Şimdi Ara

BİLGİSAYAR KULLANIRKEN TAKINTILARINIZ NELERDİR? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
3.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ~PC Yamuk yaptığında monitöre diklenirim cevap vermezse tokat atarım..

~Geridönüşüm Kutusuyla işim olmaz.. (delikanlı adam shift+del yapar)

~Masaüstündeki ikona tıklamak yerine herşeyin windows kısayol kombinasyonlarını kullanırım.. (bazen da zor bile oluyor kısayolunu kullanmak)
  • 1. Simetri hastalığım vardır.. masaüstü iconlarını sürekli ortada simetrik halde dizerim

2. Num Lock açık olur.. Caps Lock kapalı

• program yazarken uğraşırken winamp ve yanında dev bardak portakal suyu -yazın limonata- niyeyse zihnimi açıyo..çok daha hızlı karar verip yazabiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: nestor

1)Eğer winampı kullanıp müzik dinleyeceksem,kesinlikle winamp simge durumunda iken soldan birinci buton olmalıdır. Yok daha önce sayfa açıp, sonra winampı açmışsam kazayla, diğer sayfalara kapatır, yine en başa winampı koyarım.

aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: WssN

quote:

Orjinalden alıntı: fade

mp3 isimleriinin hepsini duzgun bir sekilde yazmak (Chris Isaak - Wicked Game) gibi

Windows media playeri degil mplayer2 yi kullanmak... daha bir cok var, ama yukarida yazilmis...

Hoca be adamımsın.Bendede aynı takıntı var.Arkadaşlardan mp3 cd'si falan alınca yüzlerce mp3'ün adını teker teker üşenmeden düzeltiyorum walla. En zıt olduğum mp3 isimleri unknown artist

Aynı Takıntı bende de var ama çözümünü buldum. Tag&Rename adlı programı kullanın tez zamanda mp3lerinizin isimlerini id taglerini cillop gibi yapın

1-Dosya adına göre tag yazdırabiliyorunuz
    2-Tag bilgilerine göre dosyayı rename edebilyosunuz.
    3-Multi file tag is en iyisi örnek vermek gerekirse
    Bir klasör içinde bulunan X sanatçının Y Albümündeki Şarkıları seçiyorsunuz ya da o klasörü sağ tıklayıp bu programla açıyorsunuz artist, album, year, genre, bir seferliğine girip hepsine birden uyguluyorsunuz kalıyor title la track bunları da dosya isminden import edebiliyorsunuz eğer varsa tabi.
    Sonra da Bunları Tag Bilgilerine Göre Mesela, Title - Artist ,Track - Title gibi formatlarda rename edebiliyorsun. Paremetreleri kullararak kendinde bir format belirleyebiliyorsun

Program Trial ama p2plerden c*ak'ini çok rahat bulabilirsin.

• EGER KAFEDEYSEM önce mouse üstüme iyice silerm ! ! !

ve keyborda ÜFLERim ki sigara külleri vs vs vs ucsun zhuzhu ehuühühü ahaha

HER ŞEYİ ustume sılıp soora deyerımne qusel bı takıntı

BEN TİTİZIM aww napım

varmı daha ilginc bı takıntı
  • bilgisayar değilde

forum modu olsaydım burada haşere takıntım olurdu
  • display her zaman windows xp styledır ve silver rengini seçerim.

