Şimdi Ara

Çakmak Gazı ateşi ile doğrudan sucuk pişirmek(Ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1300 derece pürmüz el çakmakları bulunuyor.Doğada bunun ile doğrudan sucuk pişirsem zararı var mıdır ?
    Odun ateşin de pişiriyoruz evet fakat gaz yandığın da çıkan alevin zehirleme yada zarar verme olasılığı var mı ?
    Neden pürmüz ile sucuk pişireceksin diye sorarsanız.Kampta doğada zevk amaçlı.
    Daha basit olarak , evde ocakta doğruda ateşte besin pişirir misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Portatif ocak alın hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emir Yargın'la Çakal Lezzetleryoutube
    Etil Alkol + Pamuk +Ateş = Sucuk Ekmek
    https://www.youtube.com/watch?v=2BDSrS0gpAM&app=desktop


    Daha kolay ve sorunsuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben küçükken milangazda denemiştim gazın tadını aldığım için yiyemedim:D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.