Şimdi Ara

Eve devasa arı girdi(yardim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskişehir merkezdeyim, bi baktım yerde devasa bir arı boyu minimum 8-9cmdi üst tarafı siyahımsıydı kıç tarafı tam bir arı kıçıydı, o kıvrımlar gözümü kapattığım anda aklıma geliyor yav siyah-sarı çizgiler az da olsa belliydi.

neyse zehirlidir falan diye korkudan altımıza *ıça * ıça bunu öldürdük, araştırıyoruz en büyük arı türü dev japon eşek arısı yazıyor, 5cm e kadar ulaşabiliyorlarmış. Bu eleman onların en az 1.5 katı büyüklükteydi ama %80 eminiz bi arı türü yani.

evin çevresinde bunlardan daha fazla olur mu acaba, hep denk geliyodum bal arılarını öldürmek için en az 10-15 kişilik gruplarda saldırıyolarmıs. Ya bu feromonunu falan salmışsa bizim evin içine ne yapacağız korkudan uyuyamıyoruz ş

edit: bulanik diye ss atmamistim ama alttaki arkadasa gelsin bu foto
    Eve devasa arı girdi(yardim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 10 Eylül 2018; 1:14:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kesin yaşanmıştır bu olay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim köyde senin bahsettiğin arılar oluyor ama zayıf arılardı senin gördüğün arıda zayıf mı? Siyah rengi var.galiba 6 7 cm vardı ama görünüşü zayıf olduğundan mıdır o kadar korkunç değildi.
  • ysjodyy Y kullanıcısına yanıt
    cmpunk01 kullanıcısına yanıt
    ss geldi fakat halının rengiyle aynı renk olduğu için ve foto bulanik oldugu icin boyutu tam anlaşılamıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 10 Eylül 2018; 1:16:23 >
  • Dikkat edin de sokmasın.
  • arkadas bende ptsd oldu resmen ya ,küçük bi sineğin vızıldamasını duysam yerimden fırlıyom nabzım 120-130 lara uçuyo

• Evi yakmak için neyi bekliyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bocegi elimine ettik comradeleri için de mental olarak hazırlanmaya başladık

• Eve devasa arı girdi(yardim)
  • Dostum merhaba,
    Muhtemelen arının amcaoğulları şu anda kokusunu takip ederek yerini tespit etmeye çalışıyorlar. Sana önerim bütün evi çamaşır suyuyla yıkayıp 33 kez temizlemen. Daha sonra arıyı bir deodorant yardımıyla ateşe veriyorsun. Tamamen kül olana kadar devam et. Külleri azot ortamında bir kavanozun içinde saklayabilirsin. Eğer bu dediklerimi uygularsan arının amcaoğulları sana musallat olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cazoria

Dostum merhaba,
    Muhtemelen arının amcaoğulları şu anda kokusunu takip ederek yerini tespit etmeye çalışıyorlar. Sana önerim bütün evi çamaşır suyuyla yıkayıp 33 kez temizlemen. Daha sonra arıyı bir deodorant yardımıyla ateşe veriyorsun. Tamamen kül olana kadar devam et. Külleri azot ortamında bir kavanozun içinde saklayabilirsin. Eğer bu dediklerimi uygularsan arının amcaoğulları sana musallat olmaz

Hocam iyi misiniz?

• Zambır denen arılar var onlardan olabilir onlar da dana gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SHADOW kullanıcısına yanıt
    Bu değil hocam bu arı eşeği

• quote:

Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

Bu değil hocam bu arı eşeği
    yok yok bunlardan çok var eskişehirde
    anıra anıra uçuyo namussuz, soksa ne olur artık sen düşün
  • SHADOW kullanıcısına yanıt
    Soksa biz anırmaya başlarız

• Camlara tel taktırmak için neyi bekliyorsunuz ki ? Sık kullandığınız camlara takıverin birdaha da böyle korku yaşamazsınız.Teli yırtıp girecek değil ya

• Evi ateşe verin, en kolay çözüm.

• bizim köydeki böcekleri arıları görsen uyumayı unuturdun herhalde yok öyle bir şey öldürmüşsünüz zaten atın dışarı yeter

• Cazoria kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl bi hayal gücü helal olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.