Şimdi Ara

Bir kibritle yakılan mangal kömürü büyük ilgi görüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
0
Favori
21.605
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Bir kibritle yakılan mangal kömürü büyük ilgi görüyor

Hafta sonu için piknik planı yapacak arkadaşlar bu güzel üründen faydalanmalı diye düşndüm :)
    4,99 tl fiyatı ile satılıyor.
    kaynak.

Kullanan var mı bilmem ama ben alacağım videosunda tanıtımını izleyebilirsiniz.

video linki:http://www.dailymotion.com/video/xdxve7_star-kor-bir-kibritle-yanan-mangal_tech

• Bu yıllardır var olan, nargilede kullanılan kömürlerden mi etrafı barutla mı ne kaplıydı? Yakıyorsun casur cusur heryanı yanıyor. Onun büyüğünü yapmışlar sanırım.
  • kullanan arkadaşların tecrübelerini bekliyoruz :D
    abi yıllardır mangal yakcaz diye göbeğimizi boşa çatlatmışız. Bu arada adam parayı burdan vurmuş helal olsun.
  • Fiyatı da makul
  • fiyatı normal geldi gidip kömür alıp uğraşmaktansa kullanan varsa yaza depolayalım normalde kömürün kilosu ne kadar ki?
  • başlığı okuyunca hemen mangal yapasım geldi
  • güzelmiş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

başlığı okuyunca hemen mangal yapasım geldi

+1 Nereden temin edebiliriz ?

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grant Imahara -- 4 Mayıs 2012; 18:02:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grant Imahara

quote:

+1 Nereden temin edebiliriz ?

edit:imla

http://www.happy.com.tr/STARKOR_1,5_KG_MESE_MANGAL_KOMURU

• quote:

Orijinalden alıntı: drturbulance

fiyatı normal geldi gidip kömür alıp uğraşmaktansa kullanan varsa yaza depolayalım normalde kömürün kilosu ne kadar ki?

3TL ve yarısı toz
  • quote:

o değilde geçen pazar tüm yeşillikler doluydu bu yazıdan sonra artık hiç boş yer bulamayız.

•  Bir kibritle yakılan mangal kömürü büyük ilgi görüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasjn

Bir kibritle yakılan mangal kömürü büyük ilgi görüyor

Hafta sonu için piknik planı yapacak arkadaşlar bu güzel üründen faydalanmalı diye düşndüm :)
    4,99 tl fiyatı ile satılıyor.
    kaynak.

Kullanan var mı bilmem ama ben alacağım videosunda tanıtımını izleyebilirsiniz.

video linki:http://www.dailymotion.com/video/xdxve7_star-kor-bir-kibritle-yanan-mangal_tech

Reklam filmi 80 lerden kalma sanırım.

• Yaban tv reklamları gibi :) herkes yemeksepeti gibi güzel reklam yapamıyor ne yazık ki.
  • mangal kömürünün toptan fiyatı 1,8 tl parakende 3,5 gibi satılıyor.
  • ama sizin bahsettiğiniz o yanması pek zahmetli olan değil mi? 2 lira için eziyet çekmeye değmez bence.
  • sıkma kömür denilen bir şey.

kolay yanar kolay tutuşur. Muhtemelen kömür tozlarını presleyip yapıyorlar. böyle şekilli falan oluyor.

Artılar: kolay tutuşur, birbirlerinini hemen yakar, bitene kadar sönmez

eksileri: çok küllüdür. kömür tamamen küle dönüşür, bazı bünyelerde baş ağırısı yapar

yıllardır nargile içiin kullanırım ucuz pratik bir yöntem. koyuyorum ocağa 2-3 dkde hazırlanıyor.

bu mangalda sanırım sıkma kömürü+ parafin vs. tutuşturucu var. 1.5 kg 5 tl iyi bir fiyat denebilir.

Sıkma kömürü 2.5 tlden alıyorum duruma göre 3.5-5 tlye kadar fiyatı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalcaner2 -- 4 Mayıs 2012; 18:41:23 >
  • Aramızdan kullanan yok mu hiç?
  • 1 kez kullandım. berbat
  • geçen haftasonu kullandık piknikte.. kullanması çok kolay ama köz fazla gitmiyor gibi geldi bana
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.