Şimdi Ara

Binamızda evi ahlaksız şekilde kullanmak ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
198
Cevap
6
Favori
19.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bina giriş katında bi gençten biri evi satın aldı.Alan kişi şuan eve gelip gitmiyor.Eve hergün farkli erkek ve kız gelip gidiyor 1,2 saat duruyorlar.Mahallede evin adıda çıktı.Soruyoruz biz kiracıyız diyorlar.Polis veya bina kararı olarak yapıcaz ? Bi care lütfen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Apartmanda Fuhuşu Önleme: Şikayet ve Önlemler

Apartmanlarda fuhuş, sakinler için huzursuzluk ve rahatsızlık kaynağı olabilir. Bu tür faaliyetleri tespit ederseniz ve önlemek istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Yetkililere Şikayet Edin: Apartmanda fuhuştan şüpheleniyorsanız, derhal polis gibi yetkililere şikayette bulunun. Şikayetinizde, şüpheli faaliyetler, saatler ve ilgili daire numarası gibi mümkün olduğunca fazla ayrıntı verin.
    • Apartman Yönetimi ile İletişime Geçin: Apartman yönetimi, binanın güvenliğinden sorumludur. Onları durumdan haberdar edin ve yardım isteyin. Apartman yönetmeliğinde fuhuşa karşı önlemler olup olmadığını kontrol edin.
    • Güvenlik Kamerası Kurun: Apartmanın ortak alanlarına güvenlik kamerası kurmak, caydırıcı bir önlem olabilir ve delil toplamayı kolaylaştırabilir.
    • Kapıcı veya Güvenlik Görevlisi İstihdam Edin: Binada kapıcı veya güvenlik görevlisi istihdam etmek, yabancıların binaya girmesini kontrol etmeyi ve şüpheli faaliyetleri tespit etmeyi kolaylaştırabilir.
    • Komşularınızla İletişim Halinde Olun: Komşularınızla fuhuş konusunu konuşun ve herhangi bir şüpheli faaliyet fark ederlerse size haber vermelerini isteyin.
    • Sivil Toplum Örgütlerine Başvurun: Apartmanda fuhuşu önleme konusunda yardım ve destek almak için sivil toplum örgütlerine başvurabilirsiniz.

Apartmanda fuhuşu önlemek için proaktif olmak ve yetkililerle işbirliği yapmak çok önemlidir. Bu önlemler sayesinde, binanızda huzurlu ve güvenli bir ortamı yeniden sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Polise şikayet edin hemen evde fuhuş yapılıyor diye.
  • Büyük bir ihtimal adam evi günlük kiralamaya vermiştir.Her gün farklı kız ve erkek geliyor demişsin onlarda kira parasını ödeyip kullanırlardır.

Nerede oturduğunu bilmiyorum ama sahibinden.com a bak %90 evin orada ilanı vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Sabbath

Büyük bir ihtimal adam evi günlük kiralamaya vermiştir.Her gün farklı kız ve erkek geliyor demişsin onlarda kira parasını ödeyip kullanırlardır.

Nerede oturduğunu bilmiyorum ama sahibinden.com a bak %90 evin orada ilanı vardır

Buldum sahibinde var ilan.Şimdi ne yapabilirim adamın evi kendinin ama.Polis adımı felan istermi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

quote:

Orijinalden alıntı: Black Sabbath

Büyük bir ihtimal adam evi günlük kiralamaya vermiştir.Her gün farklı kız ve erkek geliyor demişsin onlarda kira parasını ödeyip kullanırlardır.

Buldum sahibinde var ilan.Şimdi ne yapabilirim adamın evi kendinin ama.Polis adımı felan istermi ?

Günlük ev kiralama işi yasalsa hiçbir şey yapamazsın.Şikayet ettiğinle kalırsın sadece.Peki yasal olup olmadığını nereden öğrenirim diyorsan bir avukatla görüş.Ben görüşemem diyorsan hukuki.net e gir oraya soru sor.Kesinlikle sorunu cevaplarlar
  • Linkini at evin ben bi avukat arkadasa ulasmaya calsicam

• Fuhuş yapılsa bile yasal yaptırım yok fuhuş yapanlara. Ancak evin sahibi fuhuş yaptırıyorsa yani kadını pazarlıyorsa ceza verdirebilirsiniz ki öyle birşey de yapmıyor anladığım kadarıyla. Böyle bir durumda hiç ihbar etmeyin adam size karşı dava açabilir iftiradan. Çünkü fuhuş yaptırmakla suçlayıpta asılsız çıkarsa böyle bir hakkı doğar. İşin özü ortada yasal olmayan durum yok. (ADLİ AÇIDAN) Ayrıca herkesin özel hayatı kendine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanane naparlarsa yaparlar sanki senin evin. haddinizi aşmayın herkes kendinden sorumludur. gelen giden muhtemelen sevgili olan çiftlerdir ve evin sahibi gayet bu çiftlere evini kiralayabilir, seni ilgilendiren hiçbir şey yok. Ahlaksız demiş bir de o kadarlık düşünce yapısıyla.
  • Sanki evin %51 hissesi senin üzerine? İsterse hipodrom kurar at koşturur evde sana ne oluyor?
  • saçmalamışlar arkadaşım sen haklısın.
    apartmanda yasal kerane işletecekler yolunu bulsalar.
    gitsin aile olmayan öğrenci apartmanında yapsın yapacaksa.

yönetim olarak günlük ev kiralamaya apartman olarak karşı çıkabilirmisiniz bunu bir araştır.ki öyle bir şeyler vardır muhtemelen.
  • Yahu bir günlük kiralayan adamlar var normal 1 günlük kıraliyorda olabilir belki nisanlısı belki sevgilsii atın bu fikirleri yahu. Görende sizin eve geliyorlar sanır muhattap olma geçti bitti hey ...
  • Ayrıca buraya gelip bize yazacağına çok düüşünüyorsan git polise.. Kimse seni polise yollamamazlık etmiyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarpBalaban

Fuhuş yapılsa bile yasal yaptırım yok fuhuş yapanlara. Ancak evin sahibi fuhuş yaptırıyorsa yani kadını pazarlıyorsa ceza verdirebilirsiniz ki öyle birşey de yapmıyor anladığım kadarıyla. Böyle bir durumda hiç ihbar etmeyin adam size karşı dava açabilir iftiradan. Çünkü fuhuş yaptırmakla suçlayıpta asılsız çıkarsa böyle bir hakkı doğar. İşin özü ortada yasal olmayan durum yok. (ADLİ AÇIDAN)

bu arkadaşın dediği doğru sanırım,hukuki açıdan yaptıkları yanlış değil.o yüzden şikayet ettiğinizle kalabilirsiniz.tabi gene de git sor avukatın birine niye buraya geliyorsun ki?
  • diyelimki eve hergun farkli kisiler girip cikiyor

Bunun komsulara zarari ne?

Ben onu anlamadim

doktor yada avukat ofislerine gunde 100 kisi girip cikiyor ve bunlar apartmandaki ofis evler.

Ee kimse sikayet etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misterno1 -- 5 Mayıs 2012; 20:37:19 >
  • ahlaksız şekilde kullanmak nedir ? evin içinde isterse grup yapsınlar,ev adamın.ayrıca ne yaptıklarını da bilmiyosun,belki hayırlı işler yapıyorlardır,nerden bilebilirsin?
  • bu hala elizabet ya kıskanıyodur
  • molotof at daireye.komple yak binayı:)))
    yada polise örgüt evi diye ihbarda bulun bak nasıl hemen tüyüyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wox -- 6 Mayıs 2012; 13:58:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

bu hala elizabet ya kıskanıyodur

• sanane demi bn olsam nasıl tanışırım diye konu açarım bnde sebeblenirim akıl var mantık var
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

bu hala elizabet ya kıskanıyodur

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.