Şimdi Ara

Binamızda evi ahlaksız şekilde kullanmak ? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
198
Cevap
6
Favori
19.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Bina giriş katında bi gençten biri evi satın aldı.Alan kişi şuan eve gelip gitmiyor.Eve hergün farkli erkek ve kız gelip gidiyor 1,2 saat duruyorlar.Mahallede evin adıda çıktı.Soruyoruz biz kiracıyız diyorlar.Polis veya bina kararı olarak yapıcaz ? Bi care lütfen..

Fırsat ayağına gelmiş git ve faydalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

Konu ne oldu çok merak ediyorum

bende merak ettim şimdi bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarpBalaban

Fuhuş yapılsa bile yasal yaptırım yok fuhuş yapanlara. Ancak evin sahibi fuhuş yaptırıyorsa yani kadını pazarlıyorsa ceza verdirebilirsiniz ki öyle birşey de yapmıyor anladığım kadarıyla. Böyle bir durumda hiç ihbar etmeyin adam size karşı dava açabilir iftiradan. Çünkü fuhuş yaptırmakla suçlayıpta asılsız çıkarsa böyle bir hakkı doğar. İşin özü ortada yasal olmayan durum yok. (ADLİ AÇIDAN) Ayrıca herkesin özel hayatı kendine

Yalnız önemli bir detayı atlıyorsunuz... Ev sahibi eleman bu konuda hizmet veren bir işletme durumunda değil muhtemelen... Dolayısıyla günlük kira sözleşmesi falan da yapmadan veriyodur evi...

Yani ne fatura, ne vergi levhası ne de vergi var ortada... Direk sıcak para cepte... Hergün 100 TL üzerinden kiraya verse ayda 3000TL

Gerçi diyeceksin kim günlük kira sözleşmesi yapıyor ve fatura kesiyor? Orası ayrı ama sonuçta ortada kanuni olmayan bir iş faturasız kazanç ve rızası olmayan komşular var... Bu ikisine dayanılarak mutlaka bir yaptırım yolu vardır diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KötüKediŞero -- 28 Nisan 2013; 20:15:26 >
  • Evet adam bir ceza ödesin nasıl yapacağını öğrensin sonra eliniz kolunuz bağlı kalsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim karsı binada bi kadın vardı o işi evde yapmazdı ama o kadının o...u oldugu söylentisi vardı. En son sokakta imza topladılar ve kadın cocukları ve kocasıyla apar topar tasınmıştı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanunen bu şuç değil ki
    ahlaki olarak zina yanlış olsada kanunen yasaldır
  • oraya gıden kızlar akraban degılse sorun yok
    bu kadar takam kafana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coconut55 -- 29 Nisan 2013; 1:50:12 >
  • p.rno izlemekde fuhuşa giriyor mu?
  • size ne arkadaş.
    seviştikleri de belli değil, belki film seyrediyorlar nereden biliyorsun ?
    ayrıca da adam evini kiraya vermiş, sizi rahatsız eden nokta neresi anlamadım iki kişi içeri giriyorlar ve sonra neler olduğunu bile bilmiyorsun ama rahatsız oluyorsun, biraz da senin hayal gücüne bağlı tabi.

keşke bana denk gelseniz de böyle bir şikayet dilekçesiyle sizi iftiradan mahkemeye versem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 29 Nisan 2013; 1:56:36 >
  • yaziklar olsun sirf boyle seyler yuzunden kactim gittim guzelim ulkemden, gecenlerde istanbula romen manitami getirdim sirf boyle orumcek kafali vurun kahpeye zihniyetinde yasam formlariyla agiz dalasina girmemek icin otel tuttum, kizi bide uyardim istanbulda sokakta opusme vs yapmayalim diye. 1 hafta sonra bukrese geldim dunya varmis, evet turkiyenin ekonomisi ve bi cok yonu romanyaya 5 basar ama en azindan burda kimse kimseye karismaz etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

bu hala elizabet ya kıskanıyodur

• Konuyu açan arkadaşa bazıları atıp tutmuş avukat tut şunu yap dilekçe ver,imza topla vs. sesten attırdık biz falan diye.
    Öyle kolay değil işte,sözde herkes herkese dava açabiliyor bu ülkede,yani sen burada ki 3-5 'her şey çok güzel' mantığındaki insanların gazına gelip kalkışma bu işe,he kalkış ama buradakilerin gazıya değil.

