. Güzel de bir kızdı. Ben ondan hoşlanmadım ama gideri vardı. Fakat şartlar müsaade etmedi başka birisi ile evlendi.

Aşık olduğuna nasıl emin oluyorsun dersen, klasik kesme yılışma olayları dışında, sevgilisi ile yanyana masade otururken aniden ben çıkınca karşısına kız dondu kaldı, sevgilisi anladı, o günden sonra çocuk pis pis bakmaya başladı bana, o günden sonra o kafeden ayağımı kesmek zorunda kaldım.

Ve en önemlisi, bir kere maç izlerken yerimden kalktım, bir süre sonra döndüğümde kız benim koltuğa oturmuş. Ben gittim başka koltuğa oturdum. İstifimi bozmadım. Sonra bu kızın arkadaşı bunun yanına geldi, elini omzuna attı. Kız zıpladı yerinden.

Neyse sonra kalktı gitti bu, giderken bana öyle bir bakış attı ki, öfke ve kin dolu. O günden sonra bıraktı peşimi.

Ben o kafede başka bir kıza aşık oldum ama o kızla biz imkansızdık, benden biraz daha uzun boyluydu.

• peki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 kez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yürüyüşümde bir kız

• quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

5-6 kez
    7 yaşındayken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Light

7 yaşındayken

Alıntıları Göster
    Hala var ulan burak mıyolar peşimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saxskar

Hala var ulan burak mıyolar peşimi

Alıntıları Göster
    Sürekli başıma gelir iyi bişeydir egoyu yükseltir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    İnsan 2.kez aşık olur mu ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 tü sanırsam

• Kimsede dememiş ben diyim de boş geçmesin Em onu

Edit:1 kere başıma geldi evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone Simons -- 16 Aralık 2013; 21:32:40 >
  • 4S kuralı diyip kaçıyorum. İplemeyin beyler, gizemli olun pas verin ama üstüne gitmeyin. Sonra yavaş yavaş yaklaşın ve parçalayın onu. Tecrübe ile sabittir

Kıza ona aşık olduğunuzu belli edin siz ezik değilsiniz çiçeğim böceğim canım diyin, ama ustune çok düşmeyin. Bırakın o düşsün gelecektir zaten seviyorsa

• Kucukken beni sevdiklerini soylerlerdi.

Simdi sevseler bile malum turk kizlari hocam.Bellki etmezler herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: atom239

Kucukken beni sevdiklerini soylerlerdi.

Simdi sevseler bile malum turk kizlari hocam.Bellki etmezler herhalde.
    Hepsi tipsizdi bakanlar kesen güzel kızlar da oluyor ama emin olmadığım için onları saymıyorum
  • Evet. Sevdiğini söyledi , aşık olduğunu belirtti. 10 dakika mı 15 dakika mı ne çıktık sonra sıkıldım yani sevmem sevgili olayını ki Mesut Çevik hayalimdir tam sevdiğim adamdır. İleri de sevgili yapmayı da düşünmüyorum. Kendi halimde yaşayıp öleceğim. Tabii bu süre içerisinde Playstation 4 ler , Xbox lar , en kral telefonlar vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

4S kuralı diyip kaçıyorum. İplemeyin beyler, gizemli olun pas verin ama üstüne gitmeyin. Sonra yavaş yavaş yaklaşın ve parçalayın onu. Tecrübe ile sabittir

Kıza ona aşık olduğunuzu belli edin siz ezik değilsiniz çiçeğim böceğim canım diyin, ama ustune çok düşmeyin. Bırakın o düşsün gelecektir zaten seviyorsa

4S ne læ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storyteller

quote:

4S kuralı diyip kaçıyorum. İplemeyin beyler, gizemli olun pas verin ama üstüne gitmeyin. Sonra yavaş yavaş yaklaşın ve parçalayın onu. Tecrübe ile sabittir

4S ne læ?

Alıntıları Göster
    Sen Dh Erkelerini Bilmiyor Musun Yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: Storyteller

quote:

4S ne læ?

Alıntıları Göster
    Platonik olarak 2 kişi aşık oldu.

• Evet bir çok kez kızları kendime aşık ettiğim oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarışın Genç

Evet bir çok kez kızları kendime aşık ettiğim oldu.
    Her gün biriyle etkili göz teması kurarım 50 mt öteden , bu süreç 50 mt boyunca devam eder ve en etkili kısmı 3. ve 2. metredir. Sonra düşmesin diye önüne bakar ve yanında geçip gitmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: operator11

Her gün biriyle etkili göz teması kurarım 50 mt öteden , bu süreç 50 mt boyunca devam eder ve en etkili kısmı 3. ve 2. metredir. Sonra düşmesin diye önüne bakar ve yanında geçip gitmiştir.

Alıntıları Göster
    Geçen sene vardı bi tane cafe'ye fln çağırıyodu ama hiç yüz vermedim olan bana oldu sap gibi yalnız kaldım

• Anaokulu zamanında

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.