Şimdi Ara

BİLGİSAYAR KULLANIRKEN TAKINTILARINIZ NELERDİR? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
3.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Raffaello

kulaklıgım hep kulagımda olur CSden sonra takıntı oldu iyice hoparlörler açıktır ama kulaklıgıda takarım
    sağ tuş yenile bendede var
    bide eger başlata bastımmı en son açılanlarda gereksiz bi prog. görürsem o gidene kadar prog. açarıom

oha o ne gerek var ki ;) alttaki barda sağ tıkla -> özellikler -> başlat menüsü -> özelleştir "yakında kullanılan dosya program vs vs. temizle için tıkla" bitti kurtuldun son kullanılanların hepsinde :) ade kolay gelsin
  • bunu bir arkdaşım yapıyor,masaüstünde durmadan sağ tuş refresh yapıyor bunu en az 5-6 kez tekrarlıyor her defasında niçin diye soruyorum oda bilmiyor
  • kasayı elliyorum walla :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: no orijinal

kasayı elliyorum walla :)

Niye??? Var mı bir açıklaması?
  • sürekli sağ tuş yenile yapıyorum,4 veya 4 ün katları kadar
  • İşim biten sayfayı muhakkak kapatırım
  • günde en az 4 defa adsl hız testi yapmak.......... Bir tek ben miyim bunu yapan?
  • masaüstüm bomboştur. kirli olmasına dayanamam!
    bi tane dosya var o da geri dönüşüm zımbırtısı
    o da silinmiyor zaten mecbur
  • Mesela bişi yüklerken mausela boş boş kareler çizerim.
  • 1.bende de aynen bir pencere açtığımda boyutua acayip önem veririm mesela küçültülmmüş boyut yani orta boyutu herzaman ekranın ortasında ve her kenardan eşit uzaklıkta olmalıdır yoksa sinir krizi geçiririm bi arkadaş eğer değiştirise o ayarı üstüne atlarımvede arkadaşın evine gittiğim zaman herşeyi aynı yaparım bendedki gibi,her türlü programın boyutunu düzenlerim üşenmeden yoksa o bilgisayarda çalışamam kafayı yerim
    2.ekran kartı ati olna biligsayarlarda çaloşımamam yapamam çok kötü lurum fenalık gelir kalbim sıkışır
    3.ses sistemi 1+1 olanlardan nefret ederim yüzlerine 3.sınıf insan gibi bakarım
    4.msn de milletin soru sorması mesela link veriyorum bişey indir diye okadarı yapıyorum artık ama cevabın nerden indircez yaaa gelmesi üzerine bi ton küfür edip 2 hafta engellerim(not:download tuşu sayfanın ortasında herif kör)
    5.klavye başında yerekn döktüğüm herşey kurabiye,biskrem,börek,pasta,reçel(oha)kırıntılarını klavyeyi ters çevirmek suretiyle arkasına vurarak boşaltmak sonra çöpe atmayı üşendiğimden klavyeyi o atıkların üstüne koyarım belli olmaasın diye
    6.bende bi ara windows explorer kullanmıyordum windows commander kullanıyodum ama format atınca bidaha bulamadım şuraya bi link veresiniz
    7. mouseın iki tuşuyla besteler yaparım biligsayar başında örneğin
    tık tık tıık tık tııık tktk tııkk
    satsam best seller olur walla
    8.klawyedeki windows tuşundan hem nefret edrim hem severim,bazen kurtarıcım olur bazen katilim
    9.dosyaların hiçbirini çöp kutusundan silmem belki bigün lazım olur diye saklarım;2 yıl önce silidiğim programlar vardı ama format atınca gitti içimde bi eksiklik hissettim
    10.birde masaüstünde simgelri düzelt hastalığı vardır bende yıllardan beri gıcık oldğum bi olay vardır oda simgeleri kafasına göre düzenliyor olması hiç alakasız düzenliyo ada göre düzenle diyom isimlerin alakası yok b,g,y,k harfleri falan yanyana geliyo alt altada olmuyop ve ben kafayı yiyerek kendim düzeltiyorum
    11.1. ve 2 tuşlara günde en az 3134 kere basarım en az
    12.masaüstünde seçtiğim bişeyin seçili kalmaması için herşeyi yaparım ama seçili kalmayınca bile simgenin çevresinde kesik kesik çizgiler vradır ben de bunlardan kurtulmak için makinayı restartlarım ve masaüstünü ellemem ellersem restartlarım
    13.masaüstünde herşeyin bi kısayolu vardır Ağ bağlantılarım,denetim masası ve diğer şeyler

şimdilik aklıma gelenler bunlar daha geldikçe yazarım

• Daywalker ne yaptın sen ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: rodrigo

devamlı sağtuş + yenile yaparım niye bende bilmiyom

bende aynı şeyi yapıyorum
  • ....:::: Format atmak....
  • Winamp, başlat çubuğunda asla gözükmemeli

Bir sayfadan başka bir sayfala link yoluya giderken, sağ tık "hedefi yeni pencerede aç" derim. Kendisinin otomatik yeni pencerede açacacağının bile bile..

Tıkladığım bir sayfa ilk 3-4 saniye içinde açılmazsa sürekli f5 yaparım. Açılana kadar bu böyle devam eder. Eğer açılmazsa en az 2 saat o linke tıklamam.

Virüs programı kullanmam, yakın bir arkadaşımın 5dk da, msn den, program ekle/kaldır daki herşeyi saydıktan sonra gerek olmadığını düşünüyorum. Arada bir spybot yetiyor.

Hızlı Başlat menüsünde 3 (masaüstünü göster, wmp, ie) simge haric hepsi ayrı menüdedir.

Masa üstünde 2 sıradan fazla simge varsa, ya simge silerim ya program kaldırırım. Her oyun, program..vs ayrı ayrı masa üstünde klasörlenmiştir.

Msn de kelime kelime yazıp entera basanlardan nefret ederim, ne yazacaksan toptan yaz öyle yolla.

• Masaüstünde ve sayfalarda yazıları/simgeleri seçer boş yere tıklarım seçer boş yere tıklarım seçer boş yere tıklarım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daywalker19
    6.bende bi ara windows explorer kullanmıyordum windows commander kullanıyodum ama format atınca bidaha bulamadım şuraya bi link veresiniz

EF commander tam aradığın gibi bir program: http://www.efsoftware.com/
    FilequestXP de öyle: http://www.piquest.com/filequest.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: icg

quote:

Orjinalden alıntı: Daywalker19

EF commander tam aradığın gibi bir program: http://www.efsoftware.com/
    FilequestXP de öyle: http://www.piquest.com/filequest.htm

çok sağol kardeş ellerin dert görmesin

• Ara sıra eski dosyaları karıştırmak....
  • quote:

Orjinalden alıntı: rodrigo

devamlı sağtuş + yenile yaparım niye bende bilmiyom

• burnumu karıştırmak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.