Bildirim
BİM 23 Mayıs 2014 Aktüel Ürünler
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cazip birsey göremedim -
Mangalı öncesinden alıp kullanan var mı? Nasıl, memnun musunuz? Geçen verdiğinde ne kadardan vermişti, hatırlayan var mı? -
çadır ve trekking ayakkabısı hakkında yorum bekliyorumquote:
Orijinalden alıntı: sinan26tr
Mangalı öncesinden alıp kullanan var mı? Nasıl, memnun musunuz? Geçen verdiğinde ne kadardan vermişti, hatırlayan var mı? -
A101 de daha ucuz, hemde bu hafta geliyorquote:
Orijinalden alıntı: berke_han
çadır ve trekking ayakkabısı hakkında yorum bekliyorum
Alıntıları Göster -
mangalı alıp kullanan varmıquote:
Orijinalden alıntı: mavisis-dh
A101 de daha ucuz, hemde bu hafta geliyor
Alıntıları Göster -
bim bitti a101 daha ucuza ve kaliteli şeyler getiriyorquote:
Orijinalden alıntı: turkeytv
Bu mesaj silindi. -
Mangalı alıp kullanan var mı ? Balkonda mangal için biçilmiş kaftan gibi ama yorumlara güvenerek almak daha mantıklı. -
mangalı kullanan yok muquote:
Orijinalden alıntı: carpenokte
Mangalı alıp kullanan var mı ? Balkonda mangal için biçilmiş kaftan gibi ama yorumlara güvenerek almak daha mantıklı. -
Bim bu aralar nal topluyor A101'in ardından. Bu kafayla daha da toplayacağa benzer.quote:
Orijinalden alıntı: sabbra
mangalı kullanan yok mu
Alıntıları Göster -
quote:
Mangalı alıp kullanan var mı ? Balkonda mangal için biçilmiş kaftan gibi ama yorumlara güvenerek almak daha mantıklı.
Geçen yıl aynı fiyattan mangalı aldım o günden bu güne arabamın arkasında defalarca kullandım kömürün pisliğinden zaman kaybından kömüre verdiğim paradan kurtuldum kesinlikle tavsiye ederim çok pratik alttaki bölümde domates biber patlıcan pişirebiliyorsun -
Hamak alinir gibi. Bi de masaj aleti topuk zimpara özelliği varsa kesin alirim. Konuyu açan arkadaş a Teşekkürler -
Bilgi için teşekkürler hocam, almayı düşünüyorum, peki lezzeti nasıl oluyor etlerin, kömürlü mangalı tutmaz belki ama en azından ona yakın birşy olabilir :) -
Bimin bir tek Le'Colası hoşuma gidiyor.quote:
Bilgi için teşekkürler hocam, almayı düşünüyorum, peki lezzeti nasıl oluyor etlerin, kömürlü mangalı tutmaz belki ama en azından ona yakın birşy olabilir :) -
quote:
Orijinalden alıntı: alaçatı
Bimin bir tek Le'Colası hoşuma gidiyor.
bedava verseler dahi lavaboya dokerim -
quote:
Bilgi için teşekkürler hocam, almayı düşünüyorum, peki lezzeti nasıl oluyor etlerin, kömürlü mangalı tutmaz belki ama en azından ona yakın birşy olabilir :)
Lezzet birazda etle alakalı bence kömürlü mangalla aralarında çok fark yok, bizde kömürlü mangal adet olduğu için lezzet çok göreceli ama şu kesin pratikliklik temizlik ve sürede tüplü mangal her türlü önde -
Piknik çantası nasıl acaba fiyat kalite olarak?quote:
Orijinalden alıntı: Cem_16quote:
Bilgi için teşekkürler hocam, almayı düşünüyorum, peki lezzeti nasıl oluyor etlerin, kömürlü mangalı tutmaz belki ama en azından ona yakın birşy olabilir :)
Lezzet birazda etle alakalı bence kömürlü mangalla aralarında çok fark yok, bizde kömürlü mangal adet olduğu için lezzet çok göreceli ama şu kesin pratikliklik temizlik ve sürede tüplü mangal her türlü önde
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cem_16
quote:
Lezzet birazda etle alakalı bence kömürlü mangalla aralarında çok fark yok, bizde kömürlü mangal adet olduğu için lezzet çok göreceli ama şu kesin pratikliklik temizlik ve sürede tüplü mangal her türlü önde
Bu mangallardan ne kullandım ne gördüm. Kullanım prensibi nasıl gazla mangal pek bağdaştıramadım. -
a101 in bu haftaki indirim katalog u daha güzel spor ürünler ağırlıkta ilgilenler bakabilir ,ne bim ne de a101 hiç Logitech f710 getirmedi ya yanarım ona yanarım . -
quote:
Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır
quote:
Orijinalden alıntı: Cem_16
quote:
Bu mangallardan ne kullandım ne gördüm. Kullanım prensibi nasıl gazla mangal pek bağdaştıramadım.
hocam şöminelerde kullanılan lav taşı adı verilen sönünce tekrar yakılabilen bi kömür türü kullanılıyo
tüp kömürü yakıyo etinizi balığınızı pişiriyosunuz oduna çıraya ihtiyaç duymuyosunuz.
---------------------
Lav taşını mangal yakarken kullanırım tat farkı olmuyo
------------------------------
Böyle bi mangal almayı düşünenlere önerim (bimin fiyatına göre)
http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/ce-belgeli-tuplu-mangal-normal-boy-35x45cm-109214297
http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/simkor-lav-tasli-gazli-mangal-113280450
Benzer içerikler
- tod süper dolu paket
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- starbucks doğum günü
- burger crush
- tatdo dondurma kimin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X