Şimdi Ara

Binamızda evi ahlaksız şekilde kullanmak ? (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
198
Cevap
6
Favori
19.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

quote:

Orijinalden alıntı: ANIM OĞLU ESTEBAN

Çocugun önünde mi yapıyorlar ? 10-12 yaşına kadar bi çocuk , bir çifti görünce seksi aklına bile getirmez zaten. E bırakın da ergenliğe girmiş çocuk da anlarsa anlasın. Neyi kötü örnek anlamıyorum ki ? Seks kötü birşey değil bu bir , yapılan şey fuhuş değil bu iki.

İnsanlar birbirlerini seviyorsa sevişir de gayet. Parayla olmadıgı sürece ağzını da açamazsın. Sizin yaptıgınız tamamen kıskançlık. Kendiniz bütün gün PC başında , hayatınızda eliniz bir kızın kalçasına bile değmemiş. Milletin yanında 18'lik 20'lik çıtır manitalarını görünce fesatlığınızdan çatlıyorsunuz adeta.

Ben her haftasonu Cumartesi günleri ev kiralarım sevgilimle hatta o şehirde ev kiralayanlar artık beni tanır aradığımda falan. Ama ne bir kimseyi rahatsız ettik ne sarhoş olduk ne yüksek sesle müzik dinledik şimdiye kadar. Bunların hiçbirini yapmadık. Kimse de yalan atmasın bana sevişme sesleri geliyor , yüksek ses müzik geliyor diye. O psikolojiyi bilirim ben , eve girdiğinizde istemdışı olarak fısıltıyla konuşmaya başlarsınız sevgilinizle zaten. Sevişirken de yatak bile ses çıkarmasın diye dikkat edersiniz. Günlük evde kalanlar bilir bunu.

Kısacası bi insanın sevgilisini alıp ev kiralayıp gelip bir gün oturup , yemek yiyip , sevişmesi ve ertesi gün tekrar çıkıp gitmesi sizi hiçbir şekilde rahatsız etmez , palavra sıkmayın. 18 yaşını geçen her kişi de istediğiyle anal oral istediği türden seks yapar , "ahlaksız" falan diyemezsiniz. Burda kim bilebilir ki annesi ile babası daha evlenmeden nişanlıyken beraber olmadığını ? Ahlaksızmış.

Zaten bir tek bizim millet doğrusunu biliyor , diğer insanlar ahlaksız geniş oluyor. Otobüste , belediye arabasında bile insan sevgilisine sarılmaya bile korkuyorsa bir sorun vardır demektir. Düşünün o kadar masum bir eylem sarılmak , ama "Acaba çıkıp amcanın teyzenin biri laf söyler mi" korkusuyla insan otobüslerde falan sevgilisiyle arkadaşmış gibi gidiyor.

Eminim sizin gibi örümcek kafalı arkadaşlar bir sevgili yapsa yatmak için yer arar , gidip ormanda bile yaparsınız siz bu azgınlıkla ama milletin evi yoksa sevişmeyecek di mi ? Bırakın ya çıkıp gidin şu ülkeden terkedin lütfen.

"Evde ne yaptıkları belliymişmiş." bütün gün o gördüüğün çifti çıplak ve seks yaparken hayal ediyorsun da ondan sana ne yaptıkları belliymiş gibi geliyor. Siz genelde yolda bi çift görünce "Bu lavuk buna ne çakıyodur haa" diyen mahalle arasında boş boş gezen arkadaşlarsınız.

İşte bu arkadaşım hay ağzına sağlık bende bir çok şehirde günlük ev kiraladım o özeni ruh halini bilirim.

sizin ne kadar saf olduğunuzu gösteren bir durum İstanbul'da saatlik kiralanan dairelerde fuhuş yapıldığı resmen kanıtlandı... nesine inanmıyorsunuz?

İyi de ben orayı niye kiralıyorum sanıyorsun zeki arkadaşım ? Gürültü patırdı yok ise kime ne kimi ilgilendirir bu durum ?

fuhuşa yataklık diye suç var... ceza yemek hoşuna giderse devam et... yasalar bu...