çözünürlük 1024/768 olur genelde.

bir de windows media playerden başka bir şeyde müzik dinleyemem winampe hiç katlanamam
  • arkadaşlar

harikasınız,yazdıklarınızı okurken gülmekten kendimden geçtim.

yazdıklarınızı copy/paste copy/paste yapa yapa artık benimde bir pc takıntım oldu

copy/paste copy/paste copy/paste copy/paste copy/paste copy/paste copy/paste copy/paste copy/paste copy/paste
    copy/paste copy/pastecopy/paste copy/pastecopy/paste copy/pastecopy/paste copy/pastecopy/paste copy/pastecopy/paste copy/pastecopy/paste copy/pastecopy/paste copy/pastecopy/paste copy/pastecopy/paste copy/pastecopy/paste copy/pastecopy/paste copy/pastecopy/paste copy/paste
  • çöp kutusunu dolu bırakmam, bilgisayarı başkası uzun süre kullanmışsa bende mouse u silerim ve bütün dosyaların isimlerinin düzenli olmasına dikkat ederim...
  • ya şu sağ tuşa tıklama olayını anlamış deilim ki bi sebebi olmalı
  • internette i$im ne zaman bitse sirasiyla delete cookies,clear history felan yaparim.
    oturdugum her bilgisayarda giris sayfasini "about:Atakan" diye degistiririm
    3 aydan fazla ellemedigim dosyalari ne kadar onemli olursa olsun silerim.
    bide opeth caliyorsa air guitar air batterrrryy olaylarina girerim.. dum ciki ciks cikss tis tis tis..
    cok deli twin pedal olayina girerim..
  • bigisayarin ekraninda ki nesneleri en kucukte tutuyorum ve ekrani kucultuyorum
    |Her yere yazi yazarken sesli harfleri kullanmiorum(burda cok basim agridi o yuzden dikkat ediyorum)
    surekli muzik acik olur
    sandalyede bahdas kurarak otururum..
  • |bigisayarin ekraninda ki nesneleri en kucukte tutuyorum ve ekrani kucultuyorum
    Her yere yazi yazarken sesli harfleri kullanmiorum(burda cok basim agridi o yuzden dikkat ediyorum)
    surekli muzik acik olur
    sandalyede bahdas kurarak otururum..
    Sigara icerim
  • Bilgisayarın tozunu alayım dediğimde bilgisayarı param parça yapıyorum. Her parçayı parçalayıp tozunu vakumla almam lazım. Ne ps ne cdrom hepsini parçalar tekrar toplarım.

Klavyenin tüm tuşlarını söker tek tek silerim.

Bilgisayarın başına her geçtiğimde ilk önce mouse un altını silerim.

Masaüstünde yer kalmayıncaya kadar masaüstünü temizlemem. Ama temizlediğimde de hiç bir şey kalmaz.

İşimin bittiği her programı silerim.

Bitirdiğim bi oyunu tekrar oynamam.
  • sağ tuş-yenile sık sık yaparım.
    mouse un altını silerim.
    monitorda en ufak bi leke varsa elimle kaldırana kadar silerim
    çöp kutusu daima boştur.
    ekran çözünürlüğü daima 1024-768 olur.
  • Masaüstündeki ikonları mouse ile aktif hale getirip tekrar aynı hızla inaktif ediyorum o renk değişimi hoşuma gidiyor.
    Eskiden ise dosta cls - dır takıntım vardı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mika_hakinen -- 27 Eylül 2005, 23:01:36 >
  • sağ tuş tıklayıp refresh yaparım ard arda neden ama bende bilmiyorum
  • Sürekli refresh yaparım,
    Notepad, excel, paint yada buna benzer programları açma, bilgisayarı kapatma işlemini falan Başlat çalıştırdan yaparım.
    Masa üstünde mutlaka bir anime karakterine ait walpaper vardır ve masa üstü simgelerini karakterin suratını kapatmayacak ve simetrik bir şekilde dizerim.
    Her defasında toplu durması için bilgisayar yeni bir klasör açıp ne bulursam onun içine atarım ama bu klasörü 2-3 saatte boşaltamam. ( Dosyaları gerekli yerlere taşırken )
    Bilgisayarda sürekli en az 2 tane FPS yüklüdür, oyunları 3-5 er sefer bitirmeden bilgisayardan kaldırmam.
    Üzerinde değişiklik yaptığım dosyaları sürekli farklı kayıt ederim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.