|
Bildirim
|
Forumda senin gibilerini görmek çok güzel gerçekten.
Benimde hiç sevgilim olmadı. Olmak isteyen oldu ama ben istemedim. Elini bile tuttuğum kişi olmadı çok şükür. O videoların da çok meraklısı olmadım ve çok şükür uzaklaştım. Bende senin gibi düşünüyorum ama şöyle bir sözüm var benim. "Balıklar her yeri deniz zanneder." Yani olay çevrede bitiyor. Sen böyle dedikçe senin gibi olamayanlar kıskanacak. Yobaz deyip gidip hayatınızı yaşayın diyecekler ama gerçek mutluluk ve hayatı arayan sen olacaksın. Bunun ne kadar önemli bir şey olduğunu bilemedikleri için onlara üzüleceksin. Hep böyle devam etki Allah senin karşına kendin gibi birini çıkarsın. Ondan daha güzel bir şey olabilir mi? Yoksa iki kolunda dünyanın en güzel kızı olsa hep bir üçüncüsünü ararsın. Böyle bir şeyi istememek gibi güzel bir şey var mı? Flört sizi sevgiden mahrum etmeye başlar. Bir iki kere ayrılık sevgi duygularını öldürmeye başlar. Düşünceleri daha farklı olanlar zaten baştan kaybetmiş. Bende 19 yaşındayım. Allah bizi yolundan ayırmasın. |
En sonunda sorun bende galiba demiştim ki bu konuyu gördüm. Bu konuda yalnızım sanıyordum. Hoş kendi çevremde hala yalnızım. En kötüsü de yanlış olan, tuhaf olan sadece bizmişiz gibi bir anlayış var. Allah karşımıza her anlamda güzel insanlar çıkarır inşallah.
|
Abazaya bak gelmiş konu açmış uzun uzun yazmış acındırma edebiyatı yapma bana kız bulamamışsın bakirim diye geçiniyorsun bakirsen bakir kalacaksan senin bileceğin iş gelip foruma bunları anlatırsan benim gibi biri çıkar sana böyle laf çarpar.Elalem ikişerli kız götürüyo sen kendin gibi kız bulmak istiyorsan başı kapalı kızlara yöneleceksin ama sen şimdi onlarıda,beğenmezsin.Hayatınız karı kız olmuş az yaşam derdi hayat kavgası,verin.
Bende senle aynı durumda sayılırım nefsime hakim olmaya çalışıyorum ama,bunu bu kadar abaza liselinin olduğu foruma yazmak çok saçma.Ben bakirim dediğimde gülen dalga geçenlere fittiri çektim böyle insanlar var bu dünyada. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cakir1461 -- 14 Temmuz 2014; 18:20:41 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|