Hiç bir şey olmaz akrabasıyım misafirim evde patırtı gürültü yok evin içi kimseyi ilgilendirmez neyi şikayet edeceksin gidip adam para ile karı satmıyor bana ne fuhuşu ? Evde kadın erkek yan yana günah var koşun zina yapacaklar başımıza taş yağacak diye mi bırakın milletin ne yaptığını artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazamsar -- 2 Mayıs 2013; 21:52:53 >
  • Yav he he siz çok ahlaklısınızda millete dil uzatmaya başladınız.sizene ya onu anlamadım
  • la ne insanlar var..
    merak ediyorum kendi sevgilileriyle sevişmek için parklara ormanlaramı gidiyorlar.
    çok komiksiniz.
  • önce fuhuşun anlamını öğrenin.
    güncellemeci mehmet amcaya şikayet et kira vergisini kaçırıyor diye, en sağlam dayanağın bu görünüyor şimdilik.
  • modernler toplanmış abazanlar akarşı abazanları savunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

Konu ne oldu çok merak ediyorum

kardeşim ne olayı hortlatiyorsunuz allah bilir adam 50 tane ev değiştirmiştir .... Konu Kilit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

bu hala elizabet ya kıskanıyodur

+ 1

• İyi işte uzağa gitmene gerek kalmadı daha ne istiyorsun fırsattan istifade et

• Olay nasıl sonuçlandı onu merak ettim , hortlatma ile alakası yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Bina giriş katında bi gençten biri evi satın aldı.Alan kişi şuan eve gelip gitmiyor.Eve hergün farkli erkek ve kız gelip gidiyor 1,2 saat duruyorlar.Mahallede evin adıda çıktı.Soruyoruz biz kiracıyız diyorlar.Polis veya bina kararı olarak yapıcaz ? Bi care lütfen..

kardeş meseleyi ne yaptın

• quote:

Orijinalden alıntı: DHzgn

Sanane isteyen istediği kişiyi öpebilir. Evlenmesi mi lazım? Gıcık oluyorum böyle insanlara.

hocam aşağıdan ah uh oh hadi hadi diye sesler gelicek sende rahat rahat oturup yaşıyacan yani küçük veletlerin tanık olup olmayışını söylemiyorum bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Dorsett Case

quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

quote:

Orijinalden alıntı: Black Sabbath

Büyük bir ihtimal adam evi günlük kiralamaya vermiştir.Her gün farklı kız ve erkek geliyor demişsin onlarda kira parasını ödeyip kullanırlardır.

Nerede oturduğunu bilmiyorum ama sahibinden.com a bak %90 evin orada ilanı vardır

Buldum sahibinde var ilan.Şimdi ne yapabilirim adamın evi kendinin ama.Polis adımı felan istermi ?

Günlük ev kiralama işi yasalsa hiçbir şey yapamazsın.Şikayet ettiğinle kalırsın sadece.Peki yasal olup olmadığını nereden öğrenirim diyorsan bir avukatla görüş.Ben görüşemem diyorsan hukuki.net e gir oraya soru sor.Kesinlikle sorunu cevaplarlar

yasal olmaz, turistik tesis işletmeciliği yada onun muadili bir şey olması lazım.
    bu şekilde bir ruhsata sahip olmak içinse kendinize ait mülkünüzün olması lazım, yani bu iş bir apartman dairesinde yapılamaz. apartman dairesindeki tüm daireler o şahıs tarafından kiralanmış olsaydı olabilirdi ama değil.

ilanı kaydet, ekran görüntülerini al, ilanı ve olayı polise ihbar et. bi kaç gün takip yapıp elemanı paket yaparlar. yapılan şey yasal değil, 2-3 farklı konudan yasal durum oluşuyor, başlı başına vergi kaçakçılığı, ruhsatsız işletmecilik vb..
  • Yorumlar harika yaw

• Bırakma düş peşlerine engel ol onlara sonra deprem olur sen onlara karışmadığın için sende ölürsün zina olan yerde deprem de oluyormuş hem öyle diyorlar ya

The bomb has been planted
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

bu hala elizabet ya kıskanıyodur

• Hiç bir mok yapamazsın kardeşim. Fuhuş ile alakası yok bu durumun. Adama iftira ettiğin için seni dava masrafları ile beraber 15-20 milyar zarara sokar. Hiç girişme derim bu işe.
  • hizmet ayağına kadar gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

sanane naparlarsa yaparlar sanki senin evin. haddinizi aşmayın herkes kendinden sorumludur. gelen giden muhtemelen sevgili olan çiftlerdir ve evin sahibi gayet bu çiftlere evini kiralayabilir, seni ilgilendiren hiçbir şey yok. Ahlaksız demiş bir de o kadarlık düşünce yapısıyla.

Dostum sen nasıl ailede yetiştin merak ediyorum. Apartmanda genel ev var neredeyse sen diyosun sanane eminim ki senin apartmanında olsa gitmedik yer bırakmazsın yasal anlamda.

Birde şöyle yüzsüzce konuyu açan vatandaşı aşağılıyosun.

Yalnış anlama kusurumuda bakma yani.

Senle mi yapıyorlar? Sana mı teklif ediyorlar? Etmiyorlarsa daha ne? Milletin dışarıda ne yaptığını bıraktınız, odalarına kadar araştırıyorsunuz artık, bu kadar röntgenci bir toplum olmuşuz. Toplumumuzdaki muhafazakar erkek modeli, o hep dalga geçtiğimiz "dedikoducu mahalle karısı" profilinin erkek versiyonundan başka bir şey değil, fark sadece cinsiyet yani.

Senle polemiğe giremem. Benim yetişme tarzımı ve görüşlerime ters bir durum he bi otel falan isterse 10lu yapsınlar banane tabiki ama benim oturduğum apartmanda yaptırmam afedersin ama adamı çıktığı yere sokarım.Benim eşim kız çocuğum v.s olucak da oralara hiç girmeyelim.

Son olarak bana ters bir durum.

Dahada konuşmak istemiyorum bu konuda rahatsız edici ahlaki sınırları zorlayan bir konu.

Sanki gelip gözünün önünde yapıyorlar. Artık bu raddelere gelen röntgenci zihniyet bence ahlak sınırlarını zorluyor. Gerçekten muhafazakar insanların zihniyetlerinin çok daha kirli olduğunu düşünüyorum, yoksa insanların özel hayatlarına, hatta dört duvar arasında neler yaptıklarına bu kadar karışmazlardı.

Gerçekten muhafezekar insanların zihinleri hem de nasıl kirli.

Offf Offf ne sen son ne ben söyleyeyim 40 yıl düşünsem aklıma gelmez, ben de kendimi bir şey sanardım.

Hiç düşünmeyeceğim, hiç Tahrik olmayağım şeylere nasıl tepki gösteriyorlar. Daha sonra neymiş Cinsel Açlık varmış

Neyse ben karışmıyorum artık kendi kafamın içinde yaşama kararı aldım uzun zaman önce

he bir de,

Insanların hesaplarını hackleyip daha sonra brazzers ve envai çeşit 18+ site üyeliklerinin silen bir arkadaşım vardı. Bunun sevap olduğundan bahsederdi. ben ise Hırsızlık yaptığını, adamların o hesaplara para verdiklerini, insanların paralarını onlardan izinsiz olarak aldığını ve paralarını gasp ettiğini; onun insanlara karışamayacağını dinde zorlama olmadığını vs. söylerdim, çevremizdeki 3-4 kişi de onunla beraber
    bana karşı çıkardı Yıllar geçti üzerinden acaba bu arkadaşım anlamış mıdır Kendi yaptığının Haram olduğunu çok merak ediyorum

Onlar çok Müslümandı ben ise Dinsizdim. Hatta Yakın çevrem olmayan bir kesim O yıllarda beni Ateist ilan etmişti, 1 sene sonra bir konuşmada haberim oldu:
    "SEN SUS SEN ATEIST DEGIL MISIN ZATEN?" diye bir çıkışma ile karşılaştım, keza din hocasının en sevdiği öğrencisi olduğunu öğrenmem 3-4 ay sonra oldu

Velhasıl kelam,
    Eğer Gürültü Yoksa, Seni ilgilendirmez arkadaşım. Eğer Public bir ortamda edepsizlik yoksa onlar muhtemelen Çiftlerdir.
    Ha eğer apartmanda Abuk sabuk davranışlar, Evden gelen inlemeler vs. oluyorsa burada haklısın gidebildiğin yere gitmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymania56 -- 23 Mayıs 2013; 4:29:15 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.