Millet tutturmuş bir kardeşim,Anam,Bacım
    Ulan bu adamlar ananıza,bacınıza veya kardeşinize zarar/taciz yapıyorsa zaten 'hukuken haklarım' diye dolanan adama pantalonumu indirir arkamı döner gülerim.
    Adam evini kiralıyor bu kadar basit, nasıl sen sözleşme yapıp kiralıyorsun aynı hesap, ticarethane gibi kullanıyor diyenlerede takılma. Adam 3-5 tane Gider pusulası düzenler, öder vergisini dut yemiş bülbül gibi kalırsın ortada.
    Eğer o eve gelenler
    Birbirini tanımayan,herhangi bir kolay para kazanılan meslek mensubu ise ve satış işlemi oluyorsa
    Gelenler aşırı ses yapıp,ahlaki değerleri zorlamıyorsa
    İçeride kokain esrar gibi yasal olmayan maddeler kullanılmıyorsa
    feriştahı gelse bir mok olmaz,
    Gelen kişiler sevgili insanlarsa,evde sevişiyorlarsa,takılıyorlarsa kimse hiç birşey diyemez. en basitinden ben sana savunmamı hazırlarım.
    'Burası benım arkadasımın evi,burada değil bende arkadaşımla takılıyorum,arkadaşımın adı da bu ulaşın sorun,adamda aynı ifadeyi verir eee ne olacak? her gün gelen arkadşları belki?kaldı ki sen her gün farklı kişilerin geldiğini nasıl ispatlayacaksın?

En kötü ihtimal adam kiraladığını kabul etse mahkemede cezamı söyleyin ödeyeyim der, bundan sonra da göstermelik 3-5 vergi öder gene birşey yapamazsın,oraya gelen adamlar çevreye zarar veriyorsa yada rahatsızlık ev sahibine ulaşın söyleyin uyarır olur biter. ama o şekilde attırıcam,kovdurucam ettiricem ayaklarını herkes geçecek,o evin parasını sen mi verdin dürzü attırıyorsun?yavaş attır,Hatta git sen tuvalete falan attır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Bina giriş katında bi gençten biri evi satın aldı.Alan kişi şuan eve gelip gitmiyor.Eve hergün farkli erkek ve kız gelip gidiyor 1,2 saat duruyorlar.Mahallede evin adıda çıktı.Soruyoruz biz kiracıyız diyorlar.Polis veya bina kararı olarak yapıcaz ? Bi care lütfen..

kiralıyorlardır... ( evet fuhuş için... ) kapıda mühür ve uyarı yazısı görmek hoşuna giderse ihbar et... bence ihbar etmek en iyi çözüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

sanane naparlarsa yaparlar sanki senin evin. haddinizi aşmayın herkes kendinden sorumludur. gelen giden muhtemelen sevgili olan çiftlerdir ve evin sahibi gayet bu çiftlere evini kiralayabilir, seni ilgilendiren hiçbir şey yok. Ahlaksız demiş bir de o kadarlık düşünce yapısıyla.

Dostum sen nasıl ailede yetiştin merak ediyorum. Apartmanda genel ev var neredeyse sen diyosun sanane eminim ki senin apartmanında olsa gitmedik yer bırakmazsın yasal anlamda.

Birde şöyle yüzsüzce konuyu açan vatandaşı aşağılıyosun.

Yalnış anlama kusurumuda bakma yani.

Senle mi yapıyorlar? Sana mı teklif ediyorlar? Etmiyorlarsa daha ne? Milletin dışarıda ne yaptığını bıraktınız, odalarına kadar araştırıyorsunuz artık, bu kadar röntgenci bir toplum olmuşuz. Toplumumuzdaki muhafazakar erkek modeli, o hep dalga geçtiğimiz "dedikoducu mahalle karısı" profilinin erkek versiyonundan başka bir şey değil, fark sadece cinsiyet yani.

Senle polemiğe giremem. Benim yetişme tarzımı ve görüşlerime ters bir durum he bi otel falan isterse 10lu yapsınlar banane tabiki ama benim oturduğum apartmanda yaptırmam afedersin ama adamı çıktığı yere sokarım.Benim eşim kız çocuğum v.s olucak da oralara hiç girmeyelim.

Son olarak bana ters bir durum.

Dahada konuşmak istemiyorum bu konuda rahatsız edici ahlaki sınırları zorlayan bir konu.

Sanki gelip gözünün önünde yapıyorlar. Artık bu raddelere gelen röntgenci zihniyet bence ahlak sınırlarını zorluyor. Gerçekten muhafazakar insanların zihniyetlerinin çok daha kirli olduğunu düşünüyorum, yoksa insanların özel hayatlarına, hatta dört duvar arasında neler yaptıklarına bu kadar karışmazlardı.

Düşünsene ben evimin kapısından çıkıcam ordan ne b.k yediklerini her zaman bildiğim ve tanımadığım hergün değişen kişiler çıkıçak.

Ya sen çok rahat(bol,geniş)artık ne denir diğer anlamlarını bilemem yada ben bildiğin evde sabahtan akşama ilahi dinleyen bir tipim.

Tmm dostum herkez kendine göre haklıdır.Sonuçta kaç yaşında insanlarız.

Bana veya sevdiklerime zararları dokunmadığı sürece umrumda değiller açıkçası. Neden umursayayım ki? O evdekilerden banane, isterlerse 10lü seks partisi yapsınlar. Bunu gevşeklikle bağdaştırmak saçma. Herkesi, her şeyi umursadığın taktirde bu hayatta üzülürsün. Hadi bunu geçtim bunu umursasam bile zararları dokunmadığı sürece müdahale etmeye hakkım yok, edersem zorbalık etmiş olurum ki bu da hukuk devletlerince suç olarak kabul edilir.

Çok gürültü geliyorsa ona kıl olabilirim bak, ancak hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Ki gelen gidenin sevgili olduğunu düşünürsek fazla gürültü gelmez çekinirler, önceki mesajımda dediğim gibi orası genelev değil. Genelev olsa kavga gürültü çok olur her türlü pislik insan tipi girer oraya bu da aile açısından güvenlik sıkıntısı oluşturur. Zaten o evde onlar olmasa evli çiftler olacak, onlarda çatur çutur sevişecek yani. Ses gelecekse onlardan da gelir. Her evde öyle veya böyle seks oluyor. Hadi iyi geceler.

bu mesaj sana ömür billah yeter, mesajımı silsemmi acaba gereken mesajların tümü güçlü bir şekilde verilmiş. yazdığın yazıya düşündüğün beynine aldığın nefese sağlık. ama konuyu açan artık her neyse bilmemneye harcadığın zamana da yazık.

Bu çirkinliğe ortak olmayın sayın hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinir oluyorum bu kafadaki insanlara.
    eğer adam kadın pazarlamıyorsa günlük kiraya veriyorsa kimene.
    milletin uçkurunu kollamaktan yanındaki ne yapıyor bunun farkında değiller...
  • Sizene abi, evin parasını veriyorsa kızın parasını da veriyorsa problem yok
  • evı kıraya verse bıle %99 verdıgı kiradan kazandıgı paradan vergı vermıyor, her şartta devletle başı derde gırer elemanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Sizene abi, evin parasını veriyorsa kızın parasını da veriyorsa problem yok

olur mu ya, gidip kapıyı çalmak lazım öyle durumlarda. "konşu hakkı var, göz hakkı var, bunları ödemek adettendir" demek lazım.
  • Eğer usulüne uygun olarak kiralanıyor ise bir problem olmaz. Ancak apartman sakinleri olarak toplanıp, ne yapılması gerektiğine dair bir avukata danışmalısınız. Eğer usule uygun kiralanmıyor ise, yani günlük kira kontratı, vergisi vs o zaman şikayet edilebilir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.