Şimdi Ara

Mikrodalga fırının içi bir anlık alev aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nutella ısıtmak istedim (daha önce de ısıtıyordum), kavanozu koydum ama meğer kavanozun altında etiket varmış ve daha 5. saniyesinde falan çıt çıt sesler eşliğinde mikrodalganın içinde alevimsi bir ışık gördüm, hemen durdurdum, meğer kavanozun altındaki etiket yanmış, gaz/duman karışımı bir koku geliyordu. Sonra test etmek için başka bir şey koydum bir problem olmadı. Birine sordum, etiketin yapıştırıcısı yüzünden alev almıştır diye bir cevap aldım. Her şeyi geçtim ama sonrası için bir tehlike yaratır mı? Teşekkürler.

• Bir şey olmaz.Bir daha ki sefere daha dikkatli ol.Evi yakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Bir şey olmaz.Bir daha ki sefere daha dikkatli ol.Evi yakma

Ben de ilk rahatlamıştım bir şey olmaz diye ama Google'da "mikrodalga" ve "alev" kelimelerini bir arada aratınca bir şikayet sitesinde bir kadının mikrodalgasının durduk yere alev aldığına ve tüm mutfağının hasar gördüğüne dair bir şikayet okudum, korktum yani bana da öyle olmaz değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

quote:

Ben de ilk rahatlamıştım bir şey olmaz diye ama Google'da "mikrodalga" ve "alev" kelimelerini bir arada aratınca bir şikayet sitesinde bir kadının mikrodalgasının durduk yere alev aldığına ve tüm mutfağının hasar gördüğüne dair bir şikayet okudum, korktum yani bana da öyle olmaz değil mi

Kadın cinlidir bir şey olmaz.Bak net konuşuyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

quote:

Kadın cinlidir bir şey olmaz.Bak net konuşuyorum.

Haha, peki sağol

• Ben de isitmak icin o donen tabaksiz calistirdim aynisi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mikrodalga'nın içerisine alüminyum ve demir içerikli cisimler konulursa parlama yapabilir.
    Çok büyük bir patlama olup mikrodalga'ya dıştan görülebilecek bir hasar vermediyse(ki çok nadir bir durumdur) sıkıntı olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mikrodalga fırın yiyecekleri içten dışa doğru ısıtır. ayrıca demir alüminyum bakır vb akım geçiren metal tabaklarda veya yanıcı kağıt gibi malzemeler koymayın. yumurta da koymayın. Patlar.
  • bebde metal cay tabaginda aynisini yasadim isleri temizledim annem anlamadi hala firinda calisiyor ama cd atma cok kotu oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kardeşim yemeği kaşığıyla beraber ısıtmaya çalışmıştı 2 dakikayı kurmuş mutfağa su içmeye bi gittim buji gibi kıvılcımlar çıkıyo böyle yetiştim kapattım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.