Şimdi Ara

Hiç bir zaman kız arkadaşım olmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler acı gerçek bu. boyum yok vücudum yok yakışıklılık yok özgüven yok sakalım yok çevre yok şimdi benim nasıl sevgilim olacak ? İyiki oturduğumuz yerin yerlisiyizde ve Ailemin çevresi genişte görücü usülü ile evlenebilirim derslerde iyi iyi bi meslek sahibide olursam tadından yenmez. Kızlar gitsin hippi tipli şerefsizlerle takılsın anca

• erkek arkadaş lazımsa buradayım
  • Öşek var mı bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

erkek arkadaş lazımsa buradayım

Ben karı istiyem

• Kitap tutkunu birisinin böyle bir konu açması garip geldi

Vücut yap özgüvende gelir zaten, başka ne diyelim ki
  • Beni çıplak düşün

• "Güzel kızların yanında neden hep çirkin erkekler var?" konusunu da açan arkadaşlardan değilsindir umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merak ettim, hiç adam gibi gidip bir kızla tanışıp konuşup red yedin mi? Sevgilisi olmayanların çoğu hiçbir çabada bulunmamış oluyor ve sonra da "Kızlar gitsin hippi tipli şerefsizlerle takılsın anca" gibi laflar ediyor.

Kız ve erkek sayısı birbirine çok yakın, yani bir sürü sevgilisi olmayan erkek var ise bir o kadar da sevgilisi olmayan kız var, hiç düşündün mü bunu?
  • Siz ve sizin gibi adamlar kızları gözünüzde büyütmeye devam ettikçe sittin sene olmaz bu is.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayfon varsa tamamdir. Dert ettigin seye bak.

• kızların güçlü erkek seçmelerinin altında evrimsel geçmiş var belki birkaç kuşak sonra kalemi güçlü olan çekici gelir kim bilir?

• ArapŞeyhi kullanıcısına yanıt
    abi ben işsiz değil işli karı bile bulamadım.gittim mektebe seks işçileri bile vermedi halim nicedir bakireliğimde naystır.genelevdeki karılar bile vermiyor.
  • sakin ol şampiyon
  • quote:

Ara beni cnm

• Ss at

• quote:

ayol

• No ss no güven

• quote:

Orijinalden alıntı: ArapŞeyhi

Evet beyler acı gerçek bu. boyum yok vücudum yok yakışıklılık yok özgüven yok sakalım yok çevre yok şimdi benim nasıl sevgilim olacak ? İyiki oturduğumuz yerin yerlisiyizde ve Ailemin çevresi genişte görücü usülü ile evlenebilirim derslerde iyi iyi bi meslek sahibide olursam tadından yenmez. Kızlar gitsin hippi tipli şerefsizlerle takılsın anca

kendi kendine konuşacağına fitness a gitsen, bakım yapsan, sosyalleşsen daha mantıklı değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amannn boşver patlat bi 31 de keyfin yerine gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girişkenlik olmadan hiçbir şey olmuyor bu işler böyle aman aman bir tipe veya boya da bakmıyor. Girişken değilsen kaybedersin farklı sebep bulmaya çalışma çünkü kendinde biliyorsun girişken olmadığını.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.