ben veya forumda bir sürü cocuk bahsederken veya konu açar hiç kız arkadaşım olmadı diye. ama ben hiçbir kız görmedim ki konu açsın hiç erkek arkadaşım olmadı neden böyle beyler |
neden bir kız, hiç erkek arkadaşım olmadı diye bahsetmez veya konu açmaz

-
-
Çünkü coğrafya kaderdir.
-
nasıl yani hocam
-
Yaşadığımız bölge böyle bir yer. Herkes aynı değil ama genele vurduğumuzda kadınlar genelde seçen taraftadır çünkü açlığın Afrika'sındayız. Bu yüzden genelde kadınlar seçenekleri beğenmeyip kendileri istemiyor olabilir ama erkeklerin reddedilip birini bulamama olasılığı daha fazla.
-
gazinoya veya genel bir yere gittiğimiz zaman seçen biz oluyoruz hocam buna ne diyeceksiniz?
-
M2 de 10 erkege 1 kadin dusuyor normal yani neyse sen napacan evlenmeyecen mi ? Dukkanin var reno araban var ne eksik ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel kızlar bakmıyor hoca bana
-
Sen bosver guzeli eli ayagi duzgun olsun maasi olsun yeter guzellik parayla olur ama altina duzgun bi araba cek git lacoste,calvin kleinden giyin bide sac ektir bakarlar yas kacti 35 mi
Yaşım 38 ve hiç kız arkadaşım olmadi
Ben 29 atilim yapman lazim her malin bi alicisi vardir indir tinder okcupid badoo falan duzgun fotolarini cek koy eczanenl onluguyle cekin falan cikar kismet doguda ufak yerlerde gerci pek kullanan yoktur buyuksehirlerde kismet daha fazla
Erkekler mucize yaratırlar da ondan
Dünyada erkek ve kadın sayısı ortalama eşit olmasına rağmen
Tavuk başına 50 ser horoz düşüyor bu hesapta yumurtlamadan yaşamak zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X