Şimdi Ara

Binamızda evi ahlaksız şekilde kullanmak ? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
198
Cevap
6
Favori
19.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre_mod

bu hala elizabet ya kıskanıyodur

• Çok fazla gürültü yapmıyorlar ise sana ne ? Bir çok ev günlük kiralanıyor bende çok kiraladım sorarlarsa akrabasıyım misafiriyim dersin diyenlerde oldu. Bırak evin içinde ne oluyor ise olsun sana ne sen kendi evinin düzenine içine bak milletin derdine düşmeyin.
  • ses gürültü yoksa sanane kardeşim kokularımı geliyorda rahatsız oluyorsunuz?Sen ahlak zabıtasımısın milletin kapılarını gözetliyorsun?Özel yaşam diye birşey kalmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PLAYEREG -- 29 Nisan 2013; 21:49:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Bakın benim mezhebi geniş kardeşlerim. Sizin örümcek kafası dediğiniz olay şudur. Bir elemanın bekar evi vardır bu eve sevgilisi ile girip çıkıyordur. Muhakak ki içerde sevgilisiyle sevişirde koklaşırda naparsa yapar. Kimse buna karışamaz. Ama bir ev tutulmuş ki kuvvetle muhtemel orası randevu evi. Bir eve değişik zamanlarda değişik kişiler girip çıkmaz. Kendinizi kandırmayın. Bu sizin örümcek kafalılık yapmayın dediğinz şey fuhuştur ve en özgürlükçü ülkelerde bile yasal değildir.

Şimdi ergen hormonları kafasıyla o sevişsin banane bu yiyişsin banane demek kolay. İlerde sizin ailenizin gözleri önünde bu tarz işler döndüğünde gelin konuşalım. İşte o zaman hepiniz en şeriatçıdan şeriatçı kesilirsiniz. Bırakın şeriatçılığı direk engizisyona bağlar yakmak istersiniz.

Haaa varsa daha hala bu işleri böyle olduğunu bile bile savunan onlarda işverenleridir yani ne diyelim.

Fuhuş olabilmesi için kadın pazarlığı olması gereklidir, yani eğer şimdi ev sahibi kadınları ayarlayıp para karşılığında evlerine gelen erkeklere kiralıyorsa tamam, haklısınız bu fuhuş. Ama ev sahibi internetten günlük kiraya veriyorsa ve isteyen bir çift -bakınız çift- kira ücreti karşılığında gününü o evde geçiriyorsa bunun adı fuhuş değildir. Zaten içeride ne yapıldığı da kimseyi ilgilendirmez.

Ha dediğim gibi eğer ev sahibi kadın pazarlıyorsa haklısınız, aksi takdirde değilsiniz ve fuhuş kelimesini çok yanlış anlamışsınız.

• 4-5 dairelik küçük apartman ise ailelerin bundan rahatsız olması normal. yoksa 20 dairelik apartmanda göze batmayabilir.

bir avukatla görüşüp yasal olarak yapabileceklerinizi öğrenebilirsiniz.
  • Burada bazı arkadaşların ar damarı çatlamış.

Biz demiyoruz ki millet evinde kardeş kardeş yatsın, fakat bu olayın benzeri başıma geldi ne denli berbat bir şey olduğunu bilirim.

Gece arabayla gelen taksici mi dersin, anıra anıra gülen gençler mi dersin, sarhoşu mu dersin ne ararsan var.

Bu sen karışamazsın falan diyenler de tam sopalık.
  • adam seni öğrenirse başın belaya girer bırak başkası yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Burada bazı arkadaşların ar damarı çatlamış.

Biz demiyoruz ki millet evinde kardeş kardeş yatsın, fakat bu olayın benzeri başıma geldi ne denli berbat bir şey olduğunu bilirim.

Gece arabayla gelen taksici mi dersin, anıra anıra gülen gençler mi dersin, sarhoşu mu dersin ne ararsan var.

Bu sen karışamazsın falan diyenler de tam sopalık.

taksici neyle gelcekti helikopterle mı?
  • kapıyı çal içeri gir ve deki ''vuruş var mu vuruş bizde bitmişte sizde var mı?'' yada ''bir vuruş kaç kuruş'' tarzı bir şey söyle
  • Millet çıkmış hala fuhuş genelev falan diyor gidin anlamlarını öğrenin de ondan sonra gelin yazın atarlı mesajlarinizi. Özgürlüğün tanimina geri dönelim en basitinden ilkokulda ogrettikleri tanima bakalim mesela. Başkasının haklarini ihlal etmeden istediğini yapabilme serbestliği. Adam demiş ki biri ev almış her gün farklı biri girip çıkıyor. Olay bundan ibaret kimse kimseyi taciz etmiyor rahatsız etmiyor gürültü yapmıyor kimseye bir zararlari yok. Yukaridaki tanima bak adam senin haklarini ihlal etmeden birseyler yapıyor bu konuda özgür eger sen buna keyfi karsi cikarsan o zaman onun özgürlüğüne saldirida bulunmus olursun. Iceride ne yaptiklari seni ilgilendirmez isterlerse sevisirler isterlerse seytana tapar ayin yaparlar ister mevlut okuturlar ister orgy verirler sen de agzini acip laf edemezsin. Ha diyorsan beni cocugumu korkuttular ablama sarktilar rahatsiz ettiler o zaman tamam ne desen haklisin. Özetle dedikodu baskasinin isine karışmak boş insanlarin işidir eglence ariyorsan baska birsey bul insanlarik hayatlarini rahat birak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet apartman dairesini kerhaneye ceviriyor millet gelmiş istediğini yapar diyor. Bizim apartmana gelse ağzınbı kırar gönderirim. Ama biraz farklı bize kiracı olarak gelecek çünki
  • quote:

Orijinalden alıntı: misterno1

diyelimki eve hergun farkli kisiler girip cikiyor

Bunun komsulara zarari ne?

Ben onu anlamadim

doktor yada avukat ofislerine gunde 100 kisi girip cikiyor ve bunlar apartmandaki ofis evler.

Ee kimse sikayet etmiyor

örneğe bak allah aşkına gülmekten öldürdün beni.ev alma komşu al derler acayip oldu lan
  • ben de şahsen apartmanımda böyle günlük kullanılan bir daire olmasından rahatsız olurdum. sonuçta ne amaçla kullanıldığı belli.

günlük iş görmek isteyen otele gitsin kardeşim.
  • rahatsız olduğunuz durum ne onları anlatın hele?Rahatsız olanların hepsinin nerdeyse yolu düşmüştür o fuhuş yuvalarına gelmiş burda ahkam kesiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

sanane naparlarsa yaparlar sanki senin evin. haddinizi aşmayın herkes kendinden sorumludur. gelen giden muhtemelen sevgili olan çiftlerdir ve evin sahibi gayet bu çiftlere evini kiralayabilir, seni ilgilendiren hiçbir şey yok. Ahlaksız demiş bir de o kadarlık düşünce yapısıyla.

Ne demek sanane lan ?

Öyle birşey varsa BİZEDE SÖYLEYECEK TEK BAŞINA YAPMAYACAK ADAM DEĞİLMİYİZ BİZ BİZİ ÇAĞIRMIYOR !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 30 Nisan 2013; 11:53:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

sanane naparlarsa yaparlar sanki senin evin. haddinizi aşmayın herkes kendinden sorumludur. gelen giden muhtemelen sevgili olan çiftlerdir ve evin sahibi gayet bu çiftlere evini kiralayabilir, seni ilgilendiren hiçbir şey yok. Ahlaksız demiş bir de o kadarlık düşünce yapısıyla.

Ne demek sanane lan ?

Öyle birşey varsa BİZEDE SÖYLEYECEK TEK BAŞINA YAPMAYACAK ADAM DEĞİLMİYİZ BİZ BİZİ ÇAĞIRMIYOR !!!

Elini yavasca kaldir evlatsen cagir o zaman doatum niye cagirmiyor diyor yaabazalikta son

• Adam troll konuyu acmis gitmis bir daha ugramamis, millet de hala tartisiyor.
    Edit: adam demisim, duzeltiyorum: cocuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcCopat -- 30 Nisan 2013; 12:03:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Key

quote:

Orijinalden alıntı: aftermath666

quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Sokakta mini etekli kız görünce gözleri yerinden oynar, kendileri yapamıyor da başkası yapıyor diye bu tarz konularda namus bekçisi kesilirler.

+100000000000000

Adam ne yaparsa yapar.Evinizde oturup onun bunun evine kaç kişi girmiş diye takip edeceğinize başka birşeylerle uğraşın.İşiniz yok mu kardeşim yahu.

Karşı komşum iki tane yaşlı kız kardeş var.O gün beni kapıda durdurup alttaki dul kadının sevgilisiyle eve geldiğini söylüyorlar.Boşverin işinize bakın dedim.Başka şeylerde söylerdim ama yaşlılar işte.

belki adamın sizlerin aksine gözü dişarda degildir ne biliyorsunuz.._

ayrıca adamın kız kardeşi vs olabilir...ve evinin oldugu yerde bu tip seyler istemiyor olabilir...

sizde o fuhuş yapanların avukatları olacak yürek var ama dur diyecek yürek olmadığı için bana karişmayan yılan bin yaşasin diyorsunuz..aynen devam edin...madem öyle ,küfür olarak algılamayın ama eger cok tırsmıyorsanız ve namus bekçiside degiliz diyenlerdensiniz belliki ,ozamn annenizide alıp bir gece onlarda kalıp misafilige gidin hem kaynaşmiş olursunuz..hemde namus bekçisi olmmadıgını bizlerede kanıtlamiş olursunuz...

Şahsen bende fuhus yapılan yerlerde yasamak istemem arkadas gibi...ama belliki böyle şeyler sizi hiç indirgemiyor..geniş insanları hiç sevmiyorum nedense... forumda geniş dakikalar

Saka misiniz yahu siz?
    Annenizi alin gidinmis kafaya gel
  • Keraneye gidenler kendini nasılda belli ediyor
  • bu apartman nerde? istanbul? nizmir? nerede?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.