Araç Önerisi 2M
Merhaba Arkadaşlar, Bu ara araç değiştirme niyetine girdim belki hemen olmasa da Aralık veya Ocak ayı ortası gibi araç değiştirmeyi düşünüyorum.
Sıfır olsun istiyorum açıkçası, hali hazırdaki aracımı da sanayi ile usta ile uğraşmamak için sıfır almıştım ve memnunum açıkçası. (Egea Cross 1.4 Urban) - (Aşırı yakıt tüketimi, manuel vites ve arabayı yürütmek için sürekli tetikte olma, devirde tutma hali artık yormaya başladı.)
Aklımdaki seçenekler şunlar
* Megane Sedan 1.3 Tce (İcon paket için şartlar zorlanabilir.)
* Astra GS donanım (1.850 civarına geçen hafta verebildiklerini ama araç olmadığını söylediler bayiden.)
* Egea Cross 1.6 Multijet DCT
Aslında yukarıdaki seçeneklerden en çok Astra gönlüme yatıyor, Egea'dan önceki aracım da J kasa Astra HB'di.
Opel'in diğer markalara göre az prim yapması, 1.2 motorlardaki triger problemleri biraz aklımı karıştırdı açıkçası ama yakışıklılık olarak da çok aklımda kaldı, nispeten hanıma da daha çok yakışacak bir araç gibi geliyor gözüme.
Megane Sedan'ın kasa olarak eski kalması geri plana atıyor ama 1.3 Tce performansı ve megane'nin iç ve bagaj hacminin büyüklüğü öne çıkartıyor. (1 sene kadar şirket aracı olarak 2023 1.3Tce touch paket kullandım.)
Egea Cross'un da dizel versiyon olması aslında itici geliyor, birde hali hazırdaki aracımızla aynı. Araç değiştirdiğimizin farkına varamayacağız hissi de geri de bırakıyor.
2M bandında benim aklıma gelmeyen, tavsiye edebileceğiniz araçlar neler olabilir.
C sınıfı olmasına özen gösteriyorum ancak B Suv'larda aklımı karıştırıyor. Bagaj ve nispeten geniş iç hacim tercih sebebi. Turbosuz herhangi motor istemiyorum. Elektrikli araçla ve çin markalarıyla ilgilenmiyorum.

| 

| . | 
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 458
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 460)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 47 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt

Özel Mesaj

Görüntülenme 
 8 Yanıt